Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilk levrek avım...
selam arkadaşlar dün akşam balkon sefası yapıyordum Seerf ki karşı komşum balığa gidiyordu saat 22.30 civaralrında bana da seslendi hadi fiko gelmiyor musun diyeSmile tabii balık sözkonusu olunca yerimde durman mümkün değildi takımalrı hazırladığım gibi arkadaşla onun devamlı gittiği sahilevlerine gittik bu arada ben misafir olduğum için yalçın arkadaşıma haber veremedim ( yalçınım kusura bakmaWink) yoldan borukurdu sülünez mamun yengeç ve sardalya aldık oltalarımızı yemleyip başladık beklemeye 00.00 a kadar vuruş alamadık Rolleyessaat 01.00 e kadar orada avlandık yine balık alamadık arkadaşa narlıdereye gidelim benim meraya dedim narlıdere viyadük benim her zamanki gttiğim yer çok kalabalıktı levrek akını varmış hemen sinek oltasını hazırlayıp isparoz yakaladık ısparozları oltamıza takıp ben arkadaştan 100 metre izmir istikametine doğru kayalıkların olduğu yerden avıma başladım 3 takım yapıp her takım arası 20 metre olarak oltalarımı attım başladım beklemeye 02.30 da benim zil fırladı denize allahtan kalama vermiştim oltaya zor yetiştim olatayı tutmaya tasmalayıp ilk levreğimi aldım hemen tekrar canlı isparoz takıp oltamı attım bu arada arkadaş ta ilk levreğini aldı ikimiz sevincimizden yerimizde duramıyorduk derken benim zil yine fırladı hemen koşup tasmalayıp çekerken balık birden kaya arasına girdi uzun bekleyişten sonra misinayı kopardık yedek takımı yemleyip avıma devam ettim kısa bir aradan sonra tekrar zil alarm vermeye başladı hemen onu da tasmalayıp ne hikmetse o da kayaya takıldı Hadiordan misinayı da kopradık tabiki yılmak yok tekrar takımalrı yemleyip başaldım beklemeye bu arada arkadaş ta levreği ikiledi arkadaşın yanına giderken benim zil başladı alarma hemen gidip bu sefer oltayı havaya doğru hızlı bir şekilde çektim ikinci levreğimi aldım durmak yok tekrar oltamı yemleyip devam ettim saat 05.30 sıralarında arkadaş sabah işe gideceğinden takımalrı toplamaya başladık en son oltama sıra geldiğinde zilin sesini duyar gibi oldum 1-2 d. ellemeden bekledim gözümün önünde zil fırladı aman allahım onu da karaya alıp levroları üçledimSmile arkadaşlar bu levrek avı anlatılmaz yaşanır fotoğraf makinesi yanımda olmadığından resimelr evde çekildi benim gibi size güzel avlar nasip olur inşallah...

misina: 0.60
iğne : 6.0 düz beyaz uzun pala
yem : canlı isparoz

takım:kurşunsuz ve fırdöndüsüz tek iğne
iğnenin isparoza takılışı : sırt tarafından

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Fikret ilk levreklerininde maşallahı varmış tebrikler levrek aşısınıda aldıysan aartık sen sahilden ayrılmazsın dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Reis naptın sen işi ilerletmişsin bakıyorumda helal olsun sana bayağı kısmetliymişsiniz desenize akın var diye, bereketli vede afiyet olsun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
eee fikret abi şimdi bu akşam durabilecekmisin yani oraya gitmeden Gulumsehiç sanmıyorum kesin oradasınız bu akşamda.
levrekler çok güzel tam tepsilik her birinden 1 er tepsi çıkar,
bu levrekler kısa zamanda duyulur 1 tane kalmaz levrekler çok büyük sürüler halinde olmazlar o nedenle değerlendirmeniz lazım gece hava karanlıkken ve sabah deneyin varsa canlı yengeçte iş yapar ve uzunca bir kepçe alın yanınıza Wink
rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:eee fikret abi şimdi bu akşam durabilecekmisin yani oraya gitmeden Gulumsehiç sanmıyorum kesin oradasınız bu akşamda.
bu levrekler kısa zamanda duyulur 1 tane kalmaz levrekler çok büyük sürüler halinde olmazlar o nedenle değerlendirmeniz lazım gece hava karanlıkken ve sabah deneyin varsa canlı yengeçte iş yapar ve uzunca bir kepçe alın yanınıza Wink
rastgele Alkis

Evet evet bence bir kaç gün yoklamalı aynı yeri bidaha çok ararsın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:eee fikret abi şimdi bu akşam durabilecekmisin yani oraya gitmeden Gulumsehiç sanmıyorum kesin oradasınız bu akşamda.
rastgele Alkis
nihatım gözlerimden uyku akıyor bu akşam babamlara gidiyoruz balıkları yemeğeSeerf duyulmuş bile yengeç taktık işyapmadı kepçemiz hazır
mantarlı takım iş yaparmı attığım yer kayalık.Alkis
Bul
böyle levrekmi olur yaww
kuzu bunlar kuzu
abi tebriklerAlkisAlkis
Bul
eşref sürek yazdı:Fikret ilk levreklerininde maşallahı varmış tebrikler levrek aşısınıda aldıysan aartık sen sahilden ayrılmazsın dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
teşekkürler eşref aşıyı aldık almasına p tesi işe başlıyorum.
Bul
şerpa yazdı:böyle levrekmi olur yaww
kuzu bunlar kuzu
abi tebriklerAlkisAlkis
hakan sen nihatın (levrekçi) onun kuzularını gördünmü benimkiler yanında bebek kalırAlkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Reis naptın sen işi ilerletmişsin bakıyorumda helal olsun sana bayağı kısmetliymişsiniz desenize akın var diye, bereketli vede afiyet olsun..AlkisAlkisAlkis
uzunum şans diyelim sahilevleri balık yapsaydı bunları almamız hayal olurdu
akını değerlendirmek lazımAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,909 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,613 29-12-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26/10/2016 Haftaiçi akşam sarıkanat ve istavrit avım uerol67 22 2,686 14-11-2016, 14:38
Son Yorum: uerol67
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,915 17-10-2016, 12:14
  11/10/2016 Hafta içi akşam iri sarıkanat avım uerol67 15 1,393 17-10-2016, 12:11
  (06.10.2016) Sarıkanat Avım expert0540 10 1,290 11-10-2016, 15:58
Son Yorum: kengin
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 1,119 06-10-2016, 08:59
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,469 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,437 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,954 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi