Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hüsran yine Hüsran 1
Sabah 05,30 da saatin sesiyle uyanarak 10 dakika içerisinde hazır ve nazır bir şekilde semtimize yakın olan( kestirmeden gidersen yürüyerek 10-15 dakika)Anadolu Hisarı na bağlı olan Dolaybağı dediğimiz yere gitmek üzere yola çıktım.Sabahın alaca karanlığında kestirme olan yolu kullanmayı gözüm kesmedi,çünkü ormanlık içerisinden geçen oldukça sessiz ve fazlaca köpekçiklerin olduğu bir yol olduğundan kendi kendime sen uzun yolu tut diyerek bir vasıta beklemeyi uygun gördüm.Bir hayli bekleyişten sonra neyseki bir minübüs geldi ve avlağa ulaştım,birde ne göreyim Nayirolamaztoplasanız 5 metre genişliğindeki bölgede bir kamışlık yer kalmamış,hemen B planına geçerek o bölgenin ilerisindeki başka bir ara yere kendimi attım,kimsecikler yoktu hemen takımları açtım,akşamdan planladığım gibi ilk olarak istavrit denemelerim oldu,sonuç başarısız,Rapala denemesi sonuç gene aynı,Palamut Çaparisi sonuç gene aynı,Denizde tık yokHadiordan,mola verirken haylaz bir kedi ile oynamaya başladım biraz oynadıktan sonra mekan değiştirerek Kanlıcaya geldim,her zamanki yerime giderek orda malzeme satan abinin yanına konuşlandım,biraz sohbet ve bir çaydan sonra ,rüzgar ve akıntının izin verdiği ölçüde başladım ava lakin saatlerce bir tek balık tutamadım,bendemi bir terslik var diye düşünürken diğer avcıların yanına gittim baktımki herkes de aynı durum var,malzemeci İlhan abide bugün bir şey bekleme aydın dedi,bende başladım ona yardım etmeye.Zıpkınla avlanan bir kişinin belindeki yaklaşık 30 - 35 cm boyunda ve oldukça heybetli Eşkinayı görünce ,Kanlıca da Eşkinan nın var olduğuna tanık oldumAlkis.Öğleden sonra saat 16,00 civarı bir arkadaşım geldi onunlada biraz denedikten sonra onun isteği üzere Paşabahçede bulunan Burunbahçe dediğimiz yere geldik,Aman Allahım oda ne gözlerime inanamadım Hisahilin 20-25 metre açığı tekne kaynıyor sahildekiler Palamut çaparileri,Rapalalar la saldırıyorlar,bizde bir telaş hemen açtık takımları akşam 18,00 e kadar saldır babam saldır sonuç hüsran ,diğerleri gibi bizde hep karavana,sadece 2 kişi öğlen saatlerinde birer tane palamut çekmişler o hışımla herkes saldırıyor.Baktıkki bu işin oluru yok eve dönmeye karar verdik,zaten bizle beraber diğer kişilerde toparlanmaya başladılar.İşin garibi mola verdiğim sıralarda tekneleri gözledim onlarda bir şey tutamıyordu lakin neden orda duruyorlardı anlamış değilim.

Sözün özü dostlar pazar gününü bu şekilde geçirdim,Biraz foto çektim,güzel sohbetler ettim,haftanın yorgunluğunu biraz daha yorularak attım..Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Aydin olmadimi olmuyor..
hic zorlamaya gelmiyor..
fotolar guzelAlkis ..paylasim icin tesekkurler..Seerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Aydin olmadimi olmuyor..
hic zorlamaya gelmiyor..
fotolar guzelAlkis ..paylasim icin tesekkurler..Seerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele

Teşekkürler abiSeerfBol bol foto çektim en azından onlarıda yüklemeye çalışıyorumSeerf
Bazen deniz kıyısında olmak bile yetiyor Aydın,çalışdığım dönemlerde haftanın yorgunluğunu balık avının yorgunluğuyla çok atmıştımHappybalık birdaki avda inşallah.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
OhyandanOhyandanHeheheHehehe Ben senden fazla tutmuşum Siyirdim
2 Kefal 26 ve 28 cm.lik 5 tane gümüş torunun istikakı çıktı.Seerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Bazen deniz kıyısında olmak bile yetiyor Aydın,çalışdığım dönemlerde haftanın yorgunluğunu balık avının yorgunluğuyla çok atmıştımHappybalık birdaki avda inşallah.Rasgele.

İnşallah Orhan abimSeerf
aydin abi ksimetsiz bir gun olmus gelmedimi gelmiyo fotolar guzel arkadasinda pek oyuncuymus
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Hamido yazdı:OhyandanOhyandanHeheheHehehe Ben senden fazla tutmuşum Siyirdim
2 Kefal 26 ve 28 cm.lik 5 tane gümüş torunun istikakı çıktı.Seerf

Birtanecik tutaydımda tekrar denize salaydımSnifsinfSnifsinfAfiyet olsun abimSeerf
monawar yazdı:aydin abi ksimetsiz bir gun olmus gelmedimi gelmiyo fotolar guzel arkadasinda pek oyuncuymus

Evet Ali kardeşim neyse sağlık olsunSeerfYav zaten o kedi neşe kaynağım oldu gün boyunca yaptığı maskaralıklar geldi aklımaSiyirdimRapalayı atmaya hazırlanıyorum oda hemen hazırola geçiyo korkuyomda bir yerine batacak diye çok güldüm haylazaSiyirdim
Resimlerin devamı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  27.10.2013 '' Erişte Tarlası '' Yine Yanlız Avlanamadım.... Sargoz35 11 2,192 14-11-2013, 21:02
Son Yorum: gobekbalığı
  Albatros-gr mirminga yine mirminga Albatros-gr 25 4,055 10-09-2013, 23:15
Son Yorum: Albatros-gr
  yine maydanoz,yine çipura.... yycolak 37 3,592 27-02-2013, 00:46
Son Yorum: ALTAYLI
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,282 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  yine mirmir ciko 32 4,568 19-07-2011, 16:38
Son Yorum: yakamoz.gr
  yine çupralar bucalı 38 4,506 04-07-2011, 09:47
Son Yorum: fotokopici
  Yine aynı mekan :) MaVrUşGiL 27 5,013 14-06-2011, 15:17