Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avlak için yardim
Değerli arkadaşlar herkese bol balıklı avlar dilerim. malum önümüz bayram ve nasip olursa bende bayramda memleketim olan sivas/divriğiye gidiyorum. 10 günlük bir tatil yapacağım inşallah. tabi bu zaman dilimi içerisinde de nasip olursa biraz olta atmayı düşünüyorum. şimdi siz değerli arkadaşlarımdan bir istekde bulunmak istiyorum. Kara yoluyla gidiyorum. yol güzergahım ankara, kırıkkale, kırşehir, yozgat, sivas, divriği... benim gideceğim istikamette yola yakın noktalarda durup özellikle turna için olta atabileceğim noktalar veya levrek için. birde divriği içerisinde acaba turna avı yapılabilirmi ve varsa neresidir acaba. birde divriğide tatlı su kefali alabileceğim noktalrın olduğunu ve zamanının olduğunu biliyorum, bu konuda da sizden istediğim kefal için ne tür olta takımı yapmam lazım ve ne tür meps veya at-çek için ne uygunsa onu kullanabilirim. siz değerli arkadaşlarımdan böyle bir istekde bulunmak istiyorum. umarım çok şey istememişimdir. şimdiden herkese hayırlı bayramlar ve bol trofeli avlar dilerim. AffetAffetAffet
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
sana hayırlı bayramlar mehmet sağ sağlim gidip gelmek nasip etsin rabbim.Affet av konusunda da divriğ e gidince orda ki amatör balıkçılardan öğrenicen artıkAlkisyolda kılırırmak yanından geçersin artık uygun yerde bi saat mola verir oltalarınıda bi saatte suda tutarsın artık.Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
özgürcüm hayırlı bayramlar kardeşim.bir önceki konuyu iyice oku mepss le o işi yapabilirsin avlak yeri söyleyemeyeceğim oatarafları hiç bilmem..rast gelsinWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Mehmet abi yer olarak bilmediğimden birşey diyemeyeceğim. Ama sitedeki tatlı su kefali raporlarını incelersen meps ve sahteler hakkında bilgi edinebilirsin. Turna için istersen de benim açtığım turna konusunda aradıklarını bulabilirsin. Güzel bir tatil geçirmen dileklerimle şimdiden rasgele..
Sazanları özledim...
Bul
sana huzurlu tatiller mehmetcim.avlak için kamil ılıpınarı bulmanı tavsiye ederim.oraları iyi bilir kendileri.her şey gönlünce olsun kardeşim.rasgelsin.Alkis
Bul
mehmet arkadaşım sana şimdiden iyi bayramlar.sitemizde av raporlarını incelersen,bence aradığın cevapların çoğu vardır,ama av yapabileceğin yerler konusunda bölgeye hakim olan dostlarımızdan yardım alman gerekecektir.şimdiden iyi bayramlarihayırlı yolculuklar rastgele,
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Umarım gönlünce tatil geçirirsin MehmetAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
iyi tatiller mehmet rastgele.
Bul
Mehmet şimdiden bayramını kutlar iyi bir tatil geçirmeni dilerim Alkis

Divriği - Vikipedi
İlçenin en önemli akar suyunu Kangal İlçesi Karagöl dağlarından çıkan Çaltı Suyu teşkil eder. Bu ırmak üzerinde yapılmış olan baraj uzun yıllar Divriği'nin elektrik ihtiyacını karşıladı (1950-1978). Sonraki yıllarda ilçede elektrik tüketiminin artması ile sadece çarşının elektrigini üretebilir hale geldi. Bedrettin Nebipaşagil ve Abdalgilin Halil yıllar yılı bu barajı çalışır ve üretir halde tuttular[kaynak belirtilmeli]. Daha sonraki yıllarda interkonnekte sistemin devreye girmesiyle bu elektrik üreten baraj Divriği Belediyesi tarafından devre dışı bırakıldı. Bu su aktığı vadi boyunca tek bir fayda sağlamadan Kemaliye ilçesi topraklarında Karasu'yla karışarak Fırat’ı oluşturur. Sulamada fayda sağlayan bu suyun kollarıdır. Bunların en önemlisi Sincan ve Hamu Dereleri ile Mıh Çayı, Çaltı Çayı ve Palha Çayı'dır.

Divriği'nin batısında Pireyp (Pir Eyüp) adı verilen bölgede çeşitli çaylar bulunmaktadır. Divriği'ye yaklaşık 30 dakika uzaklıktaki bu bölgenin çaylarını dağlardan gelen tatlı sular oluşturmaktadır. Ayrıca bu bölgedeki çaylardan biri yıllar önce, Aşağı Hamam adıyla bilinen Ali Kaya Hamamı'nın su ihtiyacını karşılamıştır. Bu sistem, küçük bir kanaldan oluşmakta ve günümüzde bölgenin incelenmesi durumunda rastlanabilecek bir hâldedir. Divriği'de bulunan dağlardan bazılarında da tatlı su kaynakları görmek mümkündür. Yörede akıllara işlemiş düşüncelerden biri de yeraltı akarsularıdır. Öyle ki, Çakırtarla (Savrun) köyünde yer alan akarsulardan birinin suyunda büyük bir azalma olduğu, bu suyun yakınlardaki köylerden biri olan Maltepe (Hornovu, Hornevil)den kaynayarak yeni bir akarsu oluşturduğu ve menderesler çizerek aktığı söylenir.

Divriğli olduğunu bilmiyordum Smile Gürün e gitse idin sana mera mera bilgi verirdim, ama yanından meps ve solucanı eksik etme oralarda halen doğal alabalık bulunuyor yoksa solucanla güzel bıyık ve kepek denk getirirsin mısır hamur vs yemler gölet tarzı yerlerde iş yapabilir ama ben hiç görmedim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Çok zor sordu.. çalışmamıştım.. neyse bir dahaki sefere ,Gulumse yolun ve şansın açık olsun ...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yayın avı için sistemim uygun mu ? hasana 17 1,818 27-11-2015, 09:15
Son Yorum: rusan
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,571 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  İzmir Çipura Levrek Avı için malzeme tavsiyesi smyrna 4 1,829 21-12-2013, 21:11
Son Yorum: orhanekmekci
  Palamut avı hakkında yardım 34lonely 10 2,762 07-10-2012, 22:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Bayan için kamiş-makine tavsiyesi 34lonely 10 2,534 21-09-2012, 13:45
Son Yorum: Mufi
  sazan avlak yeri sıtkı Tören 5 2,885 16-06-2012, 16:56
Son Yorum: sıtkı Tören
  Zargana yardım. muhammed tr 5 1,236 07-06-2012, 23:56
Son Yorum: ALTAYLI
  Kamış özellikleri yardım Serdar14 9 1,803 10-04-2012, 15:36
Son Yorum: rusan
  cep telefonu yardım ssevdim 27 3,723 08-04-2012, 21:20