Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13/5/2007 raporu ve hüsran
sabah saat 4 de evden çıktım saat 5 gibi üsküdarın biraz ilerisinde kampı kurduk.
bizim hatunlar yemeklik bişeyler hazırlarken bizde takımları hazırladık ve başladık çalışmaya.önce rapala ile biraz deneme yaptım baktım olmuyor çapariye döndüm.az biraz istarvit alabildik sonrada az biraz kıraça aldık ama toplasanız 1 kişiyi doyurmaz.baktıkki ordan bi numara olmıyacak çünki etrafımızdada tutuan yok anadolu kavağına kadar sahil şeridini taraya taraya gittik.kuleli,kandilli,beykoz ne ettiysek gene bişey tutamadık gerçi sadece biz değil kimseninde tuttuğunu görmedim(herkes kol kası çalışıyordu sadece)
son durağım gene anadolu kavağı oldu ama baktımki oradada kimsenin bişey tuttuğu yok(kıraça bile yok gibiydi nerdeyse)
balığı bıraktım gittim anadolu kavağına bir güzel balık yedim üstünede 2 tane bira içtim gittim kaldede de yattım bi güzel çayır çimene.
gene hüsran gene rezillik,ben bu karizmayı bir daha düzeltemem gibime geliyor.(gerçi değil ben kimse tutamadı adam gibi ama genede bittim ben)

karar verdim afalanın tekneye gidiyim diyorum , ağları topladığı gibi halgarların içine salliyim oltaları ancak öyle kurtarırım gibime geliyor.
Bul
Güzel bir hafta sonu geçirmişin arkadaşım afiyet seker olsun. Motor geldiyinde iştediyin zaman gel balık bol olur ihsallah....
Bul
yaww üzüldüm böyle durumlar için dolaba bi 50 tane lüfer atıyım bari çaktırmadan takarsın artık oltaya .şaka maka sarıyer tarafı güzel balık tuttu dün herkes çekiyordu hemde güzeldi istavritler canın saolsun ama bişeydaha büyük balık gece daha çok olur bu zamanda da fazla bişey yok aslında şansını zorlasanda olmayan bişey için fazla sıkılmana gerek yok .hayırlısı olsun bidahaki sefere inşallah
Bul
haziranın ikinci haftasına kadar bütün balık girişimlerimi donduruyorum .
ama haziranın ikinci haftasından sonra bütün istanbulu karış karış gezicem.
valla olmazsa taksitle tekne felan bakıcam (nasıl ödiyeceksem taksitlerini) Smile)))
gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar.
haziran gibi bi organizasyon yapalım bakiyim sizleride kurutabilme yeteneğine sahipmiyim?
Bul
taner bey bi akşam eşkinaya takılmayı düşünüyoruz takıl sende hem tanışmış oluruz hem işi ögreniriz bende kıyıdan baılıkçılıgı pek bilmem bende ögrenecegim harun ozan bi plan yapıcaz yakın zamanda sanırım kadıköy kartal arası eşkina yapıyormuş bence katılın derim
Bul
en güzel eşkina sarayburnu taşta tutulur. ama tekne zorunlu. birde motor üstü durmanız lazım. ama kesinlikle çok eşkina tutarsınız. ve eşkina tutarsınız. boyutlar itibariyle
afitet olsun, iyi hava almışsın dün, arasıra olur böyle şeyler
Bul
levrekçi nihat sen yerini ve saatini söyle ben hemen yanı başınızda biterim Smile))
hiç eşkina tutmadım en azından sizlerle tanışmış olurum.
buluşucağınız zaman mutlaka bana haber verin ama.
Bul
tamam anlaştık bizde ilk fırsatta takılacagız bi zaman belirlememiz lazım
Bul
kardeşim bu işler kısmetten öte olmaz. Eğer etrafta herkes balık tutuyor ama sizde birşey yoksa o zaman bir yada birkaç hata var demektir. Ya oltan'da ya yeminde ya iğnende vs vs mutlaka birşey vardır gerisi kısmet. aynı teknede avlananların bile farklı av yaptığı sıkça raslanılan olaylardır. Hadi kolay gele bol şanslar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,214 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,143 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,777 06-05-2013, 08:39
  selimiye raporu bucalıfikret 44 4,630 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  Hüsran yine Hüsran 1 dagistan 24 3,195 11-09-2012, 14:28
Son Yorum: fotokopici
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,551 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,547 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,004 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 3,742 05-06-2012, 14:08