Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her şeye rağmen değdi...
Geçen pazar günü iş yerinden arkadaşım MEHMET uzun zamandır usta bLıga gidelim diyordu bu hafta havalarda iyi gösteriyordu gidelim MEHMET usta dedim pazar günü için sözleştik sabah en geç 3.30 ta benim evde ol dedim saat 3.30 da MEHMET benim evdeydi yukarı çağırdım pogaça almış çay delmeyiz onları yedik ve termosumuza çayımızı alıp indik aşağıya teknemizi hazırlayıp yola koyulduk daha evden 150 metre gitmiştikki bizim komşu tekne hazırlıyor günaydın nereye yolculuk çıralı dedi biz farklı bir yere gidecektik rastgele dedikten sonra yola koyulduk yakıt imamalı ve ihtiyaçlarımızı aldıktan sonra yola devam yaklaşık bir saatlik yolculugumuzun sonunda meramızdaydık hava ağarmak istereydi tekneciler sormasaydı sıramız gelince teknemizi indirdik yaklaşık yarım saat kırkbeş dakikalık yolculuğumuzdan sonra merada yerimizi aldık oltalarınızı denizle buluşturmuştuk daha ilk artışta mercan nı almıştık hava soğuk olmasından sanırım balık kururmuş gibi saldırıyordu tabiki balon olmazsa olmazlarımızdandı ara ara yer değiştiriyorduk bu yer değiştirip sırasında motor arıza yapmıştı işte şimdi bütün tadımız kaçmıştı motor toplantıda gidiyor gaz verdigim zaman gitmiyordu pervane sıyrılmıştı anlaşılan hemen telefona sarıldık tabiki arkadaşımız ERKAN abiyi aradım sorunu anlattık o da aynı şeyi söyledi 2.30 gibi dönüş yoluna geçmiştik ama tekneye ilerlemek ne mümkün döneriz hesabı yapmıştık fakat gittiğimiz meraya ilk defama gidiyor olmamız bütün hesapları boşa çıkarmıştı hava kararmam üzereydi açıktan geçen teknelere el sallıyoruz flaş çakıyoruz tişört sallıyoruz ya kimse görmüyor yasa uğraşmak istemiyor iş başa düşmüştü küreklerde artı motorun rolan ayarında yol almaya devam etmekten başka çaremiz yoktu saatler süren bu adrenalin yüklü geri dönüştsen sonra 19:15 gibi karaya ayak basmıştık basmıştık basmasına ama bizde yürüyecek derman kalmamıştı teknemizi kıyıya çıkardıktan sonra livardan yakaladığım balıkları toplarken biraz olsun yorgunluğum gitmişti ve dönüş yolunda petrole uğrayıp teknemizi temizledik ve nihayet evdeydimSmile bundan daha iyi ve güzel avlarınız siz değerli abilerimin ve kardeşlerimin olsun saygılar sevgiler...Telefonumu da araçta unuttuğum için eve gelince çekebildim fotoyu

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Geçmiş olsun Murat ucuz atlatmışsınız rölantide de olsa motor sizi kıyıya getirmiş..Amatör balıkçılık sevdası böyle bir şey işte, av sonunda deniz ananın bizlere sundukları ,her türlü olumsuzluğu unutturuyor.Bereketli olsun..

Not : Raporunu yazarken hala teknenin sallantısı etkisindeydin herhalde Smile
Yazdıklarını google'da İngilizce bir metnin Türkçeye çevrilmiş haline
benzettim..Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Geçmiş olsun Murat ucuz atlatmışsınız rölantide de olsa motor sizi kıyıya getirmiş..Amatör balıkçılık sevdası böyle bir şey işte, av sonunda deniz ananın bizlere sundukları ,her türlü olumsuzluğu unutturuyor.Bereketli olsun..

Not : Raporunu yazarken hala teknenin sallantısı etkisindeydin herhalde Smile
Yazdıklarını google'da İngilizce bir metnin Türkçeye çevrilmiş haline
benzettim..Siyirdim

MEHMET abi İnan bende yeni farkettim çalışıyordum işler yogunda aceleyle telefondan yazmıştım şimdiden herkezden özür dilerim
Bul
murat geçmiş olsun avınız iyi geçmiş afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
bereketli olsun murat,tekne maceraların devam ediyor anlaşılan.aman dikkat deniz ciddi iştir,sizi almamaları terbiyesizlik olmuş,denizde kalana herkes yardım etmek zorundadır.bugün siz yarın onlar olabilir.
nbereketli olsun,rastgele Seerf
Bul
geçmiş olsun murat arkadaşım,ciddi bir problem yaşamışsınız,etraftan geçenlerin sizin durumunuza kayıtsız kalması inanılır gibi değil.motor arızası büyük şansızlık,allah beterinden sakınsın.yorucu bir gün geçirmişsin ama balıklar on numara kazasız belasız avların olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Sevgili dostum, öncelikle geçmiş olsun diyorum.Bu tür aksilikler emin ol zaman zaman hepimizin başına gelebiliyor.Zaten ben hep tekneye binerken Allah ım öncelikle sağ salim gidip gelmemizi sağla diye dua ederim.

Her şeye rağmen maşallah yine de tavalıkları almayı başarabilmişsiniz çok şükür..
Murat bunca zahmete rağmen tepsiyi doldurmuşsunuz.bereketli olsun.
bu maceralı avcılığın bir anı olarak kalmasını dilerim.
daha rahat avların olması dileklerimle.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Öncelikle gelmiş geçmiş olsun Murat,gelenler balığa çıktığınıza değmiş maşallah.Bereketli olsun.
Bornova - izmir
Bul
Murat geçmiş olsun. Denizde bakımlı iyi bir motor önemli. Ama herşeye rağmen güzel balık almışsınız. Afiyet olsun.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros gr Poyraza ragmen paragat Albatros-gr 21 2,667 06-09-2014, 14:34
Son Yorum: Albatros-gr
  Poyraza Rağmen yalnız balıkçı 18 2,726 13-11-2012, 14:32
Son Yorum: Sargoz35
  21.07.2012 sıcağa rağmen jig ledik geldik. ANTALYALI07 50 5,872 30-07-2012, 08:01
Son Yorum: ANTALYALI07
  Dugune ragmen yine paragat Albatros-gr 55 8,914 28-06-2010, 14:50
Son Yorum: Albatros-gr
  Poyraza rağmen sirtiye devam mariner8 20 4,235 12-11-2008, 02:23
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi