Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr paragat-melanur show
14/9/2013 cumartesi..Fener limani
Saat 21:00 ..Mamun ile yemli 150 kancalik paragatimi taslik meraya atiyorum.Deniz gunduzun lodosundan olsa gerek dalgali.
15/9/2013 pazar...
Saat 08:00..Aksam ki denizin tam tersine,sabah cok guzel bir deniz vardi..Paragatimi toplamaya basladim.Ilk gelen balik sargos olunca,daha da heyecanlandimHi.Fakat devaminda melanurlar gelmeye basladi..olsun bunada bereket..devamli melanur geliyordu..o gece melanurlarin gecesiydi herhaldeSiyirdim.Toplamayi bitirdigimde,Murat(fish or die)aklima geldi..dedim donus yolunda sirti yapayim.Limana yaklastigimda,bir sirtiyi topladim,motoru bosa aldim,ikinciyi de topluyorum...bir balik takildi..baligi sirtiyi toplayarak aldim..bir iskarmoz..devaminda limana ciktim.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

fish or die yazdı:faruk abi organizasyonda balıkta güzel geçmiş Seerf [COLOR="Green"]bukez yolda sırtıdan bahsetmemişsin bile[/COLOR] Siyirdim

NOT:Murat,muradina ermissindir umarim..bu gunku raporumda sirtiden bahsettim..hemde tik yok demedimSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler Faruk.Klasiğe devam diyorsun , sırtı hariçAlkis Afiyet olsun Seerf Melanurlar iri görünüyor yanılıyormuyum. Yalnız şunu sormadan geçemiyeceğim o kadar iğneye yem bağlamak onları suya bırakmak ve toplamak çookk uzun sürmüyor mu? Siyirdim
Daha güzellerine bollarına rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.Klasiğe devam diyorsun , sırtı hariçAlkis Afiyet olsun Seerf Melanurlar iri görünüyor yanılıyormuyum. Yalnız şunu sormadan geçemiyeceğim o kadar iğneye yem bağlamak onları suya bırakmak ve toplamak çookk uzun sürmüyor mu? Siyirdim
Daha güzellerine bollarına rastgele Seerf

tesekkurler Hocam...
paragati mamun ile yemlemek,zaman olarak (150 kanca)25-30 dakika
paragati kanca kanca suya birakmak,yaklasik 20 dakika..aynen toplamakta(bir aksaklik cikmassa)
sadece ayiklamasi,yani temizlemesi,uzun suruyor..ben 150 kancalik paragati 1 saatte temizliyorum..
kisacasi paragatin tum islerini severek yapiyorum HocamGulumse
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Emeğine sağlık Faruk. Balıkçı zaten olta takımını hazırlarken de zevk alır,almalı.Kimbilir ne keyiflidir hazırlayıp suya bırakmak. Bizim hazırlıklar daha kolay tabi. Şu bir gerçekki balık tutmakla ilgili yaptığımız her uğraş zevkli. Bol trofeli avlar dilerim.Rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Emeğine sağlık Faruk. Balıkçı zaten olta takımını hazırlarken de zevk alır,almalı.Kimbilir ne keyiflidir hazırlayıp suya bırakmak. Bizim hazırlıklar daha kolay tabi. Şu bir gerçekki balık tutmakla ilgili yaptığımız her uğraş zevkli. Bol trofeli avlar dilerim.Rastgele Seerf

sagol Hocam sizlerede.
paragatin en zevkli yani,toplanmasi..tabii az oncede yazmistim..her yonu ile zevk aliyorum..ama toplanmasi bir baska...
Bul
Faruk abicim pargat, sırtı derken balık avcılığının hakkını tam anlamıyla veriyorsun helal olsun sana Alkis Alkis

Güzel paylaşımın için teşekkürler, daha niceleri rastgele. Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
faruk abii gaz işe yaramış sırtının bacağını kırmıssın sonunda Siyirdim bereketli ve afiyet olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
faruk abi bereketli olsun.alyanak şahane. şansın daim olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
birdahaki çıkışında birde benim için sırtı yap ama rapala kurşun arası 12 kulaç olsun ve rapala dipten gelsin,kayalık arkası kumluk olsun SiyirdimSiyirdim bak neler gelecek neler Gulumse
faruk abi bereketli olsun,o kadar uğraşın karşılığı en azından yenecek balıklar bile olması güzel,trofeler gelirsede yağlı ballı ekmek (gerçi sana zor,gelsede elin titrer Siyirdim)
afiyet olsun faruk abi,rastgele.AlkisSeerf
Bul
Allah nazardan saklasınAffetbereketli olsun Faruk.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,121 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,142 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,362 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,822 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi