Yorumları: 16,360
Konuları: 492
izzet bey haklısınız söylediklerinizede katılıyorum bende çoğunun cahilliğe vurduğuna inanıyorum ama herkes değil bilinçli olanlarda çok örneğin burda limandada varlar fakat lezden dolayı çıkamıyolar balığa bide burda denetleme düzeni çok güzel işliyo
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
izzet bey hoşgeldiniz duyarlı davranişınız için teşekkürler tüm değerlerimize
sahip çıkıp korumalıyız, korumalıyızki karşılığını alalım iyi paylaşımlar dilerim.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
sonuna kadar katılıyorum denizlerimizi mahvetmeye kimsenin hakkı yok duyarlı olunmadığı takdirde zararını yine insanlık görücek.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
paylaşım için teşekkürler, aramıza hoş geldin.
Yorumları: 6
Konuları: 1
Merhabalar
Hoş bulduk arkadaşlar.
Mehmet Ali Bey, şu sıralar sadece tek tük levrek çıkmakta. Kraça 20 m civarı suya kadar geldi. Gırgırlar izin verirse nisan 15 de kıyılarlar. Ben kraçaya gitmediğim için rus kefaline yani mayıs başlarına kadar gitmiyorum. Ama mayıstan sonra balık durumunu bildiririm.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
taby yazdı:Merhabalar
Hoş bulduk arkadaşlar.
Mehmet Ali Bey, şu sıralar sadece tek tük levrek çıkmakta. Kraça 20 m civarı suya kadar geldi. Gırgırlar izin verirse nisan 15 de kıyılarlar. Ben kraçaya gitmediğim için rus kefaline yani mayıs başlarına kadar gitmiyorum. Ama mayıstan sonra balık durumunu bildiririm.
ilgine teşekkür ederim genelde her yıl orduya gelirim geldiğimde görüşürüz inşallah.burdan bir arzun isteğin olursa hiç çekinme.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
İSTAVRİTCİ
Yorumları: 6
Konuları: 1
Ben teşekkür ederim. Aynen sizinde buradan bir isteğiniz olursa gerekeni yaparım. Geldiğinizde de görüşüp balığa gideriz.
Yorumları: 500
Konuları: 45
Düşüncelerine teşekkürler buna benzer çok çok örnekler var.Ama bir şeyler yapamıyoruz acı olan bu işte