Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmirli arkadaşlardan yardım
İzmir Ekonomi Üniversitesine gidebilmem için inebileceğim en yakın tren istasyonu hanigisidir. (veya ana trenden inip banliyo treninin en yakın durağı olabilir)..

Şimdiden teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İzmir Ekonomi Üniversitesine gidebilmem için inebileceğim en yakın tren istasyonu hanigisidir. (veya ana trenden inip banliyo treninin en yakın durağı olabilir)..

Şimdiden teşekkürler..

Aradığın yer Balçovada.
Oraya tren yok.Ahmetcim.Zaten büyük ihtimalle Basmanede ineceksin.Belediye otobüslerine bineceksin.İlk duraktan bilgi alabilirsin.Eğer başka bir yer sorarsan yine yardımcı oluruz.Hayırlı yolculuk.Sağlıklar.
Bul
ahmet abi yalçın abi gerekli açıklamayı yapmış basmane garında inip kısa bir yürüme mesafesiyle balçova otobüslerine ulaşabilirsin. balçova son duraktan bir durak önce ekonomi üniversitesi durağı.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ha bu arada ahmet abi izmire gelipte uğramadan geçersen bilmiyorum artık neler olur Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
yycolak yazdı:Aradığın yer Balçovada.
Oraya tren yok.Ahmetcim.Zaten büyük ihtimalle Basmanede ineceksin.Belediye otobüslerine bineceksin.İlk duraktan bilgi alabilirsin.Eğer başka bir yer sorarsan yine yardımcı oluruz.Hayırlı yolculuk.Sağlıklar.

Yalçın abi teşekkür ederim..Bana sanki basmaneye gelmeden inecek daha yakın yer varmış gibi geldi o yüzden..

fish or die yazdı:ahmet abi yalçın abi gerekli açıklamayı yapmış basmane garında inip kısa bir yürüme mesafesiyle balçova otobüslerine ulaşabilirsin. balçova son duraktan bir durak önce ekonomi üniversitesi durağı.

Muratcığım teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:ha bu arada ahmet abi izmire gelipte uğramadan geçersen bilmiyorum artık neler olur Siyirdim

Muratcığım kesin olmamakla birlikte önümüzdeki hafta bir izmire gidip gelmem gerekebilir, Oğlumun okul işi ile ilgili eğer olursa kafanı yorma izmiri ve sizi bıktırırımSiyirdim
hayırlısı olsun ahmet abi ekonomi üniversitesi çok seçkin bir muhitte ve çok güzel bir üniversite Seerf eğer haftasonu olursa seni gardan alıp götürürüm ben ekonomiye
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Ahmet,Murat konuyu açıklamış.Oğlun için hayırlı olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:hayırlısı olsun ahmet abi ekonomi üniversitesi çok seçkin bir muhitte ve çok güzel bir üniversite Seerf eğer haftasonu olursa seni gardan alıp götürürüm ben ekonomiye

Teşekkür ederim murat biliyorum böyle bir teklifin geleceğini ama yinede çok teşekkür ederim..Haftasonu üniversitede aradığım kişileri bulamam sanırım o yüzden kesinlikle hafta içi olacak..
orhanekmekci yazdı:Ahmet,Murat konuyu açıklamış.Oğlun için hayırlı olsunGulumse
Teşekkür ederim baba, inşallah hayırlısı neyse o olsun..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,577 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  Palamut avı hakkında yardım 34lonely 10 2,771 07-10-2012, 22:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Avlak için yardim OZGUR__C 10 2,161 14-08-2012, 23:59
Son Yorum: monawar
  Zargana yardım. muhammed tr 5 1,252 07-06-2012, 23:56
Son Yorum: ALTAYLI
  Kamış özellikleri yardım Serdar14 9 1,808 10-04-2012, 15:36
Son Yorum: rusan