Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayram raporu
Bayramın ikinci günü sabah saat 05.00 da başlayan av maceramız,semtimize yakın olan dolaybağı,kandilli,kuleli,kanlıca,çubuklu semtlerini ziyarat ederek balık aramayla geçtiHadiordanlakin pek verimli olmadı.
Bu gün gene aynı saatte kanlıcadan 2 kiloya yakın istavrit aldım,yaklaşık 10 taneye yakın yaprak denize iade edildi,Yaprakları denize iade ederken yanımda tutan zat " kardeş bana ver onları "deyince ortam biraz gerildi lakin sonra hallolduAlkisİlerleyen saatlerde balık iyice seyrekleştiğinden mekan değiştirdik ve dolaybağı dediğimiz yere geldik orda da biraz istavrit çektik,lakin denize girmeye gelenlerin şıpırtısından ve gürültüsünden kafaları sıyırmadan kaçalım dedik ve mekanı terk ettikSiyirdim
bu iki günde Palamut çaparilerimi denedim en azından ( bir palamut geleydi iyi olurdu da neyseeeSiyirdimSiyirdim)eh birazda nevaleyi doğrulttuk,eeeee balık olurda rakı olmasmı şu an onları birbirlerine kavuşturuyorumSiyirdimSeerfSeerf
Rapor bu kadar kalın sağlıcakla,sağlığınızaSeerfSeerf
Aydın abi afiyet olsun. yarasın. eline saǧlık. senin raporu okuyunca balık avı deǧilde rakı sofrası geldi aklıma. Gulumse keyifler yerindeki 13 tane smileyi ondan koymuşa benziyon. Bobo afiyet olsun tekrardan ama abi limiti fazla aşma aman smiley gibi Seerf
Bul
Tebrikler AydınAlkiseş dostla bayramlaşma bir gün balıklarla iki günHappyAlkisAlkispalamutta gelseymiş bayramlaşma keyfi tam olacakmış ya istavritler bileSeerfiyi gitmişdir.Afiyetle.
Bornova - izmir
Bul
bill74 yazdı:Aydın abi afiyet olsun. yarasın. eline saǧlık. senin raporu okuyunca balık avı deǧilde rakı sofrası geldi aklıma. Gulumse keyifler yerindeki 13 tane smileyi ondan koymuşa benziyon. Bobo afiyet olsun tekrardan ama abi limiti fazla aşma aman smiley gibi Seerf

Saolasın kardeşim buyur beraber olsunSeerfAyrılmaz ikilidir onlar balık+rakı bide benSiyirdimSeerfSeerfSmilelerde yerinde durmuyoki kardeşim SiyirdimSeerf
aydınım güzel kafa dağıtıyorsun yassuuuSeerf keşke biraz avlandığın yerlerden resim çekseydin balık şans işi birdahaki avında eminim güzel balık raporun olacak rast gele.AlkisSeerfSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler AydınAlkiseş dostla bayramlaşma bir gün balıklarla iki günHappyAlkisAlkispalamutta gelseymiş bayramlaşma keyfi tam olacakmış ya istavritler bileSeerfiyi gitmişdir.Afiyetle.

Aynen öyle Orhan abim buyur beraber olsun abim hele ilk gün geçmiyecek sandım ziyaretler,kafa başka yerde tabiWinkİlerideki günlerde Palamutuda katarız birlikteliğimizeSiyirdimSeerfSeerf
Aydın abi sitede rakı kadehiyle geziyor. baksanıza her taraf smiley. Happykeyif mesajlara yansımış. Yarasın. şerefe Aydın abiSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:aydınım güzel kafa dağıtıyorsun yassuuuSeerf keşke biraz avlandığın yerlerden resim çekseydin balık şans işi birdahaki avında eminim güzel balık raporun olacak rast gele.AlkisSeerfSeerf

Teşekkürler Fikret abiAlkisBaşka türlü yorgunluk çıkmıyo be abiSeerfSeerfMakina yanımda olduğu halde balık heyacanından hiç aklıma gelmedi,en kısa zamanda balıklıda olsa balıksızda olsa güzel güzel boğaz manzaraları çekecem abiWinkHafta sonu belki kavaklara gidecez balığa ordan kesin çekerim.
bill74 yazdı:Aydın abi sitede rakı kadehiyle geziyor. baksanıza her taraf smiley. Happykeyif mesajlara yansımış. Yarasın. şerefe Aydın abiSeerf

SiyirdimEyvallah kardeşim saolasın sizlerede afiyet olsun SeerfSeerfİnşallah admin ceza vermez bana Siyirdim
Sarhoş olup siteyi daǧıtmadık,Happy kimseyi de rahatsiz etmedik. devam abi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11/17 eylül bayram tatili ve avlarim MaVrUşGiL 22 1,277 26-09-2016, 14:37
Son Yorum: MaVrUşGiL
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  Bayram öncesinde gelen çupralar Cihan Deniz 10 1,687 18-10-2013, 12:39
Son Yorum: Cihan Deniz
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,203 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,140 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,771 06-05-2013, 08:39
  selimiye raporu bucalıfikret 44 4,623 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,548 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 8,985 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 3,742 05-06-2012, 14:08

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi