Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık avı kazaları;
Yakın zamanda çevremde geçen kazalar,
1.Bu hafta sonu Sakarya”nın yaylalarında alabalık avına giden kurumumuz çalışanlarından 4 arkadaştan biri (Hakan) bastığı yerin kayganlığı sonucu ayağının kayması neticesinde 5 metre aşağıya düşerek bayılıyor ve oradan 35-40 metre kadar daha aşağıya yuvarlanıyor. Kendisini yoğun bakımda ziyarete gittim. Kaburga kemiği ve sağ kol kırık. Dalağının bir bölümü ameliyatla alınmış. Allah kendisini çoluk çocuğuna bağışladı. Buda bizler için bir mutluluk.
2. Yakın zamanda Yalova”da yıldırım düşmesi sonucu kaybettiğimiz arkadaş. Ve geçen yıl Adapazarı”nda yıldırım düşmesi sonucu kaybettiğimiz bir arkadaşımız.
3. Kullanmakta olduğumuz 100, 150, 200 gram kurşunlar özellikle tatlı sularda köke takıldığında asılmamız neticesi verdiği yaralanmalar.
4. Son günlerde gündemden düşmeyen kene ısırmaları hastalıkları,
5. Mayıs ayında bir turna avında bindiğimiz tekne sallantı sonucu suya batıyor.Bizler de can yeleği olmadığı gibi üzerimizde kılık, kıyafet, telefon, cüzdan, ayağımızda bot vs. hazırlıksız davranış. Suyun dibine batan bir arkadaşı son anda kurtarıp karaya alıyoruz.
Kısaca biz balıkçıların bir çok hayati tehlikeleri mevcut. Lütfen arkadaşlar negatif enerjiyi pozitif enerjiye dönüştürmek az da olsa moral kazanmak için yaptığımız şu balık avlarında çok ve çok dikkatli olalım. Tedbiri elden hiçbir zaman bırakmayalım. Neticesi üzücü olmasın. Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle RASTGELE.
Bul
murat abi hakan arkadaşınıza büyük geçmiş olsun..allah korumuş...
bende kaybettiğimiz amatör balıkçı dostlarımızı rahmetle anıyorum...
murat abi senin başından geçen turna avı içinde geçmiş olsun,çok dikkatli olmak lazım,paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Teşekkürler Aytekin her zaman dikkat. Önce sağlık.
Bul
Murat arkadaşına geçmiş olsun
Bu uğurda hayatını kaybedenlerede ALLAHTAN rahmet dilerim
1-tatlı su kıyı avcılığı
2-tuzlu su kıyı avcılığı
3-Tekneden av
Bu üç kategoride benim gördüğüm en tehlikesiz olanı 2 numara diyecem ama ondada tehlikeler var en iyisi temkinli ve dikkatli olmak onun haricinde hiç bir sorun olmaz
Bul
herkes lütfen dikkatli olsun ufak kazalar hepimizin başına geliyor ama büyük olaylar duyup üzülmek istemiyoruz.
cuma günü babam tekneyle batıyormuş senelerin reisi doğduğundan beri tekneden inmemiş ama deniz bu şakası olmaz 2 dalga üstüste kırarak geliyor birinciden çıkıp 2.ye giriyor kafadan su almış az daha batıyormuş.
araba gibi denizin de tecrübesi olmaz ustayım denmez şakası olmaz bu her av için geçerlidir.aman dikkat
Bul
Sana ve diğer arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,
Diğer arkadaşı halen ara ara düşünüyorum,,,
söylediğin şekilde bazen negatif bir alan ve buna bağlı olarak
sanki belli bir zaman dilimi oluşuyor gibi,
ne diyelim gelen bela defedile,
senin söylediklerin ve nihatın ilave ettikleri oldukça düşündürücü,,
hakan beye geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış...lütfen dikkat murat uyarılar için teşekkürlerRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
murat uyarı ve ikaz için teşekkürler .nerden geldi aklına şindi,neşeli neşeli yazıyodum konuyu okuyunca biraz şevkim kırıldı yaw .Snifsinf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:herkes lütfen dikkatli olsun ufak kazalar hepimizin başına geliyor ama büyük olaylar duyup üzülmek istemiyoruz.
cuma günü babam tekneyle batıyormuş senelerin reisi doğduğundan beri tekneden inmemiş ama deniz bu şakası olmaz 2 dalga üstüste kırarak geliyor birinciden çıkıp 2.ye giriyor kafadan su almış az daha batıyormuş.
araba gibi denizin de tecrübesi olmaz ustayım denmez şakası olmaz bu her av için geçerlidir.aman dikkat
Nihat amcaya ve sizlere geçmiş olsun. Hele deniz sırf tecrübe bile yetmiyor dediğin gibi. Can yeleği kesin şart herhalde. Bir nebze tedbir amaçıyla. Birde yanında arkadaş ta şart olduğunu düşünüyorum.
Bul
yalova tatar yazdı:murat uyarı ve ikaz için teşekkürler .nerden geldi aklına şindi,neşeli neşeli yazıyodum konuyu okuyunca biraz şevkim kırıldı yaw .Snifsinf
Abicim neşemizi yinede kaybetbeyelim de arkadaşı gördüm ağzından burnundan çıkan hortumlar. vs. daha fazla üzülmeyelim diye ufak bir sitresle arkadaşlara dikkat önerelim. Sağlığımıza dikkat edelim dedim. Saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  neden balık yemek lazım LeVrEkCi 13 5,497 28-11-2013, 17:16
Son Yorum: Sensei1903
  Zehirli Balık Çarpmalarında Yapılması Gerekenler Woiwodia 19 4,301 11-05-2013, 21:42
Son Yorum: Antepli 27
  balık zehirlenmesi LeVrEkCi 9 2,785 26-11-2011, 14:50
Son Yorum: HAŞİM77
  balık kılçığı boğaza batması... ssevdim 14 9,708 26-11-2011, 14:42
Son Yorum: HAŞİM77
  Balik saĞliktir Bahadır Sarıca 13 3,074 13-05-2010, 10:31
Son Yorum: Tropheus
  Balık Yağının Faydaları tedirgin SaZaN 20 5,938 01-05-2010, 16:32
Son Yorum: orhanekmekci
  çocuğa haftada 2-3 kez balık LeVrEkCi 35 5,741 28-11-2008, 02:40
Son Yorum: adem77
  Tatlısu balık havyarı; murki 23 6,629 21-12-2007, 00:49