Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Kayıt Tarihi: 04-07-2006
Arkadaşlar kimi ev hanımı evin kokmasından kimisi sağa sola yağ sıçratmasından dolayı evde balık pişirmeye pek gönüllü olmazlar
Bu gibi sorunların üstesinden gelecek yöntemleri farklı uygulamaları olanlar varsa burada paylaşalım
Paylaşalımki evde balık yapmak bir pilav yapmak kadar kolay olsun
Benim bildiğim yağ sıçratmaması için tavanın kenarına bir yarım dilim ekmek koyuyorsun ve tavadan yağ sıçramıyor ekmeğin dibi yanınca tersini çeviriyorsun
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
valla güzel konu harun teşekkürler pratik bilgilerin paylaşımına ihtiyaç var bakalım neler öğreneceğiz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=5138 ercan abi bir konu yapöış daha önce onuda ekleyeyim
yazan altaylı
Arkadaşlar yaz sezonunu bitirmeye başladığımız şu günlerde balıkları ev içinde pişirme %si artacaktır. Bu nedenle bilmeyen arkadaşlara bilgi diğer arkadaşlara da hatırlatma olarak balığı pişirdiğiniz alanın hemen yakınına üzerine bir miktar sirke döktüğünüz süngeri ve yakacağınız bir mumu koyarsanız ev içinde aspiratöre rağmen yayılan ve bir süre kalan kokuyu ortadan kaldırmış olursunuz.
Sanırım buna en çok evde balık pişirilmesinden hoşlanmayanlar memnun olucaktır. Denemeyen varsa hararetle tavsiye ederim hele sirkeli sünger çok yararlı olacaktır. Zaten sirkenin faydalı olmadığı bir şey varmı
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 29-04-2006
evet bizdede balık pişerken bir yanda sirkeli su kaynar hiç koku falan olmaz...isterse koksun benim için farketmez
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
balık taze olduğu sürece sorun yok koku rahatsız etmez birde evdeki dablumbaz aspratör vs kuvvetli olursa koku olmaz zaten.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kayıt Tarihi: 07-02-2007
Arkadaşlar taze tutulan balığın kokusu beklemiş,buzluktan çıkan balıklardan daha az oluyor.Yinede oluşan balık kokusunu gidermek için Hüseyinin önerisi sirke kaynatmak.Sirke kokusunu sevmeyenlere kızartma sonrası tost makinasında ekmek kızartmalarını öneririm.Olmadı reklama girecek ama oust marka oda spreyi kullanın derim.Saygılarımla rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Kayıt Tarihi: 03-08-2006
Denemekte fayda var.Kokorsa koksun ne olacak.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kayıt Tarihi: 07-02-2007
turna yazdı:Denemekte fayda var.Kokorsa koksun ne olacak.
Mehmet bey eşinizin bu durumdan pek şikayetçi olmadığı anlaşılıyor.Benim gibi balığı sevenlerin eşlerinin balığın değil kokusunu yemediğinide düşünürseniz halimizden anlarsınız herhalde saygılarımla rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Kayıt Tarihi: 04-07-2006
LeVrEkCi yazdı:balık taze olduğu sürece sorun yok koku rahatsız etmez birde evdeki dablumbaz aspratör vs kuvvetli olursa koku olmaz zaten.
Yaw Nihat öyle deme bir balık satanlara sor bakayım evde balık kokusu için nekadar çok aile hazır pişirilmişlere rağbet ediyor
Hadi kokuya bir önlem Ercan abi hararetle önermiş yağ sıçramasına gazete kağıdı , benim dediğim ekmek den farklı bilmediğimiz bir yöntem varmı