Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
midyeyi nasıl severek yiyebilirim???
evet efen dim simdi midye türkiyede yenir söyle ilk önce midye aranir bulunur denizden cikartilir itinayla midye sol elde bicak sag elde yavasca sarsmadan acilir daha sonra icerisinden cikan o mikrobik et parcasi yanimiz da baliga giderken tasidiginiz olta iynesine takilir ve taze olarak limonsuz denizdeki tutacagimiz baliga servis yapilir sonuc da balik onu afiyetle yutar bizde o baligi aksama evde yutariz isde böyle efendiler nasil. Smile Smile
Bul
cemal hakan yazdı:evet efen dim simdi midye türkiyede yenir söyle ilk önce midye aranir bulunur denizden cikartilir itinayla midye sol elde bicak sag elde yavasca sarsmadan acilir daha sonra icerisinden cikan o mikrobik et parcasi yanimiz da baliga giderken tasidiginiz olta iynesine takilir ve taze olarak limonsuz denizdeki tutacagimiz baliga servis yapilir sonuc da balik onu afiyetle yutar bizde o baligi aksama evde yutariz isde böyle efendiler nasil. Smile Smile

Süpersin abi ne diyim. Bu açıdan hiç düşünmemiştim Happy
Bul
şimdi gece gece bu konu tekrar gündeme getirilirmi . canım çekti vallahi. sularda soğudu nasıl girip çıkaralım..Nayirolamaz
Bul
SerenaY66 yazdı:ankarada zaten sadece almış bulundum.ankarada hiç yemedim.ankarada büyük balıkçı restoranları var zaten yeneceksede oralarda yerler.ben genelde bandırmada/izmirde/kuşadasında yedim.oda 2-3 yıldır yemeye başladım.daha öncesinde zaten ağzıma sürmezdim.yani hayatım  boyunca toplasam 40 tane yememişimdir.ama bundan sonrası için  dikkatli olmakta yarar var.

ilkerrr turan köyde erdekli yücelin çıkardığı inci dolu midyelerden yemedinmi ? o midyeler senin midede kocaman inci olmasınlar sakın falan he he he
rıfat sen deniz yıldızı yemeye devam et ama dikkat et sadece göbek kısmını ye ?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalık buğulama nasıl yapılır nurideniz34 1 483 30-06-2016, 19:51
Son Yorum: tahsinmersin
  Balığı nasıl pişirsem diyenlere ALTAYLI 12 3,554 21-01-2010, 02:24
Son Yorum: thunderbolt
  balığı nasıl pişirmeli LeVrEkCi 15 3,121 25-09-2007, 14:46
Son Yorum: blue_zaire
  Kalkan Balığı Nasıl Temizlenmeli ? mrs303 10 18,959 26-01-2007, 00:15
Son Yorum: ALTAYLI
  Taze balık nasıl olur.? SerenaY66 4 2,751 01-10-2006, 12:45