Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun zaman sonra bir rapor
Cumartesi yani bugün ava çıkamayacağımdan ( çok kalabalık oluyor ) hafta arası perşembe günü tuttuğum balıkların raporunu şimdi veriyorum.Sebebine gelince avdan geç döndüğüm için balıkları doğruca buzluğa koymuştum.

Perşembe günü akşam 7 gibi işten çıktım sahilden otobüsle geçerken balıkçıları görünce kaşıntı başladı,hemen semtimizdeki bir balıkçıdan 5 tl lik istavriti kaptığım gibi kendimi balıkta buldum.Saat 9 gibi başlayan av 01 de bitti.İstavritler biraz mayhoştu lakin toplam 27 adet dişli getirdi banaWink.Balıkların en küçüğü oda 2 tanesi 19 cm geliyor diğerleri 22-24 cm.

Şimdi onların hakkını vererek ailecek yedikSeerf.Lafı fazla uzatmayayım resimler aşağıda.

Kullanılan Takım

Kamış LİNEAEFFE ROCK SURFER 4,20 (fiber ) ( oldukça ucuz bir kamış 40 tl lakin benim işimi görüyor ,yaklaşık 4 aydır kullanıyorum,memnunum)
Makina OKUMA ZEON ZN 65
Ana beden ASSO 0,30 mm
İğne Roder Marka 4 ve 2 numara ( mantara gelen ilk iğne 4 numara,,hırsız iğne 2 numara dan bağladım)
Beden KROKODIL Marka 0,25 mm
Beden boyu 20 cm ucundan fırdöndü ( derinliğe göre uzatma yapıyorum )
Kurşun 100,125,150 akıntıya göre değiştim
Mantar Şarap mantarı (iyiki zamanında biriktirmişim )Siyirdim

Denizden alınanlar

3 adet 100 gr kurşun
2 adet hazır mantarlı takım fırdöndüleri ile
1 adet rapala
bide topak halinde misina kalıntıları

Tükettiğim sarf malzemeler

6 adet tuborg kırmızı
1 paket tuzlu fıstık

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

abi guzel balik almissin kismetse sali gunu hedefim benim de 15 uzerine cikmak.hem 21 balik almissin hemde o yogunlukta 6 kirmizi goturmussun birde balik olmasa hep beklesen kac kirmizi giderdi acabaSiyirdim afiyet olsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:abi guzel balik almissin kismetse sali gunu hedefim benim de 15 uzerine cikmak.hem 21 balik almissin hemde o yogunlukta 6 kirmizi goturmussun birde balik olmasa hep beklesen kac kirmizi giderdi acabaSiyirdim afiyet olsun

Sağolasın Ali kardeşim.Valla o soğukta iyi gitti.SeerfDaha çokları senin oltana gelsin kardeşim
rapor uzun zaman sonra ama..disliler ile..Alkis
afiyet olsun AydinSeerf..bakiyorum baliklarin hakki verilmis..
daha da buyuklerine insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
aydin abi kamisin atis mesafesi nasil memnunmusun baktimda kamis biraz agir galiba 560 gr
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Albatros-gr yazdı:rapor uzun zaman sonra ama..disliler ile..Alkis
afiyet olsun AydinSeerf..bakiyorum baliklarin hakki verilmis..
daha da buyuklerine insallahAffet
rastgele

Sağolasın Faruk abim Seerf Balık tutmada sizler kadar olamasamda ufak ufak öğreniyorum abi.Zinhar balığı haksız bırakmam Seerfrastgele
monawar yazdı:aydin abi kamisin atis mesafesi nasil memnunmusun baktimda kamis biraz agir galiba 560 gr

Ali kardeşim alırken ağır felan dediler ağır olmasına ağır diğerlerinden lakin kullanımı çok güzel.Diğerleri ne kadar atıyosa bununlada atarsın.s-flex kullanan arkadaşım var onunla hemen hemen aynı atıyoruz belki 1 -2 metre oynar.Sağlamlıkta gözün arkanda kalmasın,150 gr kurşunla taktım asıla asıla 10 tane baba midyeyi yerinden söktü.Arkadaşlar dedi kırılacak u gibi oldu kamış ama banamısın demedi.Ben memnunum
dagistan yazdı:Ali kardeşim alırken ağır felan dediler ağır olmasına ağır diğerlerinden lakin kullanımı çok güzel.Diğerleri ne kadar atıyosa bununlada atarsın.s-flex kullanan arkadaşım var onunla hemen hemen aynı atıyoruz belki 1 -2 metre oynar.Sağlamlıkta gözün arkanda kalmasın,150 gr kurşunla taktım asıla asıla 10 tane baba midyeyi yerinden söktü.Arkadaşlar dedi kırılacak u gibi oldu kamış ama banamısın demedi.Ben memnunum

bende alicam bir surf kamis ama durum kritik bu aralar ucuz yollu bir sey ariyorum ama kismet bakalim
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Aydın afiyet olsunAlkisAlkis, olsun da.Balıklar 26 adet. Yanliş saymişin.Hadiordan
6 Kutu kırmızı he, bu soğukta. SeerfSeerf
(Ha bide 5. fotoda makinayı sallamışin,foto net değil,zaten gözler bulanıik görüyo yapmayın bunu.)Siyirdim
Şaka bi yana, güzel olmuş beya.Seerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
tebrikler çok güzel bir av olmuş hakkınıda vermişsin abi.AlkisAlkis
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,068 22-06-2015, 23:31
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros -gr Kisa bir aradan sonra :) Albatros-gr 21 2,966 26-07-2014, 22:22
  Albatros-gr Uzun aradan sonra Albatros-gr 21 2,396 24-07-2014, 21:24
  23 Kasım MaVrUşGiL (papaz her zaman pilav yemezmiş:)) MaVrUşGiL 42 6,003 30-11-2012, 23:55
Son Yorum: tahsinmersin
  11-11-2012 Öğlenden sonra avı nihatkr 39 3,816 14-11-2012, 18:07
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,727 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  Uzun oltayla KUZU AVIM. rauf 40 7,040 07-09-2012, 22:14
Son Yorum: makineci
  Albatros-gr eski ve yeni rapor Albatros-gr 26 3,111 05-09-2012, 01:35
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Giresun'dan ilk rapor:) dodidodi 28 3,165 13-06-2012, 13:43
Son Yorum: dodidodi
  uzun aradan sonra hakan-serkan naxos 5 24 4,255 01-12-2011, 13:08
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi