Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı
Öncelikle tüm dostlara selam ve saygılar Avlanma Tekniklerimiz bölümünde kıyı avcılığı ile ilgili olarak
Antalya ve çevresi için üstadlardan ve değerli abi lerden antalya ve çevresinde avlanan özellikle (yakamoz) sizden ricam eksikliği giderilmesi
eğer bir konu altında bilgiler toplana bilirse eminim öncelikle ben ve birçok arkadaşımız faydalanacaktır
teknik bilgiler avlanıla bilinen balık türleri avlanma teknikleri takımlar iğneler avlanma zamanları limitler gece avı gündüz avı yem ve diğer konular
bilgi paylaşınca güzeldir tüm abilerime ve doslara selam ve saygılarımla GulumseGulumse
Bul
bu tür bilgiler zaten mevcut muratcım.yazılan her av raporunda belirtiliyor.azıcık araştırma ve takiple görülür.rasgele kardeşim.
Bul
yycolak yazdı:bu tür bilgiler zaten mevcut muratcım.yazılan her av raporunda belirtiliyor.azıcık araştırma ve takiple görülür.rasgele kardeşim.

haklısın yalçın abi ama benim nacizane fikrim. ziyaretcilerinde Antalya bölgesi ve akdeniz kıyı avcılıgı olarak aradıklarını sadece bir konu altında bulmalarıydı malum kıyı avcılıgında Antalya bölgesi rapor larlarındanda belli oldugu gibi kısır.bir çok kişinin işine yarayacagını düşündüm. buradaki sadece fikir. saygılar abicigim..
Bul
muratkahraman yazdı:haklısın yalçın abi ama benim nacizane fikrim. ziyaretcilerinde Antalya bölgesi ve akdeniz kıyı avcılıgı olarak aradıklarını sadece bir konu altında bulmalarıydı malum kıyı avcılıgında Antalya bölgesi rapor larlarındanda belli oldugu gibi kısır.bir çok kişinin işine yarayacagını düşündüm. buradaki sadece fikir. saygılar abicigim..

canım kardeşim bölgeyi en iyi bilen orada yaşayandır.haydi sen bir öncelik yap antalyalıları bir araya topla.gerçi en kısa zamanda onlar seni bulurlar hiç şüphen olmasın.her biri bir pırlantadır.
Bul
Smile Antalya da balık yok abi ne kıyı da ne açıkta Alkis Alkis Alkis
DeLi_KuRT yazdı:Smile Antalya da balık yok abi ne kıyı da ne açıkta Alkis Alkis Alkis

dogru söze ne denir. AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
murat aramıza hoşgeldin.bence aradığın tüm bilgiler sitemizde mevcut.sadece sabredip biraz araştırman gerekiyor.raporları bölge bölge ayırmak tabiki mümkün.ama işin güzel yanı araştırıp bulmak.gelelim antalyada balık durumuna.balık durumu antalya da nasip,başka bir cevabı yok bence. Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Ya bu Antalya'lılar nerdeler hiç sesleri çıkmıyor Siyirdim
DeLi_KuRT yazdı:Ya bu Antalya'lılar nerdeler hiç sesleri çıkmıyor Siyirdim

Şafak valla bilmiyorum ama hakikatten Antalya'lılar olarak bir birlik sağlanmalı bence.SiyirdimSiyirdim
Bul
birazcık sabırla her şey yoluna girer merak etmeyin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir çevresi tavsiyeleriniz averdemdemir 39 7,902 20-02-2014, 15:19
Son Yorum: orhanekmekci
  ANTALYA Yardımm Volkan007 2 1,548 09-01-2014, 09:12
Son Yorum: YaKaMoZ
  Çeşme Ovacık 19.10.2013 kıyı gece avı abraxsaz 17 4,411 28-10-2013, 20:02
Son Yorum: Lakerda
  Antalya'da tekne ile... rifat032 3 1,556 27-08-2013, 15:39
Son Yorum: orhanekmekci
  gece balıkcılıgı muratkahraman 15 4,470 26-08-2013, 22:39