Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lapinavcısı'ından balıksız av raporu...
Merhaba amatörbalıkçı dostları.

Haftasonu Armutlu'ya gittim. evde pareketa hazırlamaya çalıştım fakat bitiremedim. Gittiğimizde kayınbabam benim yapacağım pareketayı beğenmedi. "ben sana yaparım birdahaki gelişinde beraber atarız" dedi. mecburen tamam dedik.
Aksam yemeğinden sonra fıstıklı limanına karagöz eşkina çıkarmı diye gittim. boru kurdu da almıştım. takımlartımı hazırlayıp attım. bekle bekle yok birşey. limanın içinden teke yakaladım. ama tekelerde ne teke. balık bile korkacak. teke takıp attım. ama nafile 2saat sonra çektiğimde tekeler daha canlı öylece duruyordu. Sonra farkettim ki teklerin ayaklarının altında yumurtaya benzer birşeyler var. bende avdan vazgeçip kovadaki tekeleri yakaladığım yere saldım. onlarda çoğalsınlar, nesillerini devam ettirsinler.
pazartesi sabahtan aynı yere tekrar gittim. kimseler yoktu sabah 8de. karagöz sürüsü kıyılamıştı. hemen takımı açıp yemi taktım attım ama nafilee... gelen giden olmadı. Hatta beni çok seven lapinler bile pas vermedi işleri vardı hepsinin. sanırım çocuk yapacaklarmış....
saat 11gibi avı sonlandırıp önce Armutlu'ya sonrada Bursa'ya döndüm. Bi haftasonunu daha balıksız geçirdik. her ne kadar balık tutamasamda orada onun heyecanını yaşamak deniz havasını almak iş sitresini atmak için birebir geliyor....

Bol balıklı avlar sizin olsun...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
abdullah parakete memlekette yasaklar arasındadır,amatr balıkçılar parakete ile av yapamazlar yasaktır.
o kayalarda o karedeslerle balık alman lazım harika meraya benziyor acaba takımdami bir hata yapıyorsun?
orayı sık sık yoklaman lazım Gulumserastgele.
Bul
Abdullah,son cumlelerinde de dedigin gibi..
balik olmasada(olsa tabii daha iyi olurdu)yine deniz havasi ile stres atmak cok guzel bir olay..
Nihat`inda dedigi gibi ,fotolardaki merada balik olmasi lazim...
sabah gun dogmadan,(daha karanlik iken0o tekelerden tek kancaya koyup mantarli bir sistem ile,limanin girisinde levrek dene derim...gun dogmadan buyuk ihtimal levrek alirsin
teke kancada canli olacak...
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
[Resim: attachment.php?attachmentid=26042&stc=1&...1272969194]
bu yakamozu görüp te hard diske format atmışsın ya bırak tutamadığın balıklar sadakan olsun ,
eline sağlık ,bir dahakine gönlüne göre olur inşallahAlkisSeerf
Bul
Oltanı denizle buluşmuş ya o bile yeter AbdullahAlkisbir sonraki denemelerinde aradığın balığı yakalaman dileğimle,rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
En azından temiz hava almışsınız. Bir daha ki sefer için şimdiden rasgele.
Sazanları özledim...
Bul
abdullah paylaşımın için teşekkürler tekelerin maşallahı var tekeyi iğneye takmadan önce sivri ucunu elinle kır faydasını görürsün tam levrek için tekeler
rast gele.AlkisAlkisSeerf
Bul
Apdullah kardeşim senin dediğin gibi deniz havası almak insana yetiyor , birdahaki sefere rastgele 76
Bul
Deniz havası ve balığa gittim demek bile yeter eline emeğine sağlık Abdullahcım.O tekeye gelmeyen balık orada değildi herhalde.Bir dahaki bereketli,bol balıklı olsun.
Bul
kısmet olmamış diyeceğim. ama banada ilginç geldi gece balığın olmaması hava karardıktan sonra o merada eşkina oynaması lazım bir dahakine rastgele.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balıksız av raporları yeniolta 7 2,156 19-01-2013, 10:10
Son Yorum: yycolak
  bugünde balıksız döndük UGUR77 12 2,732 03-01-2013, 22:31
Son Yorum: UGUR77
  sezonun ilk açılışı balıksız geçti... ssevdim 12 2,668 02-12-2012, 21:40
Son Yorum: ssevdim
  Sazlıbosna raporu mustafa_altun 18 3,466 18-08-2012, 20:44
Son Yorum: Albatros-gr
  balıksız bir av daha bucalıfikret 37 4,913 10-08-2012, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  17.02.2012 Eski Foça'dan balıksız rapor polat_can 18 3,275 22-02-2012, 11:54
Son Yorum: polat_can
  22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi Albatros-gr 45 6,477 26-01-2012, 10:03
Son Yorum: mariner8
  Sezonu baliksiz actik Albatros-gr 70 7,850 08-04-2010, 01:03
Son Yorum: yycolak
  29.Ekim Perşembe Darıca Raporu tatar77 22 4,007 31-10-2009, 10:57
Son Yorum: tatar77
  14/08/09 Av raporu ???? bestvz 27 4,365 28-08-2009, 11:02
Son Yorum: bestvz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi