Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık yanına meze
iftar vakti yaklaştı.levrekçibaba görmeden bir tarif verelim.umarım silmez.balığın yanında güzel gidiyor.
-1 kg. közlenmiş etli kırmızı biiber
-zeytinyağı
-sarımsak
-elma sirkesi
-tuz

közlenmiş kırmızı biberi soyun,kafasını kesip atın,içindeki çekirdeklerini çıkartın.bir kavanozun içine soyulmuş sarımsakları (7-8 diş) koyun,içine yarım su bardağı zeytinyağı ,biberleri kavonuzun içine koyun.kavonoz doluncaya kadar yada biberlerin üzerine kadar elma sirkesini doldurun.az tuz koyun.
kavanozun ağzını kapatın.2-3 gün bekletin kavanozda.
  servis yaparken biberleri kavanozdan tabağa koyun.suyundanda accık koyun.afiyet olsun.yanında ramazandan sonra başka şeylerde gider tabii.
Bul
sen ne yapıyorsun özgür......
Ben silicem bak şimdi ayıptır be ayıp hiçmi utanmadan yazıyorsun bu saatte benim yemekle işim yok sigarayla var ama levrekçi fena yapacak seni bana yapmaduığını bırakmadı zaten....

sevgiler.....
iftar yakını arkadaşlar yapmayın insanın ağzının suyu akmaya başlayacak.
atın beni denizlere yalan dünya size kalsın
selim çiçek
1972
Bul
levrekçibaba koca koca levrek resimlerini koyup aynı ızdırabı çektiriyor bize.birazda biz ona çektirelim.konuya cevap yazmazsak göremez.
Bul
özgür kardeş ben o işi 2,5 kg ile dün yaptım tarif tam doğru herkese tavsiye edilir.
Bul
tam iftar olmak üzereydi bi baktım özgür meze falan ne oluyooooo dedim gözlerim fırladı yerinden neyseki yemegim geldi oturdum yedim de sakinledim özgüürrr bak dostum bilirsin herkesle aram iidir kimseyle kötü gecinmem amaaa bak basa basa yazıyorumm amaaaaaa bi daha balık yemek meze tuz biber kaşık çatal ekmek pide anlamam bak bagırırım oradan duyarsın çok kötü oluyorum bak bagırırım duyarsııınnnnnn ha meze yazmış yaaaa allamm meze yazmışşş neyseki iftar olduuu yarın bu yazıya cevap yazanada baaagırırıımmm yaww siz beni öldürmekmi istiyorsunuz bu son uyarıydı bidaha olmasın yawwww oktaayyyyyyy siteyi kapasana kardeşim ramazan dolayısıyla kapalıyız yaz gitsin alaalaaaaa ne bu yawww biz vakit gecsin diye giriyoruz bi bakıyoruz özgür meze yazmış alaalaaaaaayada buldum yaaa yazınca bu sitede kabul olmasın öyle ayarla nasıl olursa olsun yap yemek yazınca dıııttt ekmek yazınca dıııtttt meze yazınca DIIIIIIIIIITT olsun neyse ben gidip biraz daha yiyim bariii SİGARA ÖLDÜRÜR ARKADAŞLAR SİGARAYI BIRAKMAK ASLINDA ÇOK KOLAY HADİN BIRAKIN Smile)
özgür şakkkaa yaww şakkaa alınma sakın takılıyoruz işte site eglence koksun arada sırada yaramaz çocuk gitti diye gülmiyecekmiyiz
herkese hayırlşı iftarlar sahurlar ramazanlar ben çıkıyorum bayramda girecem tekrar hehehe yazın istediginiz kadar
Bul
nereye gidiyon.tamam bi daha yazmam.bir kere gittin valla buralarda bir şeyler eksik geldi.söz yazmam.
Bul
yok yaww lafın gelişi be dostum nereye gidecem çocuk gibi kaçmam ben birileri gibi benim o ara işler ev bilgisayarsızlık falan giremedim aklım hep buradaydıda olmadı bidahaki yaza kısmetse notbook alacam böle bi sorun olmıyacak kısmetse
ama iyi olmus bak söz verdin bidaha yazmıyacaksın Smile)))))))) neyse ben eve gidim kapa saatim geldi görüşürüz bi chat odası açamadı oktayda yaww
Bul
özgür kardeş sna helal olsun tarif tam hatayda olduğunu göteriyorsun başka tariflerde yazda arkadaşlar hatay mezelerini öğrensin hatayın balığıda mzeside meşhurdur
Bul
çok güzel tarif eline sağlık hemen uygulanacaktır paylaşım için teşekkür ederim .

rasgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık konservesi maceratorr 24 5,910 05-11-2008, 12:30
Son Yorum: maceratorr
  balık yanına salata LeVrEkCi 16 7,970 18-08-2008, 09:22
Son Yorum: fotokopici
  Hanımların balık pişirmede kızdığı noktalar H.A.R.U.N 22 4,988 12-08-2008, 14:28
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Fırında Balık Köfte ışıksal 0 1,421 22-04-2007, 14:14
Son Yorum: ışıksal
  balık yemeklerinde kullanılan baharatlar LeVrEkCi 13 3,349 22-11-2006, 12:10
Son Yorum: ANTALYALI07
  tepside balık yemeği GÖKSEN 4 4,411 02-10-2006, 08:37
Son Yorum: GÖKSEN
  Taze balık nasıl olur.? SerenaY66 4 2,792 01-10-2006, 12:45
Son Yorum: SerenaY66
  Hardal Soslu Balık eaktuna 0 1,920 11-01-2006, 11:41
Son Yorum: eaktuna
  hangi balık nezaman yenmeli LeVrEkCi 0 2,612 06-01-2006, 19:50