Tekrardan herkese merhaba hayırlı günler ustalarım. Pazartesi günü olan havayı karadeniz'de bulmak altın bulmaya benzerdi resmen. İş çıkışı aklımı sürekli kurcalayan soru balığa gitsem mi gitmesim mi? sorusunu sürekli kendime sordum ve artık gitme yönünde kararımı verdim. Eşime msj atarak buzlukta stokladığım bir parça istavritleri buzluktan çıkarmasını rica ettim. Eve geldim ve yemeğimi yedikten sonra yavaş yavaş hazırlandım ve yola koyuldum. Avlak bölgesine geldiğimde umarım kalabalık değildir diye aşağıları göz gezdirdim ve o görüntü beni o kadar mutlu etti ki taş çatlasın 6 yada 7 kişi vardı. Kafa lambamı takarak hızlıca kayalıklardan bir oraya bir buraya atlayarak yerime geldim. Havaya baktım şöyle kendi kendime bugün ay yok, balık boldur inşallah dedim. Hemen oltamı açıp yemlerimi fleto olarak hazırlayıp yemimi sakin olan denizimizle buluşturdum. Ortaya çıkan görüntülerimiz oluştu ve dediğimde tuttu
Not: Böyle kendimi ifade etmem sizleri rahatsız ediyorsa bir daha yazmam ustalarım. Yalnız takılmanın verdiği sıkıntı ve sizlerle güzel anımı paylaşmak istediğim için böyle yazıyorum. Hakkınızı helal edin. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyor , Allah'a Emanet ediyorum. Güzel yorumlarınız benim için çok değerlidir...
[ATTACH=CONFIG]48282[/ATTACH]
Utku paylaşım için teşekkürler güzel anlatım yapmışsın zevkle okudum konu dediğinde anlatım ve görsel paylaşım olacak ki dahada güzel olsun güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim devamı daha da bereketli olur inşaallah rastgele
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:Utku paylaşım için teşekkürler güzel anlatım yapmışsın zevkle okudum konu dediğinde anlatım ve görsel paylaşım olacak ki dahada güzel olsun güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim devamı daha da bereketli olur inşaallah rastgele
Sağolasın ustam çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için çok mutlu oldum İyi ki bu foruma üye oldum sayenizde güzel şeyler öğreniyorum