Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık bulucu yardım
arkadaşlar benim kuzenler dip yappısını gösteren bir alet arıyor,dalış yaptıkları için yeni yerler buluruz diye düşünüyorlar bu konuda ne tavsiye edersiniz kullandığınız makinelerin markaları nedir?
Bul
garmin 140 güzel abi türkçe menü kullanımı cok kolay verahat ben kullandım memnundum
Bul
Nihat abi garmin bu işlerde iyi diye duydum
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Garmin 140 kullanıyorum menü türkçe ama daha üst modellerini almadığıma pişmanımGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar benim kuzenler dip yappısını gösteren bir alet arıyor,dalış yaptıkları için yeni yerler buluruz diye düşünüyorlar bu konuda ne tavsiye edersiniz kullandığınız makinelerin markaları nedir?

NİHAT abi sen tabiki karşı oldugun için balık bulcuya yeterli bilgiyede sahip degilsin sanırım...
Bul
heç kullanmagım ama garmin en iyisi diye biliyom bendeSmile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
YaKaMoZ yazdı:NİHAT abi sen tabiki karşı oldugun için balık bulcuya yeterli bilgiyede sahip degilsin sanırım...

ben balık bulucu hayatta kullanmam murat beni bozar,balığı balık bulucu bulacaksa o işin zevkini alamam o nedenle hiç almayı düşünmedim ve almamda..benim kuzenler kayalık bölgeleri bulabilmek için istiyorlar..
eğer sadece dip yapısını gösteren ve yer işaretleyici gprs gibi birşey olursa kullanabilirim..
ben almam alana mani olmam yani SiyirdimGulumseben kendim bulurum balığı eger bulamazsamda gider balıkçıdan bulurum Gulumsebence amatöre balık bulucu yasaklanmalı profesyonelede önemli ölçüde sınırlar getirilmeli diye düşünüyorum.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben balık bulucu hayatta kullanmam murat beni bozar,balığı balık bulucu bulacaksa o işin zevkini alamam o nedenle hiç almayı düşünmedim ve almamda..benim kuzenler kayalık bölgeleri bulabilmek için istiyorlar..
eğer sadece dip yapısını gösteren ve yer işaretleyici gprs gibi birşey olursa kullanabilirim..
ben almam alana mani olmam yani SiyirdimGulumseben kendim bulurum balığı eger bulamazsamda gider balıkçıdan bulurum Gulumsebence amatöre balık bulucu yasaklanmalı profesyonelede önemli ölçüde sınırlar getirilmeli diye düşünüyorum.Seerf

Kesinlikle dogru dusunuyorsun abicim ANTALYADA baligin bitme sebeblerinden biridir tuple dalmakta yasak diye biliyorum ama nerde...Sadece yasak...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Kesinlikle dogru dusunuyorsun abicim ANTALYADA baligin bitme sebeblerinden biridir tuple dalmakta yasak diye biliyorum ama nerde...Sadece yasak...

tüple dalış yasak değil ama tüple dalışta zıpkın yasak ve eğer bunu yapan varsa ciddi hayvandır.direk şikayet abicim şikayet edin alsınlar o hayvanları.
Bul
bende garmin 140 var Nihat
fakatttt
bunu bana motoru alirken hediye vermislerdi
eger kendi param ile alsam
kesin HUMMIMBERD alirdim...
NOTSadmarkayi reklam olmasin diye kapattim)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,598 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  balık bulucu yasakmı? LeVrEkCi 26 6,043 18-09-2013, 20:23
Son Yorum: LeVrEkCi
  Gürede Balık avı 34lonely 5 2,125 18-08-2013, 00:59
Son Yorum: Avcı Altan
  Balık saklamayı nasıl yapabiliriz? 34lonely 9 2,314 12-08-2013, 14:10
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Akdenizde yeni bir balık türü!! rauf 18 6,263 16-03-2013, 20:06
Son Yorum: DeLi_KuRT
  balık kılçık çıkartma makinesi LeVrEkCi 9 2,426 12-01-2013, 14:49
Son Yorum: YaKaMoZ
  yalova çiftlikköy de balık catchiii 15 3,705 09-11-2012, 21:23
Son Yorum: UGUR77
  Palamut avı hakkında yardım 34lonely 10 2,807 07-10-2012, 22:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Avlak için yardim OZGUR__C 10 2,195 14-08-2012, 23:59
Son Yorum: monawar
  hem balık hem kamp kurabılecegım yer arıyorum paşalı16 11 2,770 22-07-2012, 23:03
Son Yorum: paşalı16

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi