Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27/11/2011 Albatros-gr Bir sepet mercan
27/11/2011 pazar...
Saat 14:30...Ayhan 3 saat sirtiden sonra,limana cikiyor.Tek bir balik sirtiye vurmamisSnifsinf.Biraz sohbet ediyoruz,kendine teknesini treylere almasina yardim edip..denize aciliyorum.
Saat 15:00..Kahvemi Kahveyapip,oltalarimi su ile bulusturuyorum..Yem olarak 20 sulines ve 100 mamunum var(mamunlar biraz ufakHadiordan).5 dakika gecmedi ki,ilk mercan geliyor.Deniz cok guzel,hafif lodos,hava da cok soguk degil.Ortam tam av icin.Ilk mercanin tekneye aldim,hemen diger el oltasinda 2. mercan.Av guzel basladi.Oltanin bir birinden ,bir digerinden mercanlari tekneye aliyorum.Keyifler yerindeSeerf.Bu arada ufak karagozler aynen denize iade.Balik devamli vuruyor,kahvemi icmeye vakit bulamiyordumSiyirdim.
Saat 17:00...Yine cift mercan tekneye aldim....sepete attim...Bir an ayakalarimin arasinda bir mercanHi...sepet nerede ise dolmus...mercanlar disari atliyordu...Yaklasik limitler dahilinde 5 kiloya yakin balik.Faruk dedim..yeter...belkide avin en guzel saati...fakat diyelim devam ettim..daha 10 belkide 15 mercan daha alabilirdim..o saatte cifter geliyorlardi,ne olacakHadiordan...tavaligimi..komsularin tavaligini..esin dostun tavaligini bile cikarmistim..hemen kalan yemleri baliklara hediye edip...baliklari foto cekip,rotami 74limana cevirdim...

2 saat..tam 2 saat icinde super bir av olmustu....bunun gibi avlariniz olmasi dilegim ileSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun faruk abi ben yapamıyorum ama sana her şeyin hazır diye ısrar ettim süper bir rapor afiyet olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ohhh maşallah bereketli olsun faruk abi. pembeler nede güzelmiş. keyfini yapmışsın abi komşularına bile tavalıklar çıkmış afiyetler olsun devamına rastgelsin.sevgiler.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abiben yapamıyorum ama sana her şeyin hazır diye ısrar ettim süper bir rapor afiyet olsun.Gulumse

bahriyeli yazdı:ohhh maşallah bereketli olsun faruk abi. pembeler nede güzelmiş. keyfini yapmışsın abi komşularına bile tavalıklar çıkmış afiyetler olsun devamına rastgelsin.sevgiler.AlkisSeerfAlkis

Hasim ..Ismail..tesekkur ederim
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maşallah,bu meran yemlide İmareti aratmayacak gibiGulumsekısa sürede sepet dolusu mercanAlkisböyle denizi bide ben bulsamSnifsinf bereketli afiyet olsun FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul
Maşallah Faruk, 2 saatte alınabilcek en güzel balığı almışsın.AlkisSeerfSeerf Biraz daha kalsın neler olacaktı Allah bilir.En kötü avların böyle olsun.RastgeleSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Mercanlara bayıldımm her zamanki gibi, tebriklerrr AlkisAlkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Maşallah kaptan 2 saat için süper bir av.Eşin dostun da kısmeti çıktı demişsin; sana komşu olmak vardı; kıskandım komşularını..Gulumse Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,bu meran yemlide İmareti aratmayacak gibi:kısa sürede sepet dolusu mercan::böyle denizi bide ben bulsam bereketli afiyet olsun Faruk

ufuktan26 yazdı:Maşallah Faruk, 2 saatte alınabilcek en güzel balığı almışsın. Biraz daha kalsın neler olacaktı Allah bilir.En kötü avların böyle olsun.Rastgele::

xfisher yazdı:Mercanlara bayıldımm her zamanki gibi, tebriklerrr :

Lakerda yazdı:Maşallah kaptan 2 saat için süper bir av.Eşin dostun da kısmeti çıktı demişsin; sana komşu olmak vardı; kıskandım komşularını..:

guzel yorumlariniza tesekkur ederim beylerSeerf
sizlerede rastgele
Bul
sepet sepet mercan iyi gelmiştir üstad
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,121 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,142 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,362 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,822 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr seviyorum seni MIRMINGA Albatros-gr 21 2,754 24-09-2014, 15:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi