şu anda kullandığım makina okuma avenger bu makineden memnunum fakat hem kendi ağır hemde bugün 8 istavriti çekerken bile zorlandı baya yoruyor,bunada razıyım sorun değil ama bazen babamla gidiyoruz onun makine çok agır oldugundan bunu ona veriyorum ben kalakalıyorum 2. makina şart oldu.
bana çok pahalı olmayan sorun yaratmıyacak ne önerirsiniz.kamışı lineaeffe oyster 3.90 lık kamışla kullanacaağım.öneriler için şimdiden teşekkürler.
Beyler,dikkatimi cekti...benim makina konusunda hakikaten bilgim yok..teknemde bir makina var, onuda cinliden aldim yaw kimseden ses cikmiyor,herkez benim gibi cinli malimi kullaniyorbilgisi olanlar klavyeye
LeVrEkCi yazdı:şu anda kullandığım makina okuma avenger bu makineden memnunum fakat hem kendi ağır hemde bugün 8 istavriti çekerken bile zorlandı baya yoruyor,bunada razıyım sorun değil ama bazen babamla gidiyoruz onun makine çok agır oldugundan bunu ona veriyorum ben kalakalıyorum 2. makina şart oldu.
bana çok pahalı olmayan sorun yaratmıyacak ne önerirsiniz.kamışı lineaeffe oyster 3.90 lık kamışla kullanacaağım.öneriler için şimdiden teşekkürler.
Nihat benim sana tavsiyem alacaksan seni uzun yıllar memnun edecek bir makine al. Önereceğim marka da shimanodur. dün balık tutarken etrafımdakileride inceledim ister istemez. Bakıyorum millet abanarak atış yaparken birinin makinesinin mandalı kapanıyor. takım patlatıyor. öteki zar zor sarıyor balığı.
Yani tam bir eziyet. Shimano ve Daiwa gibi bilinen markalarda bu tip sorunları yaşamaz ve avdan keyif alırsın.
Benim sana tavsiyem light surf sınıfında fazla ağır olmayan, benim yeni shimano makinemi görmüştün ondan boyut olarak biraz daha ufak ve hafif olan Power Aero Spin Joy u tavsiye ederim.
Diğer markalar hakkında pek bilgim yok maalesef. Dediğim makinenin yurtdışı fiyatı kargo dahil 220 dolar gibidir. Bu makine bir ara elime geçmişti. Güzel ve senin işini görecek bir shimanodur. Eğer ilgilenirsen alman için gerekli işlemleri anlatırım.
aslinda fazla makinalardan anlamam yalniz kulandiklarimdan 1 kactenesini onerebilirim.
birincisi arkadasimin kulandigi Daiwa Regal Xi 4000 yaz aylarinda bir kackere kulandim cok harika makina atcek icin cok ideal fiyatida cok makul. http://reviews.basspro.com/2010/67752/reviews.htm burdan edidor yorumu, kulanici yorumu ve kulanici oylamalari var belki seciminde yardimci olur.
ikincisi su anda kulandigim shimano Nexave 4000FB
hafif ve hizli bir makina fiyat olarakda baya iyi.
her iki makinada drag modeldir.
simdiden alacagin makina hayirli olsun.
Amcaoğlu çok para be. Açıkçası ben malzemeciye gider renk ve görüntü olarak makaraya bakar içim ısındı ise alırım. Kamışıda ona göre ayarlarım. Genelde bu 70-80 lirayı geçmez. Ama balıkçılığı sevdiğimiz için kaliteli malzeme elimizde bulundursak elbette güzel olur. Hadi hayırlısı.
balikoltasi yazdı:Nihat benim sana tavsiyem alacaksan seni uzun yıllar memnun edecek bir makine al. Önereceğim marka da shimanodur. dün balık tutarken etrafımdakileride inceledim ister istemez. Bakıyorum millet abanarak atış yaparken birinin makinesinin mandalı kapanıyor. takım patlatıyor. öteki zar zor sarıyor balığı.
Yani tam bir eziyet. Shimano ve Daiwa gibi bilinen markalarda bu tip sorunları yaşamaz ve avdan keyif alırsın.
Benim sana tavsiyem light surf sınıfında fazla ağır olmayan, benim yeni shimano makinemi görmüştün ondan boyut olarak biraz daha ufak ve hafif olan Power Aero Spin Joy u tavsiye ederim.
Diğer markalar hakkında pek bilgim yok maalesef. Dediğim makinenin yurtdışı fiyatı kargo dahil 220 dolar gibidir. Bu makine bir ara elime geçmişti. Güzel ve senin işini görecek bir shimanodur. Eğer ilgilenirsen alman için gerekli işlemleri anlatırım.
birol bunu bende düşünüyorumda bu kriz ortamında o kadar para veremem makineye yine şimdikine yakın bir makine almayı düşünüyorum bundan memnunum sadece sararken yoruyor biraz o kadar onada katlanacagız mecburen.birde ben pek iyi bakamıyorum devamlı yerlerde makineler o yüzden pahalı makine olmaz bana.ama ileride mutlaka istiyorum şöyle rahat bir makine.
yani şimdi ehliyeti yeni almış hatta daha alamamış birinin altına sıfır bmw çekmek gibi birşey olur vurdummu canım acır ben yine alayım bi kuş serisi vura vura kullanayım bakiim maslak ava bi gidecem bugün bakarım ucuz bişey artık olmadı okuma alırım yine.teşekkürler.haaa levrek için gerekli birşey olsa o zaman alırdım çünkü o kurtarıyor kendini 2 levrekle
araphüso26 yazdı:bence samsung makine al onunla güzel fotolr çekiliyo sanki balık tutmaktan anlıyoda bide makine soruyo
moralimi bozamassın öğreniyoruz işte destek ol destek senide gördük pantolon avcısı
phnx yazdı:aslinda fazla makinalardan anlamam yalniz kulandiklarimdan 1 kactenesini onerebilirim.
birincisi arkadasimin kulandigi Daiwa Regal Xi 4000 yaz aylarinda bir kackere kulandim cok harika makina atcek icin cok ideal fiyatida cok makul. http://reviews.basspro.com/2010/67752/reviews.htm burdan edidor yorumu, kulanici yorumu ve kulanici oylamalari var belki seciminde yardimci olur.
sedat oradaki fiatlar mutlaka makuldür aslında hostes ve pilot arkadaşlarım var oralardan güzel şeyler getirtme imkanım var ama şimdi makine içinde onları rahatsız etmek istemiyorum.teşekkürler.
murkican yazdı:Amcaoğlu çok para be. Açıkçası ben malzemeciye gider renk ve görüntü olarak makaraya bakar içim ısındı ise alırım. Kamışıda ona göre ayarlarım. Genelde bu 70-80 lirayı geçmez. Ama balıkçılığı sevdiğimiz için kaliteli malzeme elimizde bulundursak elbette güzel olur. Hadi hayırlısı.
phnx yazdı:aslinda fazla makinalardan anlamam yalniz kulandiklarimdan 1 kactenesini onerebilirim.
Sedat 4000 lik makineler burda boğazda kullanılmaz. Ağır işçi surf makineler gerekiyor burada. 4000 lik makineleri at-çek kurşunsuz rapala ile avlarımda kullanıyorum.
LeVrEkCi yazdı:birol bunu bende düşünüyorumda bu kriz ortamında o kadar para veremem makineye yine şimdikine yakın bir makine almayı düşünüyorum bundan memnunum sadece sararken yoruyor biraz o kadar onada katlanacagız mecburen.birde ben pek iyi bakamıyorum devamlı yerlerde makineler o yüzden pahalı makine olmaz bana.ama ileride mutlaka istiyorum şöyle rahat bir makine.
yani şimdi ehliyeti yeni almış hatta daha alamamış birinin altına sıfır bmw çekmek gibi birşey olur vurdummu canım acır ben yine alayım bi kuş serisi vura vura kullanayım bakiim maslak ava bi gidecem bugün bakarım ucuz bişey artık olmadı okuma alırım yine.teşekkürler.haaa levrek için gerekli birşey olsa o zaman alırdım çünkü o kurtarıyor kendini 2 levrekle
moralimi bozamassın öğreniyoruz işte destek ol destek senide gördük pantolon avcısı
sedat oradaki fiatlar mutlaka makuldür aslında hostes ve pilot arkadaşlarım var oralardan güzel şeyler getirtme imkanım var ama şimdi makine içinde onları rahatsız etmek istemiyorum.teşekkürler.
bende öyle yapacagım sanıyorum
O halde Okumanın surf makinelerine bak. hem daha ileri atarsın hemde rapala atıp çekerken işini görür boğazda.