Yorumları: 6
Konuları: 1
öncelikle merhabalar;
Böyle faydalı ve balık aşığı insanlarla tanışmış ve tanışacak olmaktan mutluluğumu belirtmek isterim. İzmir çevresinde avlanma niyetindeyim. (Karaburun,çeşme,urla) Sizlerin deneyimlerinizden faydalanarak uygun bir bölge belirlemek istiyorum. Yardımcı olan olmayan herkeze teşekkürler.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldiniz. İzmir çevresindeki arkadaşlarımızdan bilgiler gelecektir. Umarım istediğiniz avları gerçekleştirirsiniz. Av raporlarınızı bekliyoruz. Keyifli paylaşımlar.
Sazanları özledim...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aramıza hoşgeldiniz,izmirli arkadaşlar konuyu gördükçe yardımcı olacaklardır,rastgele
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hoş geldiniz.
belirttiğiniz bölgeler,hedef belirlemeden her noktasından kıyı avcılığı yapilebilecek yerlerdir.
zamanla kendi tecrübeleriniz daimi hedefleri belirler.rasgelsin.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
tanay ailemize hoşgeldiniz
söylemiş olduğun yerlerde balık alma şansın yüksek tekneyle gidecek olursan balık alma şansın yüzde yüz.
kıyıdan ve tekneyle yem. sülünes sardalye borukurdu rast gele.
bucalıfikret yazdı:tanay ailemize hoşgeldiniz
söylemiş olduğun yerlerde balık alma şansın yüksek tekneyle gidecek olursan balık alma şansın yüzde yüz.
kıyıdan ve tekneyle yem. sülünes sardalye borukurdu rast gele.
teşekkür ederim hızlı cevaplarınız için. 2 hafta önce Karaburun -kara reis bölgesinde avlandım fakat pek verim alamadım.Şuan ki mevsim şartlarına göre sıraladığınız yemlerden mi daha fazla verim alabilirim.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Tanay

Gerence koyu Karareise kadar kıyı balıkcılığına uygundur.Yapmış olduğun avı anlatırsan(kullandığın yem,avlanma saati,v.b)yardımlar daha kolaylacaktır.Rasgele.
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldin Tanay
Gerence koyu Karareise kadar kıyı balıkcılığına uygundur.Yapmış olduğun avı anlatırsan(kullandığın yem,avlanma saati,v.b)yardımlar daha kolaylacaktır.Rasgele.
boru kurdu ve toprak solucani kullandim. sabah saat 7 de basladim avlanmaya. kucuk baliktan baska bir sonuc alamadim. Degerli onerileriniz icin simdiden cok tesekkurler
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Tanay hoşgeldin ve keyifli paylaşımlar.

O bölgeler tekne avında çok verimlidir. Kıyı avcılığı yapan arkadaşlarımız sana gerekli bilgileri aktaracaklardır. Bu arada sitemizi iyice dolaş çünkü sana çok gerekli ip uçlarnı bulursun
teşekkürler yardımlarınız için tekne ile çıkmayı deneyeceğim. Av bitimi fotoları paylaşacağım.