Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi
Baliga cikmayali nerede ise 1 ay olacakti.Meteo-gr tahminlerde ruzgar gundogusu,ve denizde sicaklik ogle saatlerinde 10 derece gosteriyorduHadiordan.
22/1/2012 Fener limani

Saat 12:00..Limanda sicaklik 4 dereceydiSnifsinf.Taze yem bulamamistim,yanimda buzlu sulines ve mamun vardi.Hemen limandan acildim,mercan merasina capami attim.2 el oltasini su ile bulusturup kahvemi yaptimKahve.
Saat 12:30...Ilk balik bir hanos.Ahtapot tutma duzenegi(bakarola)hanos ile yemleyip..suya saldim.Devaminda 2 hanos daha cektim.Az sonra cektigim balik hanos gibi gelmiyordu,fakat beklenilen balik..mercan gibi de degildi....gelen balik kirmizi fakat baska kirmziydi..bir iskorpit.Daha sonra bir sargos aldim...aradan 1 saat gecmis ahtapot galiba hanosu begenmemisti..duzenegi bu defa sargos ile yemledimSiyirdim.
Saat 14:00...Nihayet ilk mercan oltaya geldi..heyecanlandim..fakat devami gelmedi...
Saat 14:30...Devaminda bir telefon geldi...telefonun diger ucunda Ayhan...ne yaptigimi soruyordu..dedim balik pek yok...bekliyorum...[COLOR="Blue"]yemleri baliklara at...hemen gel biz masayi arkadaslar ile hazirladik [/COLOR]diyordu.
Balik vurmuyor..hava soguk..bir sinus kosinus hesabi yaptimSiyirdim..akilli hareket ikilemekti....hemen yemler baliklara hediye ...kendimi masada buldumSeerf

Bundan daha iyi avlar sizlerin olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk eline sağlık bu havada stres atmışsın balık azda olsa eyacan yapmış arasıra ikilemekte fayda var öğle değilmi rast gele.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık bu havada stres atmışsın balık azda olsa eyacan yapmış arasıra ikilemekte fayda var öğle değilmi rast gele.AlkisSeerfAlkisSeerf

tesekkurler Fikret..
aynen dedigin gibi..arada ikileyecegin zamani bilmelisinSiyirdim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Uzun süreden sonra denizin iyotlu havasını solumak iyi gelmişdir FarukAlkisbugün balıksız dönen ben olmuşumSiyirdimbirdaki avında daha bollarına inşallah,rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Faruk.Hava soğuk da olsa reçeteyi aynen uygulamışsın.AlkisSeerf Tam zamanında almışsın ilacı.Daha bollarına rastgele...GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Balık az olsada paylaşımın için teşekkürler FARUK abicim ellerine saglık...
Bul
orhanekmekci yazdı:Uzun süreden sonra denizin iyotlu havasını solumak iyi gelmişdir FarukAlkisbugün balıksız dönen ben olmuşumSiyirdimbirdaki avında daha bollarına inşallah,rastgele.

ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.Hava soğuk da olsa reçeteyi aynen uygulamışsın.AlkisSeerf Tam zamanında almışsın ilacı.Daha bollarına rastgele...GulumseSeerf

YaKaMoZ yazdı:Balık az olsada paylaşımın için teşekkürler FARUK abicim ellerine saglık...

tesekkurler beyler
sizlerede rastgele
Bul
Bol keyif, güzel bir hava alma faslı Smile boşalmış bi stres veeee arkasına dostlarla bir masa Seerf paha biçilemez Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bol keyif, güzel bir hava alma faslı Smile boşalmış bi stres veeee arkasına dostlarla bir masa Seerf paha biçilemez Alkis

evet Serkan her sey cok guzeldi ..sadece bir balik eksikti..ama olsun..
cok guzel bir gundu..ihtiyacim vardiGulumse
Bul
yok abi bu havalarda en akıllı iş kenarda oturup sıcak bir ortamda balık alıp yemek ve demlenmek,ben babamında dediği gibi sosyete balıkçısıyım heralde Siyirdimkeyifle balık tutamayacaksam üstümde bi ton elbiseyle yinede üşüyerek balık tutacaksam tutmamayı tecih ediyorum GulumseSeerfyinede stres atmaya iyi olmuş Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balıksız av raporları yeniolta 7 2,094 19-01-2013, 10:10
Son Yorum: yycolak
  bugünde balıksız döndük UGUR77 12 2,637 03-01-2013, 22:31
Son Yorum: UGUR77
  sezonun ilk açılışı balıksız geçti... ssevdim 12 2,542 02-12-2012, 21:40
Son Yorum: ssevdim
  Albatros-gr yasasin cep oltasi:) Albatros-gr 27 4,118 25-09-2012, 15:06
Son Yorum: Albatros-gr
  13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor... umitdulger 3 1,521 14-09-2012, 10:59
Son Yorum: umitdulger
  balıksız bir av daha bucalıfikret 37 4,686 10-08-2012, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  04.08.2012 Tuzla Mırmır ve Eşkina Denemesi :( OZGUR__C 27 5,040 09-08-2012, 02:22
Son Yorum: araphüso26
  8/4/2012 Albatros-gr nostaljik kiyi avi Albatros-gr 38 5,089 10-04-2012, 23:44
Son Yorum: Albatros-gr
  17.02.2012 Eski Foça'dan balıksız rapor polat_can 18 3,174 22-02-2012, 11:54
Son Yorum: polat_can
  lapinavcısı'ından balıksız av raporu... lapinavcısı_brs 14 3,480 05-05-2010, 21:27
Son Yorum: Bahadır Sarıca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi