İş yerinden dostlarımla birlikte yaptığımız balık avından elimde olan tek fotoyu ekliyeceğim.
avda genelde izmarit ve mercan ağırlıklı ara ara barbunlarda ziyaret ediyordu.benim fotoğraf makinasının pilinin azizliğine uğradık çok fazla foto yok,arkadaşlar gönderirse ben yükleyeceğim.
av sonundaki sırtıdan çıkan sürpriz beni çok sevindirdi,akya palazı 1,5-2 kilo civarıydı,sırtıda ilk defa akya yakalamanın zevkini tattım,darısı jig avlarıma hava yarın güzel gibi,muhtemelen bu avın rövanşı olacak,bu sefer piller sağlam bol foto olacak inşallah.herkese saygılar sevgiler,rastgele.
LeVrEkCi yazdı:bunun dedeleri karşıma çıksada zıpkında vursam dedinmi aytekin içinden güzel balıkmış tebrikler.rastgele
nihat abi zamanında bunun dedesi denizde karşıma çıktı ama sıkamadım,kitlendim kaldım,sadece yanımdan gelip geçti.zaten sıksaydım,muhtemelen beni alıp giderdi,akya suyun içinde çok agrasif oluyor,zapdetmek zor.ama jigde bir kere denk geldi onuda teknenin altına kadar getirdim,bir kuyruk darbesiyle kaçırdım.oda 20 kilo üstüydü,inşallah yarında bir şeyler denk gelir.
Aytekin, Ah be abicim yıllardr bu satırlardan SIRTI ile avlanmanın keyfini ve öğrenilmesi gereken av şekli olduğunu ilettim. İşte bir İspat daha. Ne güzel bir süpriz olmuş. Eğer tüm gününü sırtı için ayırır ve farklı denemeler yaparsanız elindeki palazı sardalyadan sayabilirsin. Bu zevki yaşamana çok sevindim. İnşallah en yakn zamanda daha keyifli avlarını ve yaşadığın heyecanını bizlerle paylaşırsın
Aytekin onnumara bi iş yapmışsın pili buna yettiysede canın sağolsun çünki yetmeseydi o kucağında sağlam bi kuzu görebilirdik
O muhteşem gülüş ve keyif bize her şeyi anlatıyor daha irilerin görmek dileğimle...