Yorumları: 143
Konuları: 9
evet efen dim simdi midye türkiyede yenir söyle ilk önce midye aranir bulunur denizden cikartilir itinayla midye sol elde bicak sag elde yavasca sarsmadan acilir daha sonra icerisinden cikan o mikrobik et parcasi yanimiz da baliga giderken tasidiginiz olta iynesine takilir ve taze olarak limonsuz denizdeki tutacagimiz baliga servis yapilir sonuc da balik onu afiyetle yutar bizde o baligi aksama evde yutariz isde böyle efendiler nasil.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
şimdi gece gece bu konu tekrar gündeme getirilirmi . canım çekti vallahi. sularda soğudu nasıl girip çıkaralım..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
SerenaY66 yazdı:ankarada zaten sadece almış bulundum.ankarada hiç yemedim.ankarada büyük balıkçı restoranları var zaten yeneceksede oralarda yerler.ben genelde bandırmada/izmirde/kuşadasında yedim.oda 2-3 yıldır yemeye başladım.daha öncesinde zaten ağzıma sürmezdim.yani hayatım boyunca toplasam 40 tane yememişimdir.ama bundan sonrası için dikkatli olmakta yarar var.
ilkerrr turan köyde erdekli yücelin çıkardığı inci dolu midyelerden yemedinmi ? o midyeler senin midede kocaman inci olmasınlar sakın falan he he he
rıfat sen deniz yıldızı yemeye devam et ama dikkat et sadece göbek kısmını ye ?