Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4-5/5/2007 avı
arkadaşlar bu hafta sonu emir büyük yerden geldi hanım saolsun ev çürüyecek yaza girmeden boya işleri var ya boya ya boyacı tut boyasın dedi benimde huyum kurusun evde elektirikten boyaya kendim özenerek yapacagım sadece sutesisatına karışmam gerisini kendim yaparım ama malum balıkçılık olunca işler degişiyor.
neyse hafta sonu cumartesi levrege gittim deniz sütliman 1 izmarit 25 tane istavrit tuttum ve levrek suyuna gittim dolaş dolaş canlıya bişey vurmadı.rapala denedim yine bişey yok ve aynen eve boyaya geldim bidahada çıkmadım.
pazar günü işleribiraz kolaylamıştım o yüzden sabah direk balıga gittim canlı yemle 2 tur atıp dönecegim dedim evdekilere ilk turda oltama bişey vurdu kafa vuruşundan köpekbalıgı oldugunu anladım ki öyleymiş 2. kez oltamı attım yine köpek balıgı makinem yanımda yoktu bi düşündüm kenara getirip resimleyim dedim sonra hayvanlara eziyet etniyim dedim ve saldım.
dönüşte bir rapala birde silikon suni yem attım rapalayla 3 tane lüfer aldım onlarıda kenarda resimleyecektim komşularla muhabbete daldım babam kesmişte tepsiye koymuşda pişirmiş bile balıkları balık az oldugu için bugulama tarzı yapmış söylemesi ayıp süper olmuşlardı.
lüferleri gören bir yakınım bana olta yap dedi bir rtapala bagladım gitti yarım saat sonra aradı lüfer tuttumm diye bagırıyor ilk defa lüfer tuttu hayatında artık oda zehiri kaptı aramıza katıldı oda bir amator balıkçı artık Bobo
buarada çok lüfer var ben geç kaldım 4-5 tekne dolaşıyordu ben istavrit tutuyorlar diye duymuştum meger akşama kadar 10 ar kilo lüfer sarıkanat tutuyorlarmış.aklım orada vahlana vahlana istanbula geri geldim
Bul
   AlkisAlkisDaha ne olsun. Hayır beğenmediysen 3 tane lüferi 3 eşkinayla değişelim diyecektim ama yemişsin. BoboBobo
Bul
boyaya konsantre oldugum için makşne bile almadım yanıma resimleyemedim ona yanıyorum.birde heryerde oldugu gibi muazzam yunus var
Bul
   Ayrıca lüfer yakaladığın için seni protesto ediyorum arkadaşım. Hehehe hani düşmanımın(istavrit) düşmanı benim dostumdur felsefesi. BoboBoboBobo
Bul
dostum helal olsun sana lüferde yakışır saygılar önemli olan balığın sayısı değil balığa cıkmış olman iyotu almışsın ya süper saygılar.Alkis
Bul
Tebrıkler Nihat abı.Guzel av olms.Luferlerı nerede tuttugunu merak ettım
Bul
marmara eregli rusan balıklarıtuttugum yer.
teşekkürler doktor iyotu aldıminan çokda ii oldu istanbuldanuzak2 gün iyi geldi.
Bul
iyi bir av,neşeli bir tur olmuş,bahar temizliği de bitmiş, ohh,,
üstüne üstelik iyi rastgelmiş,,,
çok lüfer var diyorsun,
demekki neymiş ; su uyur, lüfer uyumaz,
burada "su" ben oluyorum,
gece horlarken, elemanlar "marmaray"'ın altından geçip m.ereğlisi'ne kamp kurmuşlar,
bizim buraları boş bırakmışlar,
ne güzel memleket,
gidersin balığa, ha babam kraca, tut tut suya geri at,
sizler oralarda ülüfer tutun,
az buz değil, kıskandım ha,

sağlıcakla kalın,,

Bu vesile ile hafta sonu edindiğim bir rivayeti aktarayım,
" sabah saat 04:00 ila 06:00 arası beykoz,paşabahçe, çubuklu açıkları sarıkanat,lüfer - doktorlar sitesi akıntı koy içi rapala ile sarıkanat "

kulaktan kulaga yayılan bir söylenti,
Niyazi - 1967 - 0+
ilerya yazdı:iyi bir av,neşeli bir tur olmuş,bahar temizliği de bitmiş, ohh,,
üstüne üstelik iyi rastgelmiş,,,
çok lüfer var diyorsun,
demekki neymiş ; su uyur,  lüfer uyumaz,
burada "su" ben oluyorum,
gece horlarken, elemanlar "marmaray"'ın altından geçip m.ereğlisi'ne kamp kurmuşlar,
bizim buraları boş bırakmışlar,
ne güzel memleket,
gidersin balığa,  ha babam kraca, tut tut suya geri at,
sizler oralarda ülüfer tutun,
az buz değil, kıskandım ha,

sağlıcakla kalın,,

Bu vesile ile hafta sonu edindiğim bir rivayeti aktarayım,
" sabah saat 04:00 ila 06:00 arası beykoz,paşabahçe, çubuklu açıkları sarıkanat,lüfer  -  doktorlar sitesi akıntı koy içi rapala ile sarıkanat "

kulaktan kulaga yayılan bir söylenti,

teşekkürler .
benim şansım m.ereglide yerli balık vardır orada herzaman lüfer alınır geçit balıgıda girdimi zatenbalık çok daha bollaşır bu hafta gider gitmez tekneleri gördüm benim komşuya sordum ne tutuyolar diye karedesle eşşek istavriti tutuyorlar dedi mantıklı geldi eşşekistavriti para ediyor tutanlar köyün balıkçıları hç yanlarına gitmedim bile boyacılıktan dinleneyimdiye kaçtıgım zamanlarda Smile) balıga kaçtım tabii dinlenmek biraz uzun sürdü son artık kenara gelirken yanaştım teknelere yanlarından geçerken lüfer kaptı rapalayı yani ilk başta orada lüfer tutuldugunu söylese komşum lüfer leri toplıyacaktım kısmet degilmiş ama dedigim gibi lüfer bizim orada herzaman vardır bu zamanlarda tutulanlarda genelde havyar olur ama tuttuklarım havyarsızdı kısmetse bidaha gittigimde direk lüfer suyuna giderim artık geçensenede bu zamanlar köpek balıgı ve lüfer raporları göndermiştim mayıs sonu gibi levrek raporu başlar .verecegim linkde geçen seneki köpek istavrit lüferler aynen devam ediyor bu site sayesinde kendime bir çizelge hazırlayabilirim hangi tarihte hangi balıklar tutuyorum gibi Smile)

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=638
Bul
güzel olmuş kurtları dökmüşsün ....bizim buralarda bu mevsim çinekop başlaması lazımdı ama geç kaldı..demek oraya gitmişler...ha ha ha...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi GURHAN 131 18,821 17-04-2009, 01:06
Son Yorum: erci
  23 Aralık 2007 İzmir Urla Salih Reis 21 3,921 28-12-2007, 09:57
Son Yorum: fotokopici
  02/12/2007 yalova (karnı aç olan buyursun) yalova tatar 39 5,111 19-12-2007, 18:23
Son Yorum: alien13
  çinekop 15/12/2007 BALIK and OZAN 23 3,392 17-12-2007, 01:36
Son Yorum: alien13
  8 Aralık 2007 Urla Salih Reis 21 3,450 10-12-2007, 13:07
Son Yorum: Salih Reis
  02.12.2007 LÜFER RAPORU GURHAN 36 4,430 04-12-2007, 21:09
Son Yorum: GURHAN
  25.11.2007 Ruhan Ozgen 24 3,024 28-11-2007, 00:29
Son Yorum: Can ARSLAN
  25/11/2007 bu ufaklık yolunumu şaşırmış LEVREKCİ LeVrEkCi 26 3,633 28-11-2007, 00:19
  24 Kasım 2007 Urla kavak yelleri Salih Reis 29 3,824 28-11-2007, 00:15
  25,11,2007 -  kandilli ilerya 22 3,349 26-11-2007, 21:41
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi