Yorumları: 3,283
Konuları: 164
sabah 06.00 da dereden yola çıktık..haydarpaşa mendrek kafaya kadar geldik..etrafta hiç tekne yoktu..çok ilginç geldi..denizde çok sular vardı..tekne bir sağa bir sola yollu gitmemize rağmen ilerlemiyorduk...500 gr dibi bulmuyordu..hasan ilk çapariyi indirdi bir çinekop geldi..bende onu görün ce rapalayı indirdim..1 tanede ben çektim..peşinden 1 daha çektim ama suya düştü..çapariyi kapattı hasan..rapala saldı bir tanede o aldı..etti 3 balık..sonra hiç tık yok..dedik bi kız kulesi yapalım ..gittik 4 tekne çalışıyor istavrite bakıyordu biri çok ta güzel istavrit iri alıyorlardı..orası daha beter akıyordu..rapalalrı indirdik 1 er tanede orda aldık..cihaz çok güzel balık yazıyordu..simsiyah balıklar akıntının en sağlam olduğu yerde yazıyordu tabi..büyük ihtimal istavritti balıklar..araların da iri balıklar da gözüküyordu..ama o suda rapala mümkün değil adeta uçurtma gibi oldu takımlar...biz istavritleri görünce zaten umudumuz bitti...canlı yem varken kıytırık rapalayı ne yapsın balık..tekrar eski yere döndük orada zar zor bi balık daha aldım..baktık ses kesildi bastık geldik..saat 9.30 gibi..sonuç 6 balık..bugün balık hiç yok..deniz de fazlada tekne yoktu...kayıkhand-eden cengiz abimiz de dönmüş tü o sıra çok usta balıkçıdır..ta çubuklu yapmış ama 2 balıkla dönmüş..bugün işler traş dedi...artık önümüzdeki avlara bakıcaz ..saygılar..rastgele..
[attachment=12236]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ozan bereketli olsun 6 balık ama güzel balıklar afiyet olsun bilgilendirme için teşekkürler.rastgele
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
olsun bereketli olsun o sular da olta kullanmak baya zordur bereketli olsun
Yorumları: 490
Konuları: 26
elinize sağlık.inşallah başka zamana daha bereketli olur.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
ozan kısmetin bu kadarmış bir dahaki avında bol balıklar yakalarsın işallah rastgele
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
ozan dun bu balıkların tanesıne 6.50 ytl verdım kardesım . aman balıklar harıka az felan ayıp oluyo yanı ben parayla alıyom ona göre haa
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))))
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ozan güzel av yinede olsun kısmet bukadarmışş..bidahakine inşallahh değişir..2 kişiyi götürür balıklar afiyet olsun..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ozan bunu takvime at ,yinede bereketli olsun almışsın alacağını kardeşim tebrikler
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
tekne için biraz az balıklar ama naparsın hergün aynı balık çıkmıyor. bizde bir tekne ayarlayıp çıkmayı düşünüyoruz ama bu balık durumu gözümüzü korkutuyor. yaparmı yapmazmı..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli olsun Ozan, av zevkini tatmışsın ya yine yeter.Bizim buralar hepten kesat. Sandalı da iyice çektik kapattık.Sizlerden gelen raporlarla avunuyoruz.Rastgele..