Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10.3 kg aynalı
gebzeden 3 arkadaş arabayı kamp eşyasıyla doldurup barajın yolunu tuttuk.yer ismi vermeyeceğim ama izmite bağlı bir baraj.vardığımızda adamı resmen döven bir rüzgar vardı.ve buna rağmen neredeyse olta atacak yer yoktu.3 yer değiştirdik.soğuktan çadırda uyuyamadım,2 gece kaldık.inanılmaz yemek yedik nevale olarak getirdiğimiz herşeyi tükettik hatta etraftaki arkadaşlardan otlandık.yorgun ve bitap eve döndük.raporu anca şimdi paylaşıyorum.
yem olarak boili kullanıldı.
su çok çekilmiş,daha doğrusu baraj kapaklarını değiştirmişler bu yüzden su çok çok azalmış.akşam saatinde baraja vardığımızdan dolayı barajın ileri taraflarında ortaya doğru bir uzanan bir sırt bulduk ve onun üzerinden çıkarak barajı ortalayıp uygun bir yere çadır kurup oltaları attık.ancak sabah bir balıkçıl kuşun suya konması ve bacaklarının yarısının suyun dışında kaldığını gördüğümüzde(ki burası çok komikti) oltaları attığımız yerin yarım metre bile olmadığını anlayınca ordan kalkıp yer değiştirdik.suyu bu kadar çekilmiş olarak bidaha göremeyeceğimizden dip yapısı ile ilgili bolca fotoğraf da çekmiş olduk.kısmetimiz kadar balık tuttuk.hepsi aynalı idi.
herkese hayırlı avlar..
Bul
Maşallah rıfat gerek sizler gerek manzara ve balıklar harika bereketli olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
rıfatcım çok güzel olmuş.soğuk yıpratmış biraz ama olsun.balıkta ortamda süper.allah içinize sindirsin.afiyetle kardeşim.Alkis
Bul
AlkisAlkisAlkis
masallah Rifat..bu defa turnayi gozunden vurmussunuzSeerf...bravo sizlere....
ruzgara ..soguga herseye degmis dogrusu..afiyetle..
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yav rıfat kızma kardeşim fakat en sonunda takozu kıstırmışsın yazdığın rapora bak yav. balığı nasıl çektin iğne misina kaçlıktı kaç dakika sürdü sadece bir fotomu aldın.. ziyan etme balığı o heyecanı bizde yaşayalım..AlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
balık harika rıfat tebrikler..şu kuzunun macerasınıda anlatsaydında bizde yaşasaydık Alkis
Bul
vay be çok güzel balık tebrik ederim ben ne zaman yakalayacam acaba böyle balıklarSmile)Alkis
Bul
[quote=araphüso26]yav rıfat kızma kardeşim fakat en sonunda takozu kıstırmışsın yazdığın rapora bak yav. balığı nasıl çektin iğne misina kaçlıktı kaç dakika sürdü sadece bir fotomu aldın.. ziyan etme balığı o heyecanı bizde yaşayalım..AlkisAlkis[/QUOTE]

[quote=LeVrEkCi]balık harika rıfat tebrikler..şu kuzunun macerasınıda anlatsaydında bizde yaşasaydık Alkis[/QUOdipteki çamur öyle yumuşak bir kıvamda ki kıyıya yakın bir yerde test ettim.kurşun çamura batıyor,misina da öyle.yalnız boili yarıya kadar çamura batıyor yarısı görünüyor.
balıkların vuruşu çok zayıf.yani balık iğneye takıldıktan sonra kurşunu çamurdan ya çıkaramıyor yada olduğu yerde bekliyor tam anlamak mümkün değil.büyük balık bile çok rahat alındı.su çok çok azaldığından dolayı balığın yemi yedikten sonra alıp gideceği bir yer bile yok sayılır.hatta bazı büyük balıklar belki kendini çamura gömmüşlerdir bile.4 tane balığı boilileri kontrol için oltayı çektiğimde yakalanmış olduklarını görerek aldım.limit altı balıkları saymıyorum.hepsi geri bırakıldı.benim yaptığım boili biraz ufaktı 14 lük.6 tane israili peş peşe çekince yem değiştirerek arkadaşların yaptığı 18 lik boililerden kullandım.gebzede ticari olarak boili işine soyunan yakın arkadaşlarım var,kıvamı,aroması herşeyiyle on numara boili geliştirdiler.türkiyenin her yerine boili verir oldular.hiç boili denenmemiş barajlarda bile mutlaka balık aldılar.ben de bu boililerle balık aldım.
Bul
Marduk yazdı:vay be çok güzel balık tebrik ederim ben ne zaman yakalayacam acaba böyle balıklarSmile)Alkis
bir gün mutlaka Smile
Bul
rıfat elinize sağlık maşallah soğuk vız gelmiş tebrikler rast gele.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel bir aynalı :) araphüso26 71 11,022 16-08-2011, 00:25
Son Yorum: araphüso26
  Aynali sazan 13 kg araphüso26 192 35,806 09-06-2011, 18:56
Son Yorum: ALTAYLI
  2 adet aynalı araphüso26 49 6,454 21-07-2008, 19:47
Son Yorum: ANTALYALI07
  erdekli yücel gönen balık avı yarışması(aynalı ve sarı sazan) BALIK and OZAN 17 4,006 12-07-2007, 20:47
Son Yorum: kovboy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi