20-06-2010, 10:55
(Son Düzenleme: 21-06-2010, 20:14, Düzenleyen: Albatros-gr.)
19/6/2010...cumartesi...
Aksam dugune davetli oldugumuzdan,paragat (aksamdan)atmam imkansizdi
.Sabaha karsi gitme programi yaparken ,Hakan(naxos5)telefon cekti.Abi misafirlerim var,benim tekne serviste,sen dugune gidecekmissin,senin tekne ile baliga ciksak nasil olur dedi.Okey Hakan dedim,sadece bana bir paragat atarsiniz...diye teklifte bulundum...Her ikimizin de isi olmustu.Gece saat 00:00 da benim paragati atmislar,kendileri sabaha kadar oltacilik yapmislardi.Buradan da kendilerine tesekkur ediyorum.
20/6/2010..Imaret limani....
Saat 06:30....Hakan misafirleri ile limana ciktilar.Guzel mirmir almislardi.Onlara,gelin paragati beraber toplayalim teklifini yaptim..hem misafirlerde paragat nasil toplanir gormus olurlar.
Saat 07:00...Paragati toplamaya basladik.Deniz guzel,hava hafif bulutluydu.Paragatin uzerinde az balik vardi.Fakat sabah keyfimizi yapmis,tavalik
baligimizi da cikarmis olduk.
Saat 07:30...Limana ciktigimizda,ayni saatte Serkan(crannium)da teknesi ile limana cikmisti.Butun gece oltacilik ve paragat avi yapmisti.Onlarda da cok mirmir vardi
.Hakan`lari ugurladiktan sonra,ben tekrar sirti yapmak icin denize acildim.Bir saat dolastiktan sonra ancak 2 luca tutabildim.Baska da balik vurmadi.
Saat 08:30..Rotami limana cevirdim
..
Bundan iyi balikciliklar sizlerin olsun
Aksam dugune davetli oldugumuzdan,paragat (aksamdan)atmam imkansizdi

20/6/2010..Imaret limani....
Saat 06:30....Hakan misafirleri ile limana ciktilar.Guzel mirmir almislardi.Onlara,gelin paragati beraber toplayalim teklifini yaptim..hem misafirlerde paragat nasil toplanir gormus olurlar.
Saat 07:00...Paragati toplamaya basladik.Deniz guzel,hava hafif bulutluydu.Paragatin uzerinde az balik vardi.Fakat sabah keyfimizi yapmis,tavalik

Saat 07:30...Limana ciktigimizda,ayni saatte Serkan(crannium)da teknesi ile limana cikmisti.Butun gece oltacilik ve paragat avi yapmisti.Onlarda da cok mirmir vardi

Saat 08:30..Rotami limana cevirdim

Bundan iyi balikciliklar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]