21-08-2006, 00:11
malzemeler:
1:arzuya göre palamut
2:2 adet soğan
3:2 domates
4:1 kaşık fesleğen
5:1 kaşık kekik
6:1 kaşık yağ
Yapılışı:
ilk önce bir kaba domatesi rendeleyin ardından aynı şekide soğanlarıda
içine kekik fesleğen ve yağı ilave edip iyice karıştırın
palamutu tezgaha yatırıp bel kısmına kadar yuvarlak yuvarlak kesın
bel kısmından kafaya kadarda yanlamasına kesin ve tepsiye yatırın
üzerine verdiğim sosu gezdirerek dökün ve fırına verin
fırından çıkıncada afiyetle yeyin AFİYET OLSUN
1:arzuya göre palamut
2:2 adet soğan
3:2 domates
4:1 kaşık fesleğen
5:1 kaşık kekik
6:1 kaşık yağ
Yapılışı:
ilk önce bir kaba domatesi rendeleyin ardından aynı şekide soğanlarıda
içine kekik fesleğen ve yağı ilave edip iyice karıştırın
palamutu tezgaha yatırıp bel kısmına kadar yuvarlak yuvarlak kesın
bel kısmından kafaya kadarda yanlamasına kesin ve tepsiye yatırın
üzerine verdiğim sosu gezdirerek dökün ve fırına verin
fırından çıkıncada afiyetle yeyin AFİYET OLSUN
Volkan ERİŞİR
Çanakkale
Yaş:15
***__ThEVoLKi__***
Çanakkale
Yaş:15
***__ThEVoLKi__***