Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8/4/2012 Albatros-gr nostaljik kiyi avi
8/4/2012 Pazar...

Saat 10:00...Hafta sonu tahminler lodos verdigi gibi hic bir program yapmadik.Ayhan`in parlak bir fikri vardi.Sabah kahvemizi,Porto-Lagos(ILGIN)da icelim dedi..oyle de yaptik.Ayhan buzlu mamunlari almis,beni aldi..kendimizi ILGIN`da bulduk.Amatorler yerlerini almislar,ava baslamislardi.Sordugumuzda,ispari ufak boy mirmir arada cikan baliklar oldugunu soylediler.Burasi,dalyan golu ile denizi bagliyan genis bir kanal...Burada yillar once..en azindan 10-12 yil once cok avlar yapmistik..o yillarda buradan guzel mirmirlar aliyorduk...
Saat 12:00..Guzel bir gunde kahvelerimiz ictikKahve,oglen yemegi icin cep oltasi ile daha onceden baliklarimiz tutmustukSiyirdim...
Baliksiz da olsa,2 saat guzel bir nostalji oldu...Seerf

NOT:Fotolar cep telefonu ile cekilmistir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
fruk güzel stres atmışsın tebrikler cep oltasınla kacan balık şimdiye kadar görülmemiştir afiyet olsun rast gele.AlkisSeerfSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:fruk güzel stres atmışsın tebrikler [B][SIZE="5"]cep oltasınla kacan balık şimdiye kadar görülmemiştir[/SIZE] afiyet olsun rast gele.AlkisSeerfSeerf[/B]

tesekkurler Fikret..
yukarida yazdigini daha once hic duymamistim..cok cok guzelSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Oh oh ne güzel afiyet olsun.Seerf
Hava güzel,mekan güzel çok çok güzel olmuş.
Şuan bende Pazardan yakaladığım Levrek'lerin hakkını veriyorum.Seerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Hamido yazdı:Oh oh ne güzel afiyet olsun.Seerf
Hava güzel,mekan güzel çok çok güzel olmuş.
Şuan bende Pazardan yakaladığım Levrek'lerin hakkını veriyorum.Seerf

tesekkurler Hamido..
sana da afiyetler
bak yukarida Fikret ne yazmis bizim icin...Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Hamido..
sana da afiyetler
bak yukarida Fikret ne yazmis bizim icin...Siyirdim

Abi adam işi biliyo tecrübeli kişi.SiyirdimHappySeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Güzel,nostaljik gün olmuş Faruk.Buradada keşişleme iyi esti hala devam ediyor öğleye doğru şöyle bi kıyı turu yaptım,bi farkla yemsiz oltasızHappygümüş oltaya gelenlerde hiçde fena görünmüyorlarBoboafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Hamido yazdı:Abi adam işi biliyo tecrübeli kişi.
SiyirdimSiyirdimHappyHappy
orhanekmekci yazdı:Güzel,nostaljik gün olmuş Faruk.Buradada keşişleme iyi esti hala devam ediyor öğleye doğru şöyle bi kıyı turu yaptım,bi farkla yemsiz oltasızHappygümüş oltaya gelenlerde hiçde fena görünmüyorlar:b

tesekkurler Orhan abi..
evet gumus oltadakiler fena degildi..Seerf
ne yapalim abi..raporda balik gorunsun dedim....baska bir kotu niyetim yok haniSiyirdimHappy
Bul
bana küçüklüğümü hatırlattınız,oralarda,saman iskelesinde anagöl kıyısından kestiğimiz kargılarla mantarlı takım yaparak istavrit tuttuğumuz günler aklıma geldi,teşekkürler Faruk
Bul
Dr.Güner yazdı:bana küçüklüğümü hatırlattınız,oralarda,saman iskelesinde anagöl kıyısından kestiğimiz kargılarla mantarlı takım yaparak istavrit tuttuğumuz günler aklıma geldi,teşekkürler Faruk

seni online gorunce..sana da nostalji olacagi inan aklimdan gecti GunerSeerforada herkezin guzel anilari var...
bu arada silver uylegin de hayirli ...olsun yakismisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr yasasin cep oltasi:) Albatros-gr 27 4,280 25-09-2012, 15:06
Son Yorum: Albatros-gr
  13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor... umitdulger 3 1,564 14-09-2012, 10:59
Son Yorum: umitdulger
  04.08.2012 Tuzla Mırmır ve Eşkina Denemesi :( OZGUR__C 27 5,186 09-08-2012, 02:22
Son Yorum: araphüso26
  17.02.2012 Eski Foça'dan balıksız rapor polat_can 18 3,275 22-02-2012, 11:54
Son Yorum: polat_can
  22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi Albatros-gr 45 6,477 26-01-2012, 10:03
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi