Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kıyı balıkçılığı, dımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...
öncelikle herkese selamlar. Görev gereği edirne deyim. burası su kaynakları olarak tam bir cennet.meriç ve tunca nehirleri var. ayrıca çok sayıda küçük baraj ve gölet mevcut. Arkadaşımla birlikte amatör olarak bu işle uğraşmak istiyoruz. ilk denememiz başarısız oldu. sizden görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

elimizde kamış olta var, değişik kalınlıkta 3 iğne takılı misina kullanıyoruz. kalınlığını bilmiyorum. arkadaşlarımızdan aldık takımları ve acemiyiz... nehirde balık tutacağız inşallah. bana av takımlarıyla, balık tutmaya en uygun zamanla, kullanılaccak yemle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

kıyıdan akıntı olmayan birkaç bölgede deneme yaptık. 8 00 ila 10,00 arası  ve 12 00 - 14 00 arasında tavuk ciğeri, solucn ve ekmek içiyle denedik ama malesef olmadı... ama epey zevkli gerçekten ... devam etmeyi ve geliştirmeyi düşünüyoruz. tabiki yardımlarınızla. şimdiden teşekkürler,
Bul
arkadaşım öncelikle siteye hoş geldin.
zamanla amacına ulaşacaksın eminim sular daha soğuk
balık derinde olbilir denemeye devam bol şanslar.
Bul
armıza hoşgeldin, umarım formdan yararlana bilirsin,aradığın bütün kaynaklar burada mevcuttur, rasgele
Bul
öncelikle hoşgeldiniz.Bu hafta sonu( 1 NİSAN )bazı balıklarda yasak bazı balıklarda sezon başlıyor.Resmi avcılık duyurularını 37/2 sirküleri okumanızı isterim.
akıntı olmayan yerlerde mantarlı olta ile iyi işler yapılır.nehirlerinizde ne tutacaksınız ona göre misina ve iğne hatta yem kullanmanız gerekir.
sazan için genelde hamur,solucan,böcekler(karaçekirge,yeşil çekirge),
turna için canlı gümüş,suni balıklar,
kefal içinse tavuk ciğeri,hamur,suni balıklar.
misinanız 0,30 ile 0,50 arası gayet iyi sonuç verir.iğne ise balığın büyüklüğe göre değişir.numara olarak anlamam ama forumda arkadaşlardan cevap alabilirsiniz.
Bul
Merheba.Edirne güzel yerdir,doğal güzellimler bakımından.Benimde memleketimdir.Orada yem olarak gündöndü küspesi kullanırlardı,bir de onu deneyin.Hazır küspeyi "tahtakale" nin başndaki dar bi sokak vardır,orda bi dükkan satıyordu.Balığa meraklı insan çoktur edirnede,yerel arkadaşlardan bilgi almaya çalışın.Kayalı barajında bol aynalı sazan vardır,ve kilonun üzerindedir.Rastgele.
Bul
Oncelikle aramıza hos geldınız.Umraım sıtede yeterı kadar bılgı bulabılırsınız . Ama once avlanacagınız yerde ne tur balıklar cıktıgını ogrenın kı ona gore arastırın.Ayrıca sırkulerı okursanız av yasaklarını da ogrenıp ona gore avlanabılırsınız.
Bul
aramıza hoş geldin balıkçılığa yeni başladım diyorsun bu bir hastalıktır sakın başlama bak bizim halimize bizi örnek al yok illa ben bunu yapıcam dersen herşeye hazırlıklı ol tam kıyıya kadar balığı getirmişsin ya olta kopar ya balık kacar sinirlenmiyeceksin hemen suya atlayıp yakalamaya çalışacaksın bunları yapabileceksen balıkçı olursun yoksa olmaz işin şakası bir yana burada istediğin bilgilerin hepsi var site içinde gezin bulursun rastgele
Bul
aramıza hoş geldin arkadaşım
Bul
Aramıza hoşgeldin arkadaşım.Aradığın bilgileri bu sitede fazlasıyla bulabilirsin.Çünki buradaki arkadaşlar gerçekden kendi konularında deneyimli. RaPaLaCı doğru söylüyor. Benim de akrabalarım var edirnede.Benide kayalı barajına götürdüler.Orası çok bereketli.Gündöndü küspesi de unutma.
RASGELE
Bul
aramıza hoşgeldiniz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 6,648 20-08-2014, 19:04
Son Yorum: yycolak
  Çeşme Ovacık 19.10.2013 kıyı gece avı abraxsaz 17 4,411 28-10-2013, 20:02
Son Yorum: Lakerda
  gece balıkcılıgı muratkahraman 15 4,470 26-08-2013, 22:39
Son Yorum: abraxsaz
  Çeşme kıyı tavsiyeleri taylankskn 1 1,655 16-08-2013, 14:54
Son Yorum: Salih Reis
  izmir kıyı avcılığı tculas 14 3,346 14-01-2013, 15:01
Son Yorum: Salih Reis
  Balık Tutmak Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum avukat 9 1,941 23-01-2012, 16:39
Son Yorum: ufuktan26
  Karadenizde kıyıdan olta balıkçılığı çok zevkli. ( Acemiyim bu işi öğretin :) expert0540 20 9,286 07-09-2011, 13:12
Son Yorum: ufuktan26
  İlkbahar - Yaz kıyı çapari takımları ilerya 27 8,362 27-12-2008, 03:29
Son Yorum: thomas1925
  kıyı balıkçlığı Kutay 12 3,193 20-10-2008, 11:51
Son Yorum: fotokopici
  Kıyı Ağları taby 17 4,578 20-03-2008, 09:55
Son Yorum: balıkcızakir1

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi