Yorumları: 8,454
Konuları: 99
İzmir Ekonomi Üniversitesine gidebilmem için inebileceğim en yakın tren istasyonu hanigisidir. (veya ana trenden inip banliyo treninin en yakın durağı olabilir)..
Şimdiden teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Uzun_ahmet yazdı:İzmir Ekonomi Üniversitesine gidebilmem için inebileceğim en yakın tren istasyonu hanigisidir. (veya ana trenden inip banliyo treninin en yakın durağı olabilir)..
Şimdiden teşekkürler..
Aradığın yer Balçovada.
Oraya tren yok.Ahmetcim.Zaten büyük ihtimalle Basmanede ineceksin.Belediye otobüslerine bineceksin.İlk duraktan bilgi alabilirsin.Eğer başka bir yer sorarsan yine yardımcı oluruz.Hayırlı yolculuk.Sağlıklar.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ahmet abi yalçın abi gerekli açıklamayı yapmış basmane garında inip kısa bir yürüme mesafesiyle balçova otobüslerine ulaşabilirsin. balçova son duraktan bir durak önce ekonomi üniversitesi durağı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
ha bu arada ahmet abi izmire gelipte uğramadan geçersen bilmiyorum artık neler olur
[SIGPIC][/SIGPIC]
yycolak yazdı:Aradığın yer Balçovada.
Oraya tren yok.Ahmetcim.Zaten büyük ihtimalle Basmanede ineceksin.Belediye otobüslerine bineceksin.İlk duraktan bilgi alabilirsin.Eğer başka bir yer sorarsan yine yardımcı oluruz.Hayırlı yolculuk.Sağlıklar.
Yalçın abi teşekkür ederim..Bana sanki basmaneye gelmeden inecek daha yakın yer varmış gibi geldi o yüzden..
fish or die yazdı:ahmet abi yalçın abi gerekli açıklamayı yapmış basmane garında inip kısa bir yürüme mesafesiyle balçova otobüslerine ulaşabilirsin. balçova son duraktan bir durak önce ekonomi üniversitesi durağı.
Muratcığım teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:ha bu arada ahmet abi izmire gelipte uğramadan geçersen bilmiyorum artık neler olur 
Muratcığım kesin olmamakla birlikte önümüzdeki hafta bir izmire gidip gelmem gerekebilir, Oğlumun okul işi ile ilgili eğer olursa kafanı yorma izmiri ve sizi bıktırırım
hayırlısı olsun ahmet abi ekonomi üniversitesi çok seçkin bir muhitte ve çok güzel bir üniversite

eğer haftasonu olursa seni gardan alıp götürürüm ben ekonomiye
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Ahmet,Murat konuyu açıklamış.Oğlun için hayırlı olsun
Bornova - izmir
fish or die yazdı:hayırlısı olsun ahmet abi ekonomi üniversitesi çok seçkin bir muhitte ve çok güzel bir üniversite
eğer haftasonu olursa seni gardan alıp götürürüm ben ekonomiye
Teşekkür ederim murat biliyorum böyle bir teklifin geleceğini ama yinede çok teşekkür ederim..Haftasonu üniversitede aradığım kişileri bulamam sanırım o yüzden kesinlikle hafta içi olacak..
orhanekmekci yazdı:Ahmet,Murat konuyu açıklamış.Oğlun için hayırlı olsun
Teşekkür ederim baba, inşallah hayırlısı neyse o olsun..