Selamün Aleyküm herkese. Hayırlı günler ustalarım. Tekrar karşınızdayım
Cuma günü toplantılarım vardı ve hızlı bir şekilde bitirdikten sonra çarşıyı dolaştım ve yem için yarım kilo istavrit aldım taze taze.. O gün denizin üstünde sis vardı ve tuhaf bir hava vardı. Ona rağmen hem kafa dağıtmak hemde spor yapmak için balığa gitmek istedim. İstavritleri aldıktan sonra hemen dolmuşa atlayıp eve geçtim. Üstümü değiştirdikten sonra çantamı ve oltamı temizleyip hazırladım. Saat 6 civarı gittim.. Saat 7'e kadar oltamı atmadım yemleri fleto olarak hazırladım ve haydi bismillah diyerek ilk atışımı yaptım. Ne atıştı ama atar atmaz yapıştı
Bugünün güzel geçeceğini hissettim tabii ki
Tabi iskorpit(çarpan)'da geldi ama ben onları geri salıyorum. Saat 10'a kadar güzellerimiz kovamıza geldi. Biraz daha atayım dedim bir de kefal geldi ne hikmetse
Şunu anladım gerçekten balık tutmak çok zevkli ve eğlenceli. Kahveye takılmaktan, Boş zaman harcamaktan bin kat daha zevkli bir şey balık tutmak... Balık tutmayı karşıma kim çıkarsa hepsine tavsiye ediyorum. Hem kafa dağıtma, hem de spor oluyor.. Ustalarım yorumlarınız benim için çok değerlidir.. Allah'a emanet olun. Havalar artık soğudu üstümüzü kalın giyinelim hasta olmayalım
.. Küçüklerimin gözlerinden,büyüklerimin ellerinde öpüyorum..
NOT: Evde metre bulamadığım için cetvel ile ölçtüm 22 ila 24 cm araları geldiği için lüfer dedim ustalarım... Kusurum olursa affınıza sığınıyorum...
[ATTACH=CONFIG]48300[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48301[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48302[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48303[/ATTACH]

NOT: Evde metre bulamadığım için cetvel ile ölçtüm 22 ila 24 cm araları geldiği için lüfer dedim ustalarım... Kusurum olursa affınıza sığınıyorum...
[ATTACH=CONFIG]48300[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48301[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48302[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48303[/ATTACH]
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...
Cezaevi Sivil Memuru
Cezaevi Sivil Memuru