Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
palamut busene az olacak
[attachment=1380]''...önce karadenizde avlanan  palamut şimdi boğazın bütün koylarına hatta sarayburnu önlerine kadar yayılmış durumda..ne varki palamutun en büyük düşmanı,marmaranın prensi lüferde karadeniz girişindeve beykoz, paşabahçe ve marmaranın bi çok yrinde boy gösterdi..deneyimli boğaz balıkçıları oldukça karamsar.büyük balıkçı gemileri bi yandan,son zamanlarda sayıları giderek artan yunuslar diğer yandanpalamutlara aman vermezken ,üstüne üsylük bu balıkların düşmanılüferin bu yıl erken ortaya çıkması,deneyimli boğaz balıkçılarına göreşşu sıra bol olan palamutların kısa sürede ortadadan kalkacağının göstergesi...''

eyahsi@sabah.com.tr
Bul
ama bu sene bolluk var deniyordu.Bu bolluk başka türlerde mi acaba .
Bul
bolluk var deniyor ama palamut lüferi karşısında görünce erken akıp gidecek gibi..kalan sağlar bizimdir..
Bul
benim düşüncem bu sene lüfer ve çinekop cok olacak 3 sene evvel ekimde 512 adet sarıkanat tuttmuştum 1 günde çapariyle tekneden kafayı yemiştim 3 senedir olmuyor sanırım bu sene olması lazım hayırlısı bakalım
Bul
:0507: inşallah dediğin gibi olur abi..sarıkanat.palamuta değişilmez..ne yapcaz palamutu zatii..onlar bize yeter be yaa...95
Bul
bende bu sene erdek'e lüfer tutmaya gidecektim bu iyi oldu bol bol lüfer tutarız hayırlısıyla74
Bul
3 Yıl önce piyasada palamut yoktu cingen palamut'u bile altın gibiydi fakat Lüfer'in tanesi 5 milyon du sanırım bu yıl aynı olacak geçen yıl palamut 3 tane 10 milyondu bir ara 4 tanesi 10 milyon oldu fakat biz çinekop'un yüzünü bile görememiştik
Bul
Tamam balıkların şahı lüfer ama. İnsanın canı palamut pilakide çeker. Izgarada çeker tavada dimi...
Bul
yaw ozanım yeterki lüfer olsun diğerleri olmasada olur.
düşünsene 10 tane lüfermi tutmak istersin 100 tane palamutmu??
Bul
30kg büyük istavrit=30 adet palamut=15 adet lüfer =1 adet levrek benim oranlarım bu şekilde taner Smile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  FıRıNDA PALAMUT esaka 6 2,201 30-06-2007, 23:19
Son Yorum: ALİCO
  palamut fırında TheVolki 0 1,507 21-08-2006, 00:11
Son Yorum: TheVolki
  Domatesli ve Mantarlı Palamut eaktuna 0 2,252 21-12-2005, 10:00
Son Yorum: eaktuna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi