Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dugune ragmen yine paragat
19/6/2010...cumartesi...
Aksam dugune davetli oldugumuzdan,paragat (aksamdan)atmam imkansizdiSnifsinf.Sabaha karsi gitme programi yaparken ,Hakan(naxos5)telefon cekti.Abi misafirlerim var,benim tekne serviste,sen dugune gidecekmissin,senin tekne ile baliga ciksak nasil olur dedi.Okey Hakan dedim,sadece bana bir paragat atarsiniz...diye teklifte bulundum...Her ikimizin de isi olmustu.Gece saat 00:00 da benim paragati atmislar,kendileri sabaha kadar oltacilik yapmislardi.Buradan da kendilerine tesekkur ediyorum.76
20/6/2010..Imaret limani....
Saat 06:30....Hakan misafirleri ile limana ciktilar.Guzel mirmir almislardi.Onlara,gelin paragati beraber toplayalim teklifini yaptim..hem misafirlerde paragat nasil toplanir gormus olurlar.
Saat 07:00...Paragati toplamaya basladik.Deniz guzel,hava hafif bulutluydu.Paragatin uzerinde az balik vardi.Fakat sabah keyfimizi yapmis,tavalik78 baligimizi da cikarmis olduk.
Saat 07:30...Limana ciktigimizda,ayni saatte Serkan(crannium)da teknesi ile limana cikmisti.Butun gece oltacilik ve paragat avi yapmisti.Onlarda da cok mirmir vardiAlkis.Hakan`lari ugurladiktan sonra,ben tekrar sirti yapmak icin denize acildim.Bir saat dolastiktan sonra ancak 2 luca tutabildim.Baska da balik vurmadi.
Saat 08:30..Rotami limana cevirdim74..

Bundan iyi balikciliklar sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Valla iyi iş FarukBobolevrekciNihat)akşama kadar dolaşacak levrek yok,sen sabah git levrekleri topla gelSiyirdimşaka bi tarafa bu haftayıda keyifli geçirmişsin,devamına inşallah ayrıca Hakanada bize bu görselliği yaşatığı için teşekkürlerAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
harika görüntüler....bende bugün düğne gideceğim,niyetim balık tutmaktı ama yapacak bişey yok,şeytan diyor git zıpkınla bir dolaş suda ama zaman yok..ellerinize sağlık,çok bereketli bir av olmuş,levreğin içinden çıkan ispari görüntüsüde süper..saygılar..rastgele.Alkis
Seerf
Bul
her çeşitten var elinize sağlık
Bul
abı nasıl cıktı levregın ıcınden o balık?
levregın karnını mı yardınız?
Bul
orhanekmekci yazdı:Valla iyi iş FarukBobolevrekciNihat)akşama kadar dolaşacak levrek yok,sen sabah git levrekleri topla gelSiyirdimşaka bi tarafa bu haftayıda keyifli geçirmişsin,devamına inşallah ayrıca Hakanada bize bu görselliği yaşatığı için teşekkürlerAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi..
paragatin,hazir edinceye kadar isi cok..temizle -yemle filan..
fakat toplamasi,buna deger...
ben sahsen cok seviyorum
sana da bol balikli avlar..
sirti halen sakat gidiyor burada..
BALIK and OZAN yazdı:harika görüntüler....bende bugün düğne gideceğim,niyetim balık tutmaktı ama yapacak bişey yok,şeytan diyor git zıpkınla bir dolaş suda ama zaman yok..ellerinize sağlık,çok bereketli bir av olmuş,levreğin içinden çıkan ispari görüntüsüde süper..saygılar..rastgele.Alkis
tesekkurler Ozan..senin zipkin benim paragata benzemiyor...sana cozum yok...
dugunde sizlere iyi eglenceler..
rastgele
efese yazdı:her çeşitten var elinize sağlık
tesekkurler Nadir sizlerede rastgele
musty34 yazdı:abı nasıl cıktı levregın ıcınden o balık?
levregın karnını mı yardınız?
baliklari evde temizledim Mustafa..tabiiki icinide actim..ve sizlere icin foto cektim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Abi balık sana az gelse de bizim gözlerimizi şendirecek kadar çok imiş , tebrikler AlkisParagattaki levrekler de çok güzeller , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Paragat zahmetli de olsa az balıkta çıksa levrekler buna değmiştir kaptan bereketli olsun.Levreğin en sevdiği canlı yemlerin ispari ve ilerya olduğu bir kez daha belgelendi paylaşım için teşekkürler..
Bul
thunderbolt yazdı:Abi balık sana az gelse de bizim gözlerimizi şendirecek kadar çok imiş , tebrikler AlkisParagattaki levrekler de çok güzeller , afiyet olsun Seerf
tesekkurler Nedim..
levekler,fazla buyuk degil,ama durumu kurtardilar..
sizlerede rastgele
Lakerda yazdı:Paragat zahmetli de olsa az balıkta çıksa levrekler buna değmiştir kaptan bereketli olsun.Levreğin en sevdiği canlı yemlerin ispari ve ilerya olduğu bir kez daha belgelendi paylaşım için teşekkürler..
tesekkurler Mehmet abi...
dedigin gibi levrekler durumu kurtardi...bereket versin,sabah zevkimizi yaptik..tavaligimizi da cikardik..
sizlerede rastgele
ustam61 yazdı:AlkisFaruk kardeş gene yapmışsın yapacağını kendin gitmesende yerine oltalarını göndermişsinHehe.yok işte bizim burada oltaları götürüpte balık getirecek dostNayirolamaz.ya benim oltalardan 2 tanesini sana göndersem arada bir "bunları senin emanetler yakaladı" diye 3-5 balık gönderirmisin?HappyHappyHehe
tesekkurler Hayrettii.. olur abi neden olmasin,sadece ne balik istedigini soyle..Siyirdim
sizlerede rastgele
Bul
ustam61 yazdı:Alkisdeğerli kardeşim yeterki sizler sağolun.balık işin şakası.Alkis
biliyorum Hayrettin..
cumlemiz sagolalim...
burada iki saka da yapmazsak..olmaz....
zaten gunluk hayatin stresleri herkeze yetip -artiyord a
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,352 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,283 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,005 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros gr Poyraza ragmen paragat Albatros-gr 21 2,838 06-09-2014, 14:34
  Albatros-gr Olta+Paragat... Albatros-gr 16 3,403 27-08-2014, 01:01
  Her şeye rağmen değdi... YaKaMoZ 17 2,625 28-12-2013, 09:52
Son Yorum: YaKaMoZ
  27.10.2013 '' Erişte Tarlası '' Yine Yanlız Avlanamadım.... Sargoz35 11 2,318 14-11-2013, 21:02
Son Yorum: gobekbalığı
  Albatros-gr paragat-sirti 1-0 Albatros-gr 22 3,747 28-09-2013, 15:57
Son Yorum: Cahit Acun
  Albatros-gr paragat-melanur show Albatros-gr 24 3,870 20-09-2013, 16:37
Son Yorum: monawar
  Albatros-gr 1.B.A.B.A org. ve paragat Albatros-gr 26 3,607 13-09-2013, 14:57
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi