Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 Mercan:tavalik yarim
Hafta sonu balikcilik programimiz Ayhan arkadasin isleri yuzunden iptal olmustu.SnifsinfFakat bu sabah Ahmet(mariner8)ile bizde sabah kahvesi icerken telefon caldi.Ayhan,hazirlan gidiyoruz,dedi.Ahmet`ede gelmesi icin cok yalvardik,Affetisleri oldugundan gelemediSnifsinf.
Biz tekneyi suya saat 11:30 gibi saldik.saat 12:30 gibi ,oltalarimizi atmis,meramizda yerimizi almistik.kahveler yapildiKahvebeklenmeye baslandi.Deniz fena degildi3-4 lodos.Taze yem bulamadik,buzlu mamun aldik.Yemlere pek okey denilemez.1 saat gecti tik yok derken ,yine Ayhan ilk mercani cekti.Basliyor dedik.OhyandanFakat vuruslar aralikli ve azdi.Saat 3 e kadar 5 mercan tutmustuk ki...ruzgar artmaya basladiSnifsinf,son vurusuda yarim saat once almistik..bu is bu kadar dedik,hic olmazsa ogle yemegini 78evde yiyelim dedik,limanin yolunu tuttuk.
yemler:buzlu mamun
kanca:5 no
NOT:Fotograflari oglumun goderdigi fotograf makinasi ile ilk defa cektim. Fakat 15 foto bir sey cektikten sonra simdi bilgisayara yuklerken pilleri(iki kalem pil)bitti.Balikta ve evde bana zor geldi..musadenizle ben yine emektar cep telefonuma donmek istiyorum..daha pratikSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fotolarin devami

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun faruk abi güzel bir av günüymüş..yemin bayat olması etkilemiş,canlı olsa idi daha iyi sonuç alırdınız mutlaka..paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Seerf
Bul
Faruk,mamunları bölmedenmi dondurdunuz,buz çözüldüyse ikincisinde dağılıyor.Foto makinanın çekimleri işte foto bu diyoAlkisgüle güle kullan,bu arada şarjlı pil kullanmaya alış istersenSiyirdimaz olmuş ama mercan olmuş,Ayhan kardeşimle beraber ellerinize sağlıkAlkismercanlar içinde afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
az olmuş ama temiz iş olmuş Faruk abi yakışıklı balıklar tebrikler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Kısmetten ötesi yok Faruk kaptan.Bir tavalık çıkmış ama epeydir denize çıkmak istiyordun kurtları dökmüş oldun.Ozan'a katılıyorum taze yem ile mutlaka daha farklı bir av olurdu.Ne diyelim bir dahaki sefere inşallah.Rastgele..
Bul
BALIK and OZAN yazdı:bereketli olsun faruk abi güzel bir av günüymüş..yemin bayat olması etkilemiş,canlı olsa idi daha iyi sonuç alırdınız mutlaka..paylaşım için teşekkürler.rastgele.

Bizde baligin az olmasini ilk yemin bayat olmasina..
ikinci biraz daha erken gitmedigimize bagliyoruz
tesekkurler Ozan
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,mamunları bölmedenmi dondurdunuz,buz çözüldüyse ikincisinde dağılıyor.Foto makinanın çekimleri işte foto bu diyoAlkisgüle güle kullan,bu arada şarjlı pil kullanmaya alış istersenSiyirdimaz olmuş ama mercan olmuş,Ayhan kardeşimle beraber ellerinize sağlıkAlkismercanlar içinde afiyet olsunSeerf
Abi bu mamunlari satin aldik..buzluktaki yemler bittiSnifsinf
piller yeni ve sarjli abi ya!veya sarj aleti guzel doldurmuyor..sizde iki kalem pil ne kadar gidiyor?
tesekkurlerSeerf
Bul
bucalı yazdı:az olmuş ama temiz iş olmuş Faruk abi yakışıklı balıklar tebrikler.
Tesekkur ederim Baris...daha coklari ve buyukleri sizlere rastgelsinSeerf
Bul
Faruk aretlik tebrikler Alkis beş mercan yeter , boş dönmemişinize sen ona bak Seerf
Fotograflara gelince, işte bu fotograflar çok canlı , cep telefonun fotolarına hiç benzemiyor 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,516 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  Mercan avlarım, kullandığım takımlar, yemler ve uygulamalarım. Torik Orhanbaba 64 14,925 03-12-2012, 09:45
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Yarım Kalan avımız yalnız balıkçı 14 2,286 07-11-2012, 02:08
Son Yorum: dagistan
  16.09.2012 Aliağa-Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi Sargoz35 21 3,751 25-09-2012, 11:22
Son Yorum: cranium
  Altaylı Ercan Çeker MERCAN ALTAYLI 70 6,132 27-04-2012, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  ALANYADA Lekeli Mercan Avım. rauf 18 3,132 09-04-2012, 19:57
Son Yorum: ALTAYLI
  27/11/2011 Albatros-gr Bir sepet mercan Albatros-gr 48 7,486 01-12-2011, 22:36
Son Yorum: Albatros-gr
  Bir tavalik balik... Albatros-gr 30 4,734 27-09-2011, 22:49
Son Yorum: bahriyeli
  Lekeli mercan tutalim. rauf 25 5,725 17-05-2011, 21:31
Son Yorum: rauf
  Mercan beni cagiriyooo... Albatros-gr 37 5,102 03-11-2010, 22:51
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi