18.11.2016 samsun ..
sırtı limon sarı sahte..
Dün akşam Tuna kardeşim iş çıkışı yanıma geldi...cumartesileri çalışmadığı için gidip levreği bir deneyelim dedi..
saat 19.00 gibi yola çıktık..45 dk sonra avlaktaydık..1 saat kadar atçek yaptık lakin Tuna soğuk hava etkisimidir , akşam üstü dışarda yediği ciğerden sebepmidir midesinden rahatsızlandı..mide ağrısı artıp olta atamaz hale gelince avı sonlandırıp bıraktık..
geriye kalan 1 baba levrek ve birkaç foto..
iyi seyirler..
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun kamil,maşallah yine güzel iş çıkartmışsın.sanırım seninkisi spor yapmaya gidip spor yapıp gelmek gibi oldu artık tunaya geçmiş olsun.
Nihat abi tespitlerine hastayım...
doğru tespit abi..ben kıyı atçeke spor olsun diye başladım..2 tane bel fıtığım var.doktor sırt kasların ne kadar gelişirse bel fıtığı o kadar az rahatsız eder dedi..15 günlük fizik tedaviden sonra 2 ay her gece havuzda yüzdüm..yüzmekten sıkıldım..başka ne yaparım diye düşünürken kıyıdan sıkı atçeke başladım..yarım saat 1 saat derken kendi sınırlarımı zorlayarak devam ettim..şu an kesintisiz en az 12 saat atçek yaparım ve iddaa da ediyorum.. bel fıtıklarıma gelince..3 yıldır çok şükür tık demedi..ne zaman sıkıştıracağını artık hissediyorum..ince bir sızı yapıyor bırakıyorum avı..ha bu arada geçmişte 3 yıl kesintisiz korse kullandım..o zamanlar 1 fıtığım vardı..korse başlangıçta sıcak tutuyor iyi geliyor gibi görünüyor lakin sonra bel ve sırt kaslarını zayıflatarak ( sürekli terleterek ) ikinci fıtığa sebep oluyor..benimki öyle oldu..korseyi bıraktım..atçek sporu yapmaya başlayalı beri hiç sıkıntı çekmedim..birde yatış şeklini değiştirmek gerekiyor..