Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balığı nasıl pişirmeli
arkadaşlar balığı pişirmeden öncemi tuzlarsınız yoksa pişirdikten sonramı????? ben eskiden balıga tuz dökülmez pişirdikten sonra dökülür bilirdim son zamanlardada balık tuzlanıp sonra pişirilir diye öyle yapıyorum siz ne yapıyorsunuz?
Bul
Tava olacakları temizleyip,yıkayıp suyunu süzüp tuzluyorum,sonra mısır unu veeeeeee tavaya, ızgaraları tuzlamadan ızgaraya,çevireceğim zaman tuzlayıp ikinci tarafını ateşe.o tarafta pişince tuzyayıp masayaaaa.
Bul
ben hep temizledikten sora tuzlayıp ğişiririm yani yoksa içine işlemez tuz balığın pişince.......
Bul
Pişmeden tuzlanan balık kendi suyunu salar ,hafif kuru olur .Pişdikden sonra tuzlanırsa daha lezzetli olur.
Bul
benim tuzla pek işim olmaz tuzsuz yerim Sad
Bul
meteor yazdı:benim tuzla pek işim olmaz tuzsuz yerim Sad

yaww orhan tuzsuz balıkda hiç yenmez ki valla herşeyden tuzu keserimde balıktan kesemem işte
Bul
RaPaLaCı yazdı:Tava olacakları temizleyip,yıkayıp suyunu süzüp tuzluyorum,sonra mısır unu veeeeeee tavaya, ızgaraları tuzlamadan ızgaraya,çevireceğim zaman tuzlayıp ikinci tarafını ateşe.o tarafta pişince tuzyayıp  masayaaaa.

aynen bende böyle yaptırıyorum koca bir baş turan köy soğanı vee tabiiki olmazsa olmazı yanında.
Bul
nihat şimdi lüfer ızgara olsa öyle bir giderki sorma Smile senin hatrına biraz tuzlarım.. (benim yarınki lüfer işi yattı galiba hava raporları iyi değil)
Bul
şimdi baktım tekirdag tarafı 19 kuvvet istanbul 34 kuvvet rüzgar diyor bu demekki tekneyle zor iş yarın
Bul
Tuz konusunda hiç dikkat etmiyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalık buğulama nasıl yapılır nurideniz34 1 483 30-06-2016, 19:51
Son Yorum: tahsinmersin
  Balığı nasıl pişirsem diyenlere ALTAYLI 12 3,553 21-01-2010, 02:24
Son Yorum: thunderbolt
  midyeyi nasıl severek yiyebilirim??? maceratorr 23 5,179 21-11-2007, 03:32
Son Yorum: yalova tatar
  Kiremitte Levrek Balığı LeVrEkCi 5 2,136 29-04-2007, 21:57