Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr kaliteli bir paragat avi
8/11/2014 cumartesi
Adnan,Mehmet ve ben 300 kanca mamun ile yemli paragatlarimizi taslik meraya attik...
9/11/2014 pazar
Saat 08:00..Limandan ayrildik...birden kepceyi yanimiza almayi unuttugumuzu hatirladikSnifsinfSnifsinf...yanlis bir hareketHadiordan..fakat devam ettik denize acildik(almak icin geri donmedik)
Paragatimizi toplamaya basladik...gelen baliklar ozellikle sargoslarin cogu tam kepcelikHiHi..tekneye alirken kalama vererek ,cok dikkatli bir sekilde aldik..ozellikle buyuk olan ,kilo uzeri olan sargozu alirken epey terledikSiyirdimiyiki kacan olmadi..toplamayi bitirdigimizde kaliteli bir av oldugu gozukuyordu..Seerf
Limana donus yolunda sirti yaptik..Adnan bir sinagrit palazi aldi.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alkis Bravo arkadaşlar Alkis her seferinde kalite artıyor Alkis
Bul
faruk tebrikler paragat yüzünüzü güldürmüş elinize sağlık .AlkisSeerf
Bul
AlkisTebrikler Faruk Kaptan.Maşallah iyi balık almışsınız.Seerf

İğneniz keskin Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
Bul
maşallah maşallah gün geçtikçe boylar artıyor.harikasınız.ekibe hürmetler.afiyetle farukcum.
Bul
maşallah faruk abi çok güzel olmuş Alkis
Yıllar önce bir cumartesi akşamı ereğliye gitmiştim,2 tekne var biri babamın biri abim kardeşim ve benim,kardeşim zaten balığa çıkmıyor,o hafta abimde sıra.babam sende benim tekneyle açıl dedi ama balık haberleride pek yok.çok yorgunum ben açılmayacağım sen git dedim.
pazar sabahı abim karanlıkla açılmış,roglou ile dolaşırken üst üste 4 levrek çekmiş.babamı aramış babam hızla basmış yola çıkmış.fenere kadar gittiğinde kepçenin olmadığını farkedip o kadar yolu geri dönmüş.motor o zaman 25 hp hızla dönüp kepçeyi alıp tekrar fenere gidip
14 tane levrek tutmuş.kepçe olmasa bırak ter dökmeyi baya bi zorlanırdı heralde.gerçi reis ne yapar alır tekneye balıkları ama ne gerek var demiş dönmüş almış.tabii ben geldiklerinde balıklara bakıp bakıp ayılıp bayılmıştım,neden ben gitmedim diye kızmıştım kendime.abimede kızmıştım amcamın tekne sudaydı arasa bende o tekneyle uçar giderdim ki amcam istanbuldaydı yani teknesi boştaydı.o avının kenara geldiğinde tekneden balıkları kuma atışının videosu var,bi ara gönderirim.
bir keresindede levreği kepçeyle aldım kepçeden çıkarıp kancayı çıkartayım derken kepçeyi yan tarafa koyayım derken kepçeyi suya bırakmışım Siyirdim sonrasında gelen 2 levrek canımı çıkartmıştı,balık artık iyice yorulup ters dönene kada yormak zorunda kalmıştım,hemde sağlam 3 kg üstü balıklardı.
kepçesiz çıkmam abiii Gulumse
Bul
Abicim müthiş bir av olmuş. ellerinize sağlık. özellikle 3. foto çok ürkütücü çıkmış. tebrikler, afiletler olsun.Alkis
Bul
Tebrikler FARUK abicim daha bereketli avlarına...Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk tebrikler paragat yüzünüzü güldürmüş elinize sağlık .AlkisSeerf

mariner8 yazdı::: Bravo arkadaşlar :: her seferinde kalite artıyor Alkis
alkis

HK-18 yazdı:AlkisTebrikler Faruk Kaptan.Maşallah iyi balık almışsınız.Seerf

İğneniz keskin Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

yycolak yazdı:maşallah maşallah gün geçtikçe boylar artıyor.harikasınız.ekibe hürmetler.afiyetle farukcum.

murki yazdı:Abicim müthiş bir av olmuş. ellerinize sağlık. özellikle 3. foto çok ürkütücü çıkmış. tebrikler, afiletler olsun.Alkis

YaKaMoZ yazdı:Tebrikler FARUK abicim daha bereketli avlarına...Seerf

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
sizlerede rastgele
76
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah faruk abi çok güzel olmuş Alkis
Yıllar önce bir cumartesi akşamı ereğliye gitmiştim,2 tekne var biri babamın biri abim kardeşim ve benim,kardeşim zaten balığa çıkmıyor,o hafta abimde sıra.babam sende benim tekneyle açıl dedi ama balık haberleride pek yok.çok yorgunum ben açılmayacağım sen git dedim.
pazar sabahı abim karanlıkla açılmış,roglou ile dolaşırken üst üste 4 levrek çekmiş.babamı aramış babam hızla basmış yola çıkmış.fenere kadar gittiğinde kepçenin olmadığını farkedip o kadar yolu geri dönmüş.motor o zaman 25 hp hızla dönüp kepçeyi alıp tekrar fenere gidip
14 tane levrek tutmuş.kepçe olmasa bırak ter dökmeyi baya bi zorlanırdı heralde.gerçi reis ne yapar alır tekneye balıkları ama ne gerek var demiş dönmüş almış.tabii ben geldiklerinde balıklara bakıp bakıp ayılıp bayılmıştım,neden ben gitmedim diye kızmıştım kendime.abimede kızmıştım amcamın tekne sudaydı arasa bende o tekneyle uçar giderdim ki amcam istanbuldaydı yani teknesi boştaydı.o avının kenara geldiğinde tekneden balıkları kuma atışının videosu var,bi ara gönderirim.
bir keresindede levreği kepçeyle aldım kepçeden çıkarıp kancayı çıkartayım derken kepçeyi yan tarafa koyayım derken kepçeyi suya bırakmışım Siyirdim sonrasında gelen 2 levrek canımı çıkartmıştı,balık artık iyice yorulup ters dönene kada yormak zorunda kalmıştım,hemde sağlam 3 kg üstü balıklardı.
[B][SIZE="4"]kepçesiz çıkmam abiii[/SIZE][/B] Gulumse

[SIZE="4"]aynen Nihat[/SIZE]
benim teknede dolabin icine giriyor kepce..
ama Mehmet`in teknede girmiyor..bu neden ile teknede limanda benim oldugum yere bagli(benimkini karaya cikardik)acikta teknenin icinde calinacak bir sey birakilmiyor..her defasinda ozellikle paragat toplamaya veya sirtiye giderken aliyoruz..ama bu defasinda olanlar olacaktiSiyirdim ki
Allahtan kacan olmadi..sonra git sen suclu kim bulSiyirdim
bende ayni fikirdeyim..malzemen yaninda tam olacak:Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,121 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,142 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,362 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr seviyorum seni MIRMINGA Albatros-gr 21 2,754 24-09-2014, 15:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi