Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 Kasım 2007 Urla kavak yelleri
24 Kasım 2007 Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Smile

C.tesi günü hala oğlu Fahri kaptan ile birlikte sabahın erken saatlerinde özbek limanından ayrıldık, herzaman avlandığımız yerlere gittiğimizde maalesef geceden ağları bırakan balıkçıların 2-3 km. boyunca ağları toplamasını bekledik, daha sonra bu yerlerde birkaç ufak balıktan başka birsey bulamayınca sonarla başka yerler denemeye karar verdik. 2-3 yer daha dolaştıktan sonra balığı bulduk.
hala oğlu ile birlikte yalanan balıkların cinsleri ,
1-köpek balığı, (denize iade)
2-yılan balığı
3-trakonya (zehirli balık)
4-hanos,
5-lambuka,
6-istavrit,
7-izmarit,
8-gopez,
9-karagöz,
10-isparoz,
11-mercan,
12-çupra,
13- Tirsi
14-Vatos (denize iade)

bu kadar çeşit balığı aynı noktada yakalamak herhalde ülkemizin başka bir yerinde mümkün değildir.

yakalanan 8-10 kg. ağırlığındaki köpek ile 5-6 kg. ağırlığındaki vatos aynen denize iade edildi (bu arada ellerimiz misinadan kesiklerle doldu)

yem olarak 1,5 kg. sardalya ve 1 patlak mamun kullanılmıştır.
misina 0,40, iğne mustad 496 -3,4 nolar, 3 lü sarkıtma ve hırsız olta.
kurşum 75 gr. çift delikli.

geri salınan köpek balığı (aaah ah ne hayallerle çekmiştik seni Sad )
[Resim: kopekfd2.jpg]

hala oğlu Fahri kaptan ve 3 lü şov 2 mercan, 1 çupra
[Resim: fahriwb1.jpg]
[Resim: fahri2ff3.jpg]

2 çuprada benden
[Resim: sgcupralarvw3.jpg]

toplam 2 kişinin yakaladığı 10 kg kadar karışık balık
[Resim: fotoraf0030wj8.jpg]
Bul
Tebrikler,çok güzel ve bereketli bir gün olmuş.Resimler uzun zamandır gidemediğimiz ege denizini farz kılacak.
Bul
bol çeşnili bi gün tebrikler salih ve hala oğluna
Bul
Çeşitler çok güzel olmuş.tebrikler.
Bul
tebrikler güzel av olmuş afiyet olsun rast gelsin
Bul
maşallah balıklara salih abi tam çeşit olmuş gerçekten şu çuprayıu tutmak nasip olur inşallah banada.
köpekbalıgı tutmak aslında çok zevklidir bazen 20 numara misina takar köpekbalıgı suyuna çıkarım levrek suyumdan az yukarıdadır yani biraz daha derindedir bu şekilde oltaya hakim olmayı çalışmış olurum 10 kg luk bir köpekbalıgını 20 numara misinayla tekneye kadar getirebildinmi zaten levregi 30 numarayla çok daha kolay getirirsin köpek çok seri kafa vurdugu için heran kopartabilir misinayı.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah balıklara salih abi tam çeşit olmuş gerçekten şu çuprayıu tutmak nasip olur inşallah banada.
köpekbalıgı tutmak aslında çok zevklidir bazen 20 numara misina takar köpekbalıgı suyuna çıkarım levrek suyumdan az yukarıdadır yani biraz daha derindedir bu şekilde oltaya hakim olmayı çalışmış olurum 10 kg luk bir köpekbalıgını 20 numara misinayla tekneye kadar getirebildinmi zaten levregi 30 numarayla çok daha kolay getirirsin köpek çok seri kafa vurdugu için heran kopartabilir misinayı.

senin tuttuğun levreklerin yarında çupranın lafı mı olur Nihatcım Smile

sen bir izmir'e gel, gerisini bana bırak (açık davetiye ...!)
Bul
salih abi çok çeşitli ve güzel bir av olmuş,köpek ve vatozu çekmek çok zevkli olmuştur...
şansınız bol olsu rastgele..
Bul
Salih Reis yazdı:
LeVrEkCi yazdı:maşallah balıklara salih abi tam çeşit olmuş gerçekten şu çuprayıu tutmak nasip olur inşallah banada.

senin tuttuğun levreklerin yarında çupranın lafı mı olur Nihatcım Smile

sen bir izmir'e gel, gerisini bana bırak (açık davetiye ...!)

teşekkürler salih abi inan bu siteyi çok seviyorum nedenmi hep diyorum sitedede yazıyorum izmirde salih abi ercan abi bursada gürhan ve tüm team çanakkalede oktay ankarada kamil abi ilker antalya taraflarında özgür rauf abi yalovada tatar doktor daha aklıma gelmeyen birçokyerde dostlarımız abilerimiz kardeşlerimiz var süper bişey diyorum hep.
yaz tatili düşünürken eskiden yani geçen seneye kadar yazlıga gider hergün balık tutarım diyordum şimdi nerede kim var kime yakın bir otele gitsem de orada balık tutsak diye düşünür oldum.
sanırım çeşme çok agır basıyor hem yakın hem sizler izmirdesiniz hem surf yapma imkanım var hemde izmirde 2-3 tane eş dost da var .
inşallah salih abi teşekkürler
Bul
salih reis bereketli olsun.bayağı çeşit olmuş.ülkemin zenginlikleri budur işte.2 fotoğraftaki üsttteki balığın sadece kafası çıkmış.bedeni gözükmüyor.sanki kafa oltaya takılmış gibi .ilginç bir foto olmuş.bereketli olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,019 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  Ekim - Kasım 2013 Kısa Av Güncelerinden Fotoğraflar... Sargoz35 2 901 09-11-2013, 12:02
Son Yorum: YaKaMoZ
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,037 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  23 Kasım MaVrUşGiL (papaz her zaman pilav yemezmiş:)) MaVrUşGiL 42 6,004 30-11-2012, 23:55
Son Yorum: tahsinmersin
  17/18 Kasım 2012 Boğazım Güzelim :)) maxtar 19 3,062 23-11-2012, 11:29
Son Yorum: fish or die
  18 Kasım 2012 Urla Salih Reis 30 4,303 21-11-2012, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  16/17 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 30 3,845 19-11-2012, 18:27
Son Yorum: oguzcanagca
  10 Kasım Lüfer Kırlangıç nihatkr 50 4,997 14-11-2012, 10:47
Son Yorum: nihatkr
  Torik geldi. 3 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 36 5,703 09-11-2012, 08:34
Son Yorum: Torik Orhanbaba

Hızlı Menü: