Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 Mercan:tavalik yarim
kılçık yazdı:Balıklar harika. Ellerinize sağlık Bereketliolsun Rastgele
Tesekkurler Vedat..sizlerede rastgeleSeerf
Bul
şu mercanın tavasını yemiştim çok güzel gelmişti bana o zamandan beri mercan tutmayı istemeye başladım,
faruk abi benim teknede kullandıgım makinem eski olan makinemdir kalem pillidir marka pil aldım tam dolu iken 3-4 resimde bitmeye başladı gittim baika bir 2400 lük aldım onlarda hemen bitiyordu sonra hiç duyulmamış bir marka aldım pillerle kamera bile çekmeye başladım o birazda şans işi galiba Gulumse
ama daha iyisi kalem pil olmayan şarj olan piller onlarla 200 resim çekiyorum banamısın demiyor 2 gb kart bitiyor pil bitmiyor.
abi sezonda taze yemlerle senden korkulur maşallahın var afiyet olsun rastgele.AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu mercanın tavasını yemiştim çok güzel gelmişti bana o zamandan beri mercan tutmayı istemeye başladım,
faruk abi benim teknede kullandıgım makinem eski olan makinemdir kalem pillidir marka pil aldım tam dolu iken 3-4 resimde bitmeye başladı gittim baika bir 2400 lük aldım onlarda hemen bitiyordu sonra hiç duyulmamış bir marka aldım pillerle kamera bile çekmeye başladım o birazda şans işi galiba Gulumse
ama daha iyisi kalem pil olmayan şarj olan piller onlarla 200 resim çekiyorum banamısın demiyor 2 gb kart bitiyor pil bitmiyor.
abi sezonda taze yemlerle senden korkulur maşallahın var afiyet olsun rastgele.AlkisSeerf
Ahmet(mariner 8)de ayni seyi soyluyordu bu sabah..sarjli kalem olmayan pillerin ne kadar dayandigini..
Mehmet abim(Lakerda)sagolsun ozelden bir pil markasi tavsiye etti..bakalim bizim fotografci guveye onu soracagm
abi sezonda senden korkulur filan yazma ya..sezona az kaldi rezil olmakta varSiyirdim
tesekkurler NihatSeerf
Bul
abi hiç tutmadım ama seviyorum mercanları ellerine sağlık güzel bir rapor olmuş cidden resimler fark ediliyor abi cep telefonundan bundan sonra resim kabul etmiyoruz...Siyirdimistersen anket açalımHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:abi hiç tutmadım ama seviyorum mercanları ellerine sağlık güzel bir rapor olmuş cidden resimler fark ediliyor abi cep telefonundan bundan sonra resim kabul etmiyoruz...Siyirdimistersen anket açalımHappy
Huseyin tesekkur ederim..
vay canina yaw!!!Ahmet(mariner8)in makinasi bozuldu...belasi bize kaldi.Siyirdim.yapmayin ,etmeyin..birakin rahatla cebimle cekeyim su fotograflari
Ankete gelince..acin acinda..su anda secmeni bu yazdiklarinizla etkiliyorsunuz...adaletli ve tarafsiz bir anket isterim Bobo
Bul
Albatros-gr yazdı:Huseyin tesekkur ederim..
vay canina yaw!!!Ahmet(mariner8)in makinasi bozuldu...belasi bize kaldi.Siyirdim.yapmayin ,etmeyin..birakin rahatla cebimle cekeyim su fotograflari
Ankete gelince..acin acinda..su anda secmeni bu yazdiklarinizla etkiliyorsunuz...adaletli ve tarafsiz bir anket isterim Bobo

propaganda yapıyoz abi seçim yasakları başlamadıSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bereketli ve afiyet olsun faruk abi mercanlar iriymiş. Taze yem olsa daha fazla alırdınız mutlaka Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
tebrıkler..faruk abıcım kırmızıları kapmıssın yıne..afıyet olsunnAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Maşallah faruk abim güzel balıkçılık yapmışsınız bi de yemler taze olsa imiş nasıl balıkçılık yapacakmışsınz kimbilir olsun kısmetiniz bu kadarmış. buna da şükür bunu da bulamayanlar çok bereketli olsun saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
fish or die yazdı:bereketli ve afiyet olsun faruk abi mercanlar iriymiş. Taze yem olsa daha fazla alırdınız mutlaka Seerf
Mercanlar az fakat boylari fena degildi Murat....taze yem olsaydi kesinlikle daha iyi olurdu..
tesekkurlerSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,516 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  Mercan avlarım, kullandığım takımlar, yemler ve uygulamalarım. Torik Orhanbaba 64 14,927 03-12-2012, 09:45
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Yarım Kalan avımız yalnız balıkçı 14 2,287 07-11-2012, 02:08
Son Yorum: dagistan
  16.09.2012 Aliağa-Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi Sargoz35 21 3,751 25-09-2012, 11:22
Son Yorum: cranium
  Altaylı Ercan Çeker MERCAN ALTAYLI 70 6,133 27-04-2012, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  ALANYADA Lekeli Mercan Avım. rauf 18 3,132 09-04-2012, 19:57
Son Yorum: ALTAYLI
  27/11/2011 Albatros-gr Bir sepet mercan Albatros-gr 48 7,488 01-12-2011, 22:36
Son Yorum: Albatros-gr
  Bir tavalik balik... Albatros-gr 30 4,737 27-09-2011, 22:49
Son Yorum: bahriyeli
  Lekeli mercan tutalim. rauf 25 5,725 17-05-2011, 21:31
Son Yorum: rauf
  Mercan beni cagiriyooo... Albatros-gr 37 5,104 03-11-2010, 22:51
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi