Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar bi bilgiayar almam lazım daha çok online oyun için lazım ekran görüntü kalitesi çok önemli,laptop mu masa üstümü diye düşünüyorum?
bilgisayar hakkında teknik bilgisi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler.
marka?
özellik?
laptop mu masa üstümü?
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Nihat oyunlarda ''donma'' ile karşılaşmak istemiyorsan ''çift veya 4 çekirdekli'' toplama masa üstü derim.Sen PC yi en çok ne için kullanacağını söyle onlar gerektiği gibi toplama yaparlar.Laptop oyunda zevk vermiyor ekran ufak oluyor.Mause path'lara alışmayan gereken hızda kullanamıyor,harici maus'lar için ayrıca düzlem lazım falan.Masa üstünde büyük ekran LCD alabiliyorsun..
Yorumları: 609
Konuları: 40
Konu ile ilgili marka bilgisi veremem ama tek bildiğim fan yapısı nedeni ile laptoplar kesinlikle uygun değil. Oyuna uygun denilen laptop fiyatına muhtesem bir pc toplatabilirsin.
Oyundemisken Ps3 delisiyim.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar bi bilgiayar almam lazım daha çok online oyun için lazım ekran görüntü kalitesi çok önemli,laptop mu masa üstümü diye düşünüyorum?
bilgisayar hakkında teknik bilgisi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler.
marka?
özellik?
laptop mu masa üstümü?
Lap top özellikle oyunlarda bilgisayarı kasar.Bu nedendendirki masa üstü tercih edilir.Ama bu gün teknoloji hergün dahada ileriye gidiyor paraya biraz kıyarsan ihtiyacına cevap verecek laptopta bulabilirsin.Neden laptop sadece ve sadece yer işgal etmesin her yere götürebileyim.Daha geniş bilgi için sitemizde bu konuda çok daha bilimsel olarak konuya yaklaşacak kişiler olduğunu çok iyi biliyorsun.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
nihat almışken iyisini al
hayırlı olsun.
bugünümü bu işe ayırdım sabahtan beri tüm elektronik marketleri gezdim sonunda hiçbişey oldu,kararsız kaldım.
sanıyorum masa üstü alacağım,sonuçta masada sabit kullanılacak laptop özelliği önemli değil.
özellik olarak ekran kartının çok önemli oldugunu öğrendim.sizlerinde yorumlarıyla son kararı verip almayı düşünüyorum.
bu arada her bilgisayar alana laptop al diyen ben yine tekrar ediyorum eğer sorn oyun değilse laptop en iyisi ama oyun olunca masa üstü diyebiliyorum.ben değil benim oğlan istiyor laptopumu kurtarmak için ona bişey almam lazım

Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Lakerda yazdı:Nihat oyunlarda ''donma'' ile karşılaşmak istemiyorsan ''çift veya 4 çekirdekli'' toplama masa üstü derim.Sen PC yi en çok ne için kullanacağını söyle onlar gerektiği gibi toplama yaparlar.Laptop oyunda zevk vermiyor ekran ufak oluyor.Mause path'lara alışmayan gereken hızda kullanamıyor,harici maus'lar için ayrıca düzlem lazım falan.Masa üstünde büyük ekran LCD alabiliyorsun..
maxtar yazdı:Konu ile ilgili marka bilgisi veremem ama tek bildiğim fan yapısı nedeni ile laptoplar kesinlikle uygun değil. Oyuna uygun denilen laptop fiyatına muhtesem bir pc toplatabilirsin.
Oyundemisken Ps3 delisiyim.

İki tane yeterli cevap gelmiş senin düşüncende oydu karasız kalınca danışmak istedin.Hayırlı olsun sonunda kararını verdin benim şu an kullandığım masa üstü istanbulda toplandı 2005 yılında çok memnunum.İlk zamanlar internet cafe gibiydi hiç durmuyordu.İki tane diz üstü var kızlar baba niye kullanmıyorsun diyor çok nadir seradayken lazım olursa ancak. Tekrar hayırlısı olsun diyelim.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ben Laptop'tan şaşmam 3 gün sonra oğlun da isteyecek onun şimdiden önlemini al
Yorumları: 47
Konuları: 3
Selamlar,
Öncelikle masaüstü mü, dizüstü mü ? Buna karar vermek lazım. Sıksık seyahet ediyorsak dizüstü tek seçenek. Bunun dışında masaüstü bilgisayar almalı. Her bilgisayarda düşük, orta ve üst seviye olmak üzere 3 sınıf vardır. Dedeler kullanacaksa en düşük, babalar anneler kullanacaksa orta sınıf, çocuklar veya torunlar kullanacaksa üst sınıf bilg. almak şarttır. Yoksa evde yaygara kopar
Benim gibi oyunları ve programları test etmeye merakınız varsa orta sınıf bir bilgisayar ihtiyacınızı karşılayacaktır. Mühendislik bilgisi gerektiren programlar kullanacaksanız üst sınıf almalısınız. Konu çok geniş, marka ve model konusunda yardımcı olabilirim ama reklam yapmak yanlış olur sanırım.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.