Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giresun'dan ilk rapor:)
Olta ve takımları alalı 1 ayı geçti ama bende daha siftah yoktuSiyirdim, Giresun kıyı şeridi sahil yolu yapımında denizin doldurulması nedeniyle kumluk alan bulmak neredeyse imkansız, git takım al tek istavrit alamadan takımları bırak gel, moralim bozuluyor eve geliyorum sonra içimden diyorum ki acaba yarın da gidip şurdan mı denesem hastalık bu yaSiyirdim

Baktım olmayacak geçen hafta bizim yalı diye tabir ettiğimiz balıkçı barınağının hemen yanındaki yerde her akşam orada olan abilerime yanaştım, onlardan taktiği iyice kaptım nasıl bağlanır nasıl atılır nasıl çekilirSmile)

Sonra dedim bugün bi deneyim şansımı, hanımı da aldım çıktım 10 dk da avlak yerindeyim, tanıştığım abilerim her zman ki gibi yerinde ve "Konyalı hoşgeldin" dediler, saat 17.30 da oltayı suyla buluşturdum, saat 19:00 a kadar 5 at 4 boş 1 inde 1 istavrit, kovaya baktım toplam 4 balıkSiyirdim

ama herkes aynı diyolar ki bekle birazdan başlayacak, moral bozuk diktim oltayı yaktım sigarayı yanımda bana işi öğreten abi başladı 3er 4 er çekmeye dedi ki "ne duruyosun Konyalı balık başladı", hemen sarıldım oltaya en güvendiğim takımı bağladım aman Allah o da nesi, her attığımda en az 5 er 5 er çekiyorum, en sonunda bi attım nasıl ağır geliyor, kamışı bi kaldırdım ki 8 tane süzülüyo oltanın ucunda, işte o anda olay koptuSmile))

Etraftaki sesler aynen şöyle: "Allahın Konyalısına bak 10 ar 10 ar çekiyo", "Adama biz öğrettik bizden iyi tutuyor", "Denizde balık bırakmadın Konyalı"

Hele ki en son yanımdaki abinin bi köylüsü gelmiş arkada kayalıklarda otururken bir yorum yaptı ve ben oltayı bırakıp kaçtımSmile)) Yorum şöyle: "Adam 10 ar 10 ar çekiyo siz 1 er 1 er sizin kova sabaha kadar dolmaz"

Özetle hem muhabbet hem balık hem heyecan hem keyif mükemmel bir gün geçirdim, resimlerde yüz ifademden anlaşılacağı gibiSmile))

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Doğuş işte şimdi zokayı tam olarak yuttun. Müthiş bir iş çıkmış harika bir anı olarak uzun yıllar sende kalıcak. Dileğim en kötü günün böyle olsun.SeerfAfiyetle ve bereketle76
Bul
Doğuş kardeş harika bir gün gecirmişiniz. balıklarda iyi.. afiyet bal şeker olsun..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Tek tek istavritlemi uğraşılırmışHadiordanher atışta on on çekeceksinki millet Konyalı şey balıkcı görsünHappyharika iş çıkartmışsın DoğuşAlkisafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
süpersin konyalııııııı...
bir gittin pir gittin.helal olsun sana.aşı tuttu yandın bundan sonra.hele birazcık yenge hanımada bulaştıysa hastalık birlikte yatağı yorganıda kıyıya taşırsınız artık.valla çok hoşuma gitti doğuşcum,yaşadıklarını tam manasıyla aktarmışsın.çok teşekkürler.eline sağlık kardeşim afiyetle.AlkisAlkisAlkis
Bul
bereketli olsun kardeşim afiyetler olsun çıtır çıtır ne gider şimdi onlar.devamını dilerim. sevgiler rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Tebrikler daha güzellerine rastgeleGulumse
Bul
güzel ve taze balıklar kadar memleketimin fotolarınıda görmüş oldum bu arada...
Bul
Tebrikler DOĞUŞ kardesim harika bir gunu bu kadar guzel ozetlenmissin daha nice keyif alacagin avlaraAlkisAlkisAlkisALLAHın KONYALISIHappy
Bul
ALTAYLI yazdı:Doğuş işte şimdi zokayı tam olarak yuttun. Müthiş bir iş çıkmış harika bir anı olarak uzun yıllar sende kalıcak. Dileğim en kötü günün böyle olsun.SeerfAfiyetle ve bereketle76

ben zokayı yutalı çok olmuştu abi hani şu mersin de kefal peşinde gezerkenSiyirdim, ama burda bir türlü o heyecanı yaşayamamıştım Allahıma şükür o da oldu, şimdi oltayı takımları bagaja yerleştirdim 17:30 mesai çıkışı gün aşırı kaçarım gibime geliyorSmile)))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun zaman sonra bir rapor dagistan 33 5,452 20-11-2012, 13:52
Son Yorum: fish or die
  Albatros-gr eski ve yeni rapor Albatros-gr 26 3,310 05-09-2012, 01:35
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Nihayet bol balıklı bir rapor :))) tatar35 43 6,007 16-09-2010, 12:56
Son Yorum: tatar35
  bugün rapor yokmu b.kral 3 1,450 12-05-2009, 09:18
Son Yorum: SerenaY66
  İlk rapor (23-04-2009) Urla&Çeşmealtı Bahadır Sarıca 24 4,148 27-04-2009, 00:48
Son Yorum: Albatros-gr
  Rapor no:2 BAYTAR 36 5,419 13-02-2009, 20:23
Son Yorum: murki
  rapor yalova tatar 9 2,139 10-06-2007, 23:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  01.04.2007 geç kalan rapor.... ANTALYALI07 5 1,914 23-04-2007, 00:29
Son Yorum: GURHAN
  16.12.2006 geç kalan rapor...... ANTALYALI07 17 4,448 28-12-2006, 12:15
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi