Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel bir aynalı :)
abim herzamanki gibi süpersn aynlılar seni bekliyor Smile Alkis Alkis
Bul
Maşallah güzel balıklar. E o sn resimdeki niye üstsüz resim vermiş Smile

Daha nice güzel avlara inşallah.

Bu balığa niye aynalı diyorler ?
Bul
tebrikler abi vallah korkulur senden daha fazlasini tutarsin insallah
Bul
thunderbolt yazdı:Harikasın Arabım Alkis Burdaki Aynalı Çarşı'da bile bu kadar büyüklerini göremedik Hi Sheriff çok tanıdık geldi , selamlar Siyirdim
Not : Hüseyin'cim artık tulum çıkarma olayını fazlasıyla aşmışsın . Şu resimlerini görüp de hastanede seni mikro-cerrahi operatör yapmayan başhekime şaşarım , müthişsin Alkis
teşekkür ederim oranın aynalı çarşısına ölürüm ben... şerife selamlarını söylerim
zaten ben o başhekimin astımı var diye biliyom
yakamoz.gr yazdı:aynaliya lafim yok Huseyin abi yanlis anlama raporunu zevkle okudum ama biraz buyuktu onu kasttettim
yok kardeşim ne yanlışı burada yanlış olmaz sen rahat olWink
hasansenturk72 yazdı:abim herzamanki gibi süpersn aynlılar seni bekliyor Smile Alkis Alkis
teşekkür edrim hasanım eyvallah
nihatkr yazdı:Maşallah güzel balıklar. E o sn resimdeki niye üstsüz resim vermiş Smile

Daha nice güzel avlara inşallah.

Bu balığa niye aynalı diyorler ?
üstünü değiştirirken yakalanmış.. inşallah hep beraber hocam
ciko yazdı:tebrikler abi vallah korkulur senden daha fazlasini tutarsin insallah

hepimiz tutarız inşallah teşekkürler kardeşim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin usta ellerine sağlık, afiyet şeker olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Hüseyin usta ellerine sağlık, afiyet şeker olsun.

teşekkür ederim mehmet abi.. ustalığa gelince daha öğrenecek çok şey var.. iltifatın için ayrıca teşekkür ederimGulumse Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
tebrikler Hüseyin abi
Bol trofeli avlar dileğiyle
Mesut EKİCİ
YOZGAT
1974
Bul
ben bu raporu nasıl kaçırmışım yahuu valla kusura bakma arapım ilgi çok olunca konuya mesaj yağmış bende kaçırmışım..
birşey dikkatimi çekti ahmet abi olmadıgı zaman sen büyük sazan tutuyorsun nasıl iştir bu varmıdır bi mantığı Siyirdim
ellerine emeğine sağlık hem o kadar uğraş verip o balığı tuttuğun için hemde bizlere böyle bir rapor sunduğun için Alkisrastgele her avda 1 trofeye inşallah.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben bu raporu nasıl kaçırmışım yahuu valla kusura bakma arapım ilgi çok olunca konuya mesaj yağmış bende kaçırmışım..
birşey dikkatimi çekti ahmet abi olmadıgı zaman sen büyük sazan tutuyorsun nasıl iştir bu varmıdır bi mantığı Siyirdim
ellerine emeğine sağlık hem o kadar uğraş verip o balığı tuttuğun için hemde bizlere böyle bir rapor sunduğun için Alkisrastgele her avda 1 trofeye inşallah.Alkis

Nihat hiç sorma ben olduğum zaman tutmuyor büyük balıkları ben yokken bu 2 oldu ğer 3.sü olsun ben ozaman ona sorarımSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kovboy yazdı:tebrikler Hüseyin abi
Bol trofeli avlar dileğiyle
teşekkür ederim değerli kardeşim nerelerdesin özlettin kendini turna raporlarını unutamadık hadi şenlendir gözlerimiziWink
LeVrEkCi yazdı:ben bu raporu nasıl kaçırmışım yahuu valla kusura bakma arapım ilgi çok olunca konuya mesaj yağmış bende kaçırmışım..

eyvallah nihatım geç olsun güç olmasın.. bende sen rapora bir şey yazmayınca fesatlandı herhalde bu sene trofe denecek bir balık tutamadı dedim fakat yanılmışımSiyirdimcidden rıdvan başkanla ikidir aynı numara oluyor.herhalde balıklar uzunumu uzaktan farkediyo avlandığımız bölgeye yaklaşmıyoSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,355 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Guzel bir başlangıç demdem 15 1,614 07-11-2015, 09:00
Son Yorum: bucalıfikret
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir haftasonu Albatros-gr 21 2,396 15-01-2014, 12:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  Antalyadan kiyidan geçen güzel bir av YaKaMoZ 41 5,991 16-03-2013, 20:33
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,033 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  Güzel bir cumartesi nihatkr 35 5,213 05-12-2011, 21:37
Son Yorum: ufuktan26
  10.3 kg aynalı maceratorr 33 5,097 03-11-2011, 12:54
Son Yorum: efese
  Aynali sazan 13 kg araphüso26 192 34,456 09-06-2011, 18:56
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi