Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makina almam lazım yardım
orhanekmekci yazdı:Uzun,vardır arabımın bir bildiğiBobo

Ne biliyo oda benim gibi gördüğüne ..tü düşüyo Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Nihat bey, verdiğiniz linkteki ürün Ryoninin " Nose " modeli. Makarası Alümünyum değil bakalit makara, pek tercih edilmiyor. Bu nose mpdelinde ülkemizde bulunuyor fakat ben " Pro " yani Alüminyum makarayı herzaman tercih ederim. Özellikleri aşağı yukarı aynı olmasına rağmen Nose modeli 635 gr. Pro modeli ise 710 gr ağırlığında. Çok büyük bir yük teşkil edeceğini düşünmüyorum bu ağırlıkların boğaz için. Zira boğazda kullanılan kamışlar,kurşunlar genelde ağır olduklarından yorar insanı fakat bu tip makinalarda ihtiyaç bir nevi uzak atışlar için. Eğer Ryobinin Pro modeli var ise istanbulda adresini bilen varsa yazarsa çok iyi olur. Güzel ve keyifli avlar dilerim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ne biliyo oda benim gibi gördüğüne ..tü düşüyo Siyirdim
O zaman kardeşime Shımano Power Aero Type5 surf makinası hediye et bakalım fikri değişiyomuSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Dostum Birol dogru soyluyor. Shımanonun en hesaplısını al ama shımano al. Verdıgın parayı unutursun genelde ama makına hep elınde olacak.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
GURHAN yazdı:Dostum Birol dogru soyluyor. Shımanonun en hesaplısını al ama shımano al. Verdıgın parayı unutursun genelde ama makına hep elınde olacak.
son birkaç mesajdan sonra açıkçası bende öyle düşünmeye başladım şimdi havalar güzel gidiyor diye acele ediyorum en güzeli biraz daha bekleyip iyi bir makine almak birde babam nisanda eregliye bir gider birdaha ekimde gelir bir aksilik olmazsa o arada şimdiki okuma makine zaten işimi görüyor ben en iyisi bekliyim haziran gibi iyi bir makine alayım.
Bul
En guzelını yaparsın. Istersen nısana kadar benım makınalardan bırını yollayayım sana nasılsa ava cıkabıldıgım yok. Benım makına da işi ogrenmış olur Big Grin
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
saolasın dostum babamla aynı anda balığa çıkma zaten az denk geliyor artık idare edeceğim hatta bende bi sheksper makine daha var onu bi elden geçirir idare ederim sonrasına haziranda bakiim bu arada heryeri kolaçan edyim bakiim ne alabilirim artık biroluda yoracaz biraz gibi görünüyor bu konuda yardımlarını bekliyeceğim tabiiki.
Bul
GURHAN yazdı:Dostum Birol dogru soyluyor. Shımanonun en hesaplısını al ama shımano al. Verdıgın parayı unutursun genelde ama makına hep elınde olacak.

Kesinlikle aynı fikirdeyim...Biraz bakımı yapılırsa hiç sorun çıkarmayan makineler bunlar. 2 kere almaktansa 1 kere almak herzaman karlıdır. Ayrıca bazen ufak hususlar balığı tutmamızı sağlar ve avdan alınan keyif hiçbirşeye değişilmez.
makinenin devri: 4.3 boğaz için uygun
sıfır geri dönüş : var
misina kılavuzu titanyum kaplama: örgü misinalar kesemez.
Kafanın uç kısmı 2008 model açılı kesim: misinanın daha rahat boşalmasını sağlıyor.
misinanın kafanın altına girmesini engelleyen koruma var.
yağ gibi ve pürüzsüz bir dönüşü var.
Bir shimano makine içinde çok iyi bir fiyatı var.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
birol bunun adı numarası fiatı nedir?birde surf makine değil galiba bu
Bul
nihat 15 ytl kamış 3.00 metrelik bide ona uygun 50-60 lira arası bi makina yeter en az iki sezon götürür .ben öyle yoptım yani şimdi .zorlamaya gerek yokWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,532 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  Palamut avı hakkında yardım 34lonely 10 2,671 07-10-2012, 22:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Avlak için yardim OZGUR__C 10 2,073 14-08-2012, 23:59
Son Yorum: monawar