Yorumları: 6,298
Konuları: 143
sevgili cahit usta bu bahsettiğiniz şey kilitli klipsli fırdöndü olabilirmi.....
hazırladığınız takımı buna mı bağlıyorsunuz....bende merak ettim şimdi...
Yorumları: 719
Konuları: 31
cahit ustam bilgiler için sağol,hazırladığın takımların avcı olsun,abi sana rastgele....
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
cahit usta senin hazırladığın takımda cengelli pır döndüler takım başlarında ana bedene bağlandığı yerde duruyor anladığım kadarıyla .tamam bizimde aynı ama normal zamanlarda .fakat balon balığı olduğu zaman şimdi senin takımla calışsak bir cekiyorsun bir iğne gitmiş mühim değil diyosun bir müddet sonra ikinci gidiyor hadi hemen hazır yedek bir takım cıkarıp takıyoruz böyle böyle her avda 3-4 takım gidiyor onun icin kesilen iğnenin yerine bır döndüye hemen bir iğne bağlıyoruz böylece takımı tamamen değiştirmiyoruz.selamlar rastgele
evet rauf abi sana katılıyorum,balon konusunda deneyimli olduğun belli,balonun neler yapabildiğini biliyorsun,bende genelde balonun yakalanmaya başladığı zamanlarda senin takımlara benzer bir takımla av yapıyorum,yanlız diğer balıkların avı için bir dezavantaj....bilemiyorum sen bana katılırmısın?
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
cahit arkadaşım bu balon denilen illet balığın düşmanı (öyle dediler ) bizim kuzu balığı imiş bu balık iki senedir gırgır lar tarafından cok fazla miktarda avlandı gecen sene burada 33 ton dediler bu sene gazi paşa taraflarında 20 küsür ton avlamışlar diye duydum eğer böyleyse bu balıklar zaten aşırı coğalma potansiyeline sahip üstüne üslük zehirli olduğu etinin yenmemesi gerektiğide söylendiğine göre bunlarla baş edemicez gibi geliyor tek care devletin bu balığın doğal düşmanlarını tespit edip o her neyse o balığın tutulmasını ,yakalanmasını uzun süre yasaklamalı ve balıkcılarada bu hayvanın satılmasına hukiki engel koymalı ben başka bir cözüm düşünemiyorum.selam ederim.