22-01-2012, 21:36
(Son Düzenleme: 22-01-2012, 22:33, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Baliga cikmayali nerede ise 1 ay olacakti.Meteo-gr tahminlerde ruzgar gundogusu,ve denizde sicaklik ogle saatlerinde 10 derece gosteriyordu
.
22/1/2012 Fener limani
Saat 12:00..Limanda sicaklik 4 dereceydi
.Taze yem bulamamistim,yanimda buzlu sulines ve mamun vardi.Hemen limandan acildim,mercan merasina capami attim.2 el oltasini su ile bulusturup kahvemi yaptim
.
Saat 12:30...Ilk balik bir hanos.Ahtapot tutma duzenegi(bakarola)hanos ile yemleyip..suya saldim.Devaminda 2 hanos daha cektim.Az sonra cektigim balik hanos gibi gelmiyordu,fakat beklenilen balik..mercan gibi de degildi....gelen balik kirmizi fakat baska kirmziydi..bir iskorpit.Daha sonra bir sargos aldim...aradan 1 saat gecmis ahtapot galiba hanosu begenmemisti..duzenegi bu defa sargos ile yemledim
.
Saat 14:00...Nihayet ilk mercan oltaya geldi..heyecanlandim..fakat devami gelmedi...
Saat 14:30...Devaminda bir telefon geldi...telefonun diger ucunda Ayhan...ne yaptigimi soruyordu..dedim balik pek yok...bekliyorum...[COLOR="Blue"]yemleri baliklara at...hemen gel biz masayi arkadaslar ile hazirladik [/COLOR]diyordu.
Balik vurmuyor..hava soguk..bir sinus kosinus hesabi yaptim
..akilli hareket ikilemekti....hemen yemler baliklara hediye ...kendimi masada buldum
Bundan daha iyi avlar sizlerin olsun

22/1/2012 Fener limani
Saat 12:00..Limanda sicaklik 4 dereceydi

Saat 12:30...Ilk balik bir hanos.Ahtapot tutma duzenegi(bakarola)hanos ile yemleyip..suya saldim.Devaminda 2 hanos daha cektim.Az sonra cektigim balik hanos gibi gelmiyordu,fakat beklenilen balik..mercan gibi de degildi....gelen balik kirmizi fakat baska kirmziydi..bir iskorpit.Daha sonra bir sargos aldim...aradan 1 saat gecmis ahtapot galiba hanosu begenmemisti..duzenegi bu defa sargos ile yemledim

Saat 14:00...Nihayet ilk mercan oltaya geldi..heyecanlandim..fakat devami gelmedi...
Saat 14:30...Devaminda bir telefon geldi...telefonun diger ucunda Ayhan...ne yaptigimi soruyordu..dedim balik pek yok...bekliyorum...[COLOR="Blue"]yemleri baliklara at...hemen gel biz masayi arkadaslar ile hazirladik [/COLOR]diyordu.
Balik vurmuyor..hava soguk..bir sinus kosinus hesabi yaptim

Bundan daha iyi avlar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]