Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25/11/2007 bu ufaklık yolunumu şaşırmış LEVREKCİ
dün eşya getirmek için eregliye gitmem gerekiyordu ee gitmişken balık tutmayıda düşünerek gittim gece kıyıdan mırmır için denemeler yaptım ama yem olmadıgı için bişey alamadım.
bu sabah kalktım deniz biraz lodos ve dolayısıyla dalgalıydı kendi teknemi atmadım suda hazır tekne vardı bi akrabamın teknesiyle çıkmaya karar verdim.
beraber çıktık dalgalardan kurtulduktan sonra açıkta fazla bişey yoktu öncelikle el oltama benim meşhur yozuri cristal minnow 9 cmlik üstü turuncu sarı olan rapalamı taktım iki kamışada saga sola uzatacak şekilde 11 cm lik silikon yemler takıp av yerim olan fenerde dolaşmaya başladık daha av yerime gelir gelmez kuvvetli bir asıldı balık kurşunsuz takım oldugu için yozuri yarım metre dibe dalarak geliyor ne yukarı ne daha dibe ama sadece yarım metrede kalıyor levregi aldım hiç kalama vermeden direk tekneye aslında levrek denemez levrek küçügü ispendek yani.
4 tane istavritimiz vardı canlı onlarla dolaş dolaş sonra tekrar rapalalarla dolaş dolaş tek vuruş olmadı.
çapari kaşık rapala yemli herşey denendi başka tek vuruş olmadı.
geçen haftaki yagmur ve lodoslar teknelere zarar vermemiş ama denizi mahvetmiş heryer çamur dere 2 metre genişliginde akarken şimdi nehir olmuş dereyi resmen patlatarak gelmiş tekneyle içine girilir hale getirmiş.kamışlar sazlar oldugu gibi öbek öbek denizdeler ve kıyılara vurmuşlar.ayrıca denizde birde halat bulduk sanırım gemiden düşmüş

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
elinize sağlık ne güzel levrek
Bul
Nıhat denizde ve derede ne kadar pıslık varsa hepsi karaya vurmuş
balık için bereketli olsun afiyette
marmarada hiç iç açici durum yok gibi arkadaşlar körfezde ve biraz boğazda ilişkenlerde balık var bu lodoslada bunlar cıkacak ondan sonra ne bulacaz merak konusu ediyorum.
Denizlerimize gerçek anlamda sahip çıkmanın zamanı gelmiştir. Unutmamalıdır ki;
yarın çok geç olabilir.

Bul
rastgele nihat bereketli olsun.
Bul
Tek levrekde olsa boş dönmemişsin negüzel. Yakışıklı bir levrek.
Bende yarın Mersine gidicem balık peşine arkadaşıma. 1 hafta tekneyle ve kıyıdan avlanıcaz. bakalım kısmetimize neler gelecek.
Bul
abi elıne saglık guzel balık .
Bul
Abi paylaşım için teşekkürler.

Çok yakışıklı bir balık tutmuşsun.
Bul
balikoltasi yazdı:Tek levrekde olsa boş dönmemişsin negüzel. Yakışıklı bir levrek.
Bende yarın Mersine gidicem balık peşine arkadaşıma. 1 hafta tekneyle ve kıyıdan avlanıcaz. bakalım kısmetimize neler gelecek.

teşekkürler arkadaşlar saolun herkese rastgelsin en büyükleri ve en bolları inşallah.
birol av peşine gidiyorsan vay balıkların haline rastgele inşallah iyi haberlerle gelirsin bol balıklı günler rastgele
Bul
Dostum dedim ben sen balığını alırsın diye. Ne yani koca Levrekci taaa o kadar yoldan gelecek tabii ki illa bir gönüllü çıkacak ben bu hafta levrekcilerin kralına yem olurum diye.
Afiyet olsun...
Bul
Balığın yokluğunda da yine bulmuşsun Abi tebrikler. Bende o senin rapalanın 7 cm liğinden aldım. Bu arada ata ata da alışmaya başladım. Kamışla rapala atmak gerçekten zevkli. Ama bu acaba kıyıdan çalışmıyor mu diye bir şüphe düştü içime, gerçi bu model ile 3-4 kere gittim ama belkide mavi sırtlı ile 2. atışta lüferi aldığım için öyle düşünüyorum. Belki o anda mavinin yerine bu olsaydı yine gelirdi ama bakalım zaman gösterecek.

Bu arada H.A.R.U.N Abinin kıyıdan sırtı çekme konusu çok faydalı herkesin onu okuyup uygulamaya geçirmesi lazım. Başta atarken bir yere takarmıyım diye korkup saçma sapan atıyordum ki normalde çapariyi falan ip gibi atarım. Şimdi rapalada yavaş yavaş olmaya başladı.

Belki kendi başıma deneye deneye 1 sene de çözerdim. Rapalayı sıyırtma kurşununa takar uğraşırdım Bobo
Kıyılarda  çoğuda öyle yapıyor görüyorum. Ama şimdi hazır bilgiyi geliştirmek daha kolay  Alkis

Senden de motorda nasıl olacağını görüyoruz. Belki bir gün o da işe yarar. Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,605 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 8,645 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin
  09-10/06/2012 Haftasonu Levrekçi Evsahibi Nihatkr-İmhoteb ve Mustafa nihatkr 43 5,430 16-06-2012, 09:35
Son Yorum: Burak Karadeniz
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 6,757 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,427 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  18-10-2009 baba levrekci LeVrEkCi 54 6,536 06-02-2010, 19:40
Son Yorum: dincobey
  08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi GURHAN 131 18,821 17-04-2009, 01:06
Son Yorum: erci
  12\07\2008 levrekci raporu LeVrEkCi 40 5,056 12-11-2008, 18:21
Son Yorum: thunderbolt
  21\09\08 levrekci(babam saolsun):))) LeVrEkCi 32 4,942 22-09-2008, 23:49
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi