Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr yasasin cep oltasi:)
23/9/2012 Fener limani

Saat 10:00..Adnan ile fener limanindayiz...programimizda balikiclik yapmak yoktu..fakat havayi guzel gorunce,gunu degerlendirelim dedik..sabah kahvelerimiz denizde icelim dedik...
Fakaaaaatttttttt..once baligi garantiledik..oglen icin..cep oltasi ileSiyirdim4 tane porsiyonluk dalyan kefali aldik...ki bu zamanda cok lezzetli olurlar..Seerf
Saat 10:30... denize acildik...sirtiler suda..ilk tutulan balik bir trakonyaHadiordan...balik pek vurmuyor..ama gun zevkli..deniz guzel...Bir an Adnan bir lambukayi tekneye aliyor...
Saat 11:30..Yanimizdaki buzlu mamunlar ile yarim saat bir sey mercan merasina takiliyoruz..ufak vuruslar oldugunu gorunce..sirti ile limanin yolunu tutuyoruz..Yolda bir LUCO (baracuda)yi tekneye aliyoruz...
Baliksiz da olsa guzel bir gunu,kefallerin hakkini vermek ile tamamliyoruz...Seerf

Sizlerede cep oltasiz balikicliklar dilerimSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Manzara güzel, kefaller güzel, keyifler güzel, Lambuka güzel ve üstüne üstlük süslendiniz. Yani keyifli bir günü geride bıraktınızAlkisAlkis
Lambuka av verdimi arkası gelir aynı merada dönmedinizmi76
Bul
ALTAYLI yazdı:Manzara güzel, kefaller güzel, keyifler güzel, Lambuka güzel ve üstüne üstlük süslendiniz. Yani keyifli bir günü geride bıraktınızAlkisAlkis
Lambuka av verdimi arkası gelir aynı merada dönmedinizmi76

evet Ercan abi her sey guzeldi
dolastik abi,ayni merada..hatta fotoda gorulen oynak lardan da gectik..ama hepsi buSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bu sene gümüş oltayı ben çok kullandımHadiordanyaşlanıyormuyuz dersinSiyirdimtemiz yerden oldumu kefal lezzetlidir.Hafta sonu havada,denizde güzelmiş balık az olsada denizde olmanın keyfi yeterGulumsesondan üçüncü fotodaki oynakları bulunca hiç kaçırmamHappykefaller mangala yakışmış,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Balıksız av raporları başlığının açılışını dün gibi hatırlıyorum. İkimiz ön ayak olmuştuk.
Bayaa da bir raporumuz olacak.
Ama sen iyi abone oldun Faruk abiSiyirdimWink
Keyifli bir gün olmuş. Kefali pek sevmem ama mangalda bir hoş geldi gözüme....
Afiyetle Faruk abi. Adnan arkadaşa da selamlar...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu sene gümüş oltayı ben çok kullandımHadiordanyaşlanıyormuyuz dersinSiyirdimtemiz yerden oldumu kefal lezzetlidir.Hafta sonu havada,denizde güzelmiş balık az olsada denizde olmanın keyfi yeterGulumsesondan üçüncü fotodaki oynakları bulunca hiç kaçırmamHappykefaller mangala yakışmış,afiyetleSeerf
tesekkurler Orhan abi..
bende deniz kefalini pek sevmem ..ama dalyan kefali bir baska
Bahadır Sarıca yazdı:Balıksız av raporları başlığının açılışını dün gibi hatırlıyorum. İkimiz ön ayak olmuştuk.
Bayaa da bir raporumuz olacak.
Ama sen iyi abone oldun Faruk abiSiyirdimWink
Keyifli bir gün olmuş. Kefali pek sevmem ama mangalda bir hoş geldi gözüme....
Afiyetle Faruk abi. Adnan arkadaşa da selamlar...AlkisSeerf
tesekkurler Bahadir..evet konu o gunu hatirliyorum..
bak ne diyecegim..
benim tekne fener limaninda durdukca..bu baslik artik benimSnifsinf
dalyan kefali,Orhan abimin de soyledigi gibi temiz yerden oldugunda ,bir baska oluyor..bir dene derim
Bul
Mis gibi havada denizde dolaşmak bile yeterince keyiflidir Faruk abi Gulumse
Bu arada cep kefalleri de mangalın üzerinde çok lezzetli görünüyor Siyirdim
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Güzel bir gün ve güzel bir mangal keyfi afiyet olsunSeerf
Afiyet olsun , Gulumse
Bul
Güzel keyif yapmışsınız Faruk abi tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  8/4/2012 Albatros-gr nostaljik kiyi avi Albatros-gr 38 5,082 10-04-2012, 23:44
Son Yorum: Albatros-gr
  22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi Albatros-gr 45 6,288 26-01-2012, 10:03
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi