21-06-2010, 10:21
bereketli olmuş yine parakete,
levrek bonus olmuş
,
eh levrekler geldiğine göre aynı yerde dolaşmakta fayda var
rastgeleee
levrek bonus olmuş

eh levrekler geldiğine göre aynı yerde dolaşmakta fayda var

Dugune ragmen yine paragat
|
bereketli olmuş yine parakete,
levrek bonus olmuş ![]() eh levrekler geldiğine göre aynı yerde dolaşmakta fayda var ![]()
Faruk abi iki işi aynı anda görmek işte bu hem düğün olayını hemde parakete olayını halletmişsin tebrikler abi yine güzel balıklar ve güzel bir rapor olmuş ellerine sağlık..
![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
21-06-2010, 13:00
Bereketli olsun Faruk Abi. Ama bir dahaki sefere Hakan Hocama verme. Baksana canı levrek çekmiş anlaşılan. Onun levrek isteği senin sargos isteğinden ağır basmış
![]()
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
21-06-2010, 13:56
Tebrikler faruk abi hem düğünde hem denizde güzel olmuş.
![]() Acaba düğünde oynamanında etkisi olabilirmi balığa. ![]() ![]()
21-06-2010, 14:35
faruk abi bereketli olsun,yemeklikler çıkmış maşallah çeşitte bol yine.ahmet abilerinde avı güzel geçmiş.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
21-06-2010, 14:56
yalova tatar yazdı:tesekkurler Erden sizlerede rastgele Salih Reis yazdı:Faruk abicim tavalıklar çıkmış,tesekkurler Salih.. toplayani bulmak cok kolay..paragatin en zevkli tarafi toplamasi.. varmi toplamak isteyen de...en azindan 10 kisi hazir ![]() sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
21-06-2010, 15:00
cranium yazdı:Bereketli olsun Faruk Abi. Ama bir dahaki sefere Hakan Hocama verme. Baksana canı levrek çekmiş anlaşılan. Onun levrek isteği senin sargos isteğinden ağır basmışSerkan,haftayada sen at paragatı ![]()
Bornova - izmir
21-06-2010, 15:06
bahriyeli yazdı:bereketli olsun abicim balık az olsada bonuslar güzelmiş devamını dilerim saygılar rastgeletesekkurler Ismail...saygilar bizden.. sizlerede rastgele FuRkAn * yazdı:faruk abi tebrik ederim her şekilde balık almayı başarıyorsun. Tadın da avlara afiyet olsun rastgele..tesekkurler Furkan.. nazar bonucugu bana ise cok tesekkur ederim... izlerede rastgele LeVrEkCi yazdı:bereketli olmuş yine parakete,tesekkurler Nihat.. benimde aklima geldi levreklerin ciktigi yerde,paragat toplamasindan sonra,sirti gezdim ..fakat tik demedi..2 luco tutuldu sizlerede rastgele Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi iki işi aynı anda görmek işte bu hem düğün olayını hemde parakete olayını halletmişsin tebrikler abi yine güzel balıklar ve güzel bir rapor olmuş ellerine sağlık..tesekkurler Ahmet.. sizlerede bol balikli avlar dilerim cranium yazdı:Bereketli olsun Faruk Abi. Ama bir dahaki sefere Hakan Hocama verme. Baksana canı levrek çekmiş anlaşılan. Onun levrek isteği senin sargos isteğinden ağır basmıştesekkurler Serkan.. olay senin dedigin gibi olmus kesin.. bir dahakine sana verecegim,bakalim senin gonlunde hangi balik yatiyor.. sizlerede rastgele HAŞİM77 yazdı:Tebrikler faruk abi hem düğünde hem denizde güzel olmuş.tesekkurler Hasim.. dugunde oynamanin faydasini bilmem ama.. dugundeki makyajin sabah uyandigimda faydasini gordum,pargati toplamaya bir hap icipte gittim...malum makyaj bas agrisi.. sizlerede rastgele ANTALYALI07 yazdı:faruk abi bereketli olsun,yemeklikler çıkmış maşallah çeşitte bol yine.ahmet abilerinde avı güzel geçmiş.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.tesekkurler Aytekin... evet onlarda cok mirmir vardi.. sizlerede bol balikli avlar dilerim
![]()
21-06-2010, 15:07
orhanekmekci yazdı:Serkan,haftayada sen at paragatıevt abi..bak yukarida cevabimda yazdim.. bakalim onun gonlunde hangi arslan yatiyor.. hem gonuldeki arslanlari buluyoruz ![]() bu arada benim isim de oluyor ![]()
![]()
21-06-2010, 15:10
Albatros-gr yazdı:evt abi..bak yukarida cevabimda yazdim..Serkanında içinden levrek geçiyordurda bunlar herhal gözüne küçük geldi ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|