09-10-2009, 14:10
oo reis masallahın var afıyet olsun
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
KemalİZM'İR !
ilk levrek avım...
|
09-10-2009, 14:10
oo reis masallahın var afıyet olsun
![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
09-10-2009, 14:13
Fikret abim almışsın kuzuları , yakışır abime
![]() Afiyet olsun...
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
09-10-2009, 14:20
blue_zaire yazdı:oo reis masallahın var afıyet olsunteşekkürler fevzi telefonunu ver giderken alo diyelim busefer komşumla gittik. ![]() u_boy yazdı:Fikret abim almışsın kuzuları , yakışır abimeeyvallah ümit saol. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-10-2009, 14:27
fikret abi mantarlı takımda iş yapabilir ama sen zaten iş yapanını bulmuşsun önemli olan büyük balık geldiğinde ki 5-6 kg luklarıda gelebilir onları kaya sanırsın,kalama vererek yorman lazım sabırla yorulmasını beklemen lazım.
abi levreklere yazık etme kesin buğulama yap benim sistem ve mutlaka içine krema ve defne yapragını koymayı unutma ve su koymamayı tercih et domatesin mantarın biberin ve balıgın kendi suyunda fırında pişsin ![]()
09-10-2009, 14:46
LeVrEkCi yazdı:fikret abi mantarlı takımda iş yapabilir ama sen zaten iş yapanını bulmuşsun önemli olan büyük balık geldiğinde ki 5-6 kg luklarıda gelebilir onları kaya sanırsın,kalama vererek yorman lazım sabırla yorulmasını beklemen lazım.nihat teşekkürler dediğin tariften yapacam ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-10-2009, 15:17
bucalıfikret yazdı:nihatım gözlerimden uyku akıyor bu akşam babamlara gidiyoruz balıkları yemeğe sana bagladıgım takımı kulancaksan sakın derım abı bu balıklar o mısınayı kopartır.hıhhıı. bu arada biz boyle balık hayel ederek geldık oralara ama bize nasıp olmadı size olması cok guzel fikret abım daha bolları insallah. rasgele.
09-10-2009, 15:22
Fikret abi güzel balıkçılık yapmışsın levrekler çok güzeller eline emeğine sağlık saygılar.
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
09-10-2009, 16:19
fiko abi şeytanın bacağını fena kırmışsın levreklerin maşallahı var bereketli ve afiyet olsun
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
09-10-2009, 16:28
Fikret kardeşim tebrik ederim,ilk levreğim demişsin ama orada 3 tane var.Fotolardakilerden hangisinin ilk olduğu anlaşılmıyor..
![]() Nihat'ın dediği gibi ben de senin yerinde olsam akşamki tüm randevuları iptal ederdim.İlkiyle tanıştın nasılsa taş aralarında kaçırdıklarınla da tecrübe kazandın.Eh kıyı avcılığında bunlar zaten olağan.Bundan sonra başka balık avına gitmek istemezsin. Bereketli olsun.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|