Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altaylı Ercan Çeker MERCAN
Arkadaşlar hepinize selam, Şu aralar işlerim iyice yoğunlaşmaya başladı ve siteye bile ancak firsat bulup girdim. Ve saat 22'de yine çıkıyorum.
21 NİSAN Akşam çoğunuzun tanıdığı 30 yıllık dostum Aytuğ ile ailece Seerf yemeğe gittik gece sonuna doğru yapılan ani programla ver elini ÇEŞME Dalyan. Aytuğ'un iş arkadaşlarndan İsmail'in motor yatıyla ve yine iş arkadaşlarından Emre, Cihan ve yine Aytuğ'un oğlu Oktay ile olduk 6 kişi Sabah 7.30 sularında artk denizdeydik. İsmail'lerin daha önce denedikleri meralardan netice alamamıştık. Orta suda gopezleri başta beni ve arkadaşları sıkınca. Harita üzerinden benim uzun yıllardır gidemediğim merama 45 dakikalık mesafede olduğumuzu anladık ve ver elini açıık deniz. Saat 16.30 sıralarında 2nci denemede kerterizin üzerindeydik ve hasılat çok mutlu etti. Bir ara 2'şer 3'er çekmeye başladık ama vakit iyice geç olmaya başlamış ve hepimize yetecek balığı almıştık. Ben fotodaki 11 parçayla ayrılırken hemen her arkadaş bir o kadar balıkla döndü. Tabii her zaman olduğu gibi benim hazırladığım klasıik 3'lü Mercan takımlarıyla.Gulumse Anca fırsat bulup paylaştım ve henüz boğmadım bile76 Daha bolları sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Oy oy oy HiHiERCAN abicim durdun durdun turnayı gözünden vurdun uzun zamandır senden rapor gelmiyordu ama bir geldi bütün raporları ezdi geçti abi ekibini ve seni kutlamaktan başka yapılabilecek bir şey yok tebriklerAlkisAlkisAlkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:Oy oy oy HiHiERCAN abicim durdun durdun turnayı gözünden vurdun uzun zamandır senden rapor gelmiyordu ama bir geldi bütün raporları ezdi geçti abi ekibini ve seni kutlamaktan başka yapılabilecek bir şey yok tebriklerAlkisAlkisAlkis
Gelemiyor çünkü çıkamıyorum ki abicim. İnşallah daha sık fırsat bulur yine çıkarım. Teşekkür ederim76
Bul
Cumartesi kıbleden iyi esiyorduGulumsetekne güzel Aytuğla,Oktay varmış günün keyfinini katlamışsın kaptanımAlkisSeerfmercanlarda nefis görünüyorlar tebriklerAlkisafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
çok güzeller,afiyet olsun,
Bul
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar hepinize selam, Şu aralar işlerim iyice yoğunlaşmaya başladı ve siteye bile ancak firsat bulup girdim. Ve saat 22'de yine çıkıyorum.
21 NİSAN Akşam çoğunuzun tanıdığı 30 yıllık dostum Aytuğ ile ailece Seerf yemeğe gittik gece sonuna doğru yapılan ani programla ver elini ÇEŞME Dalyan. Aytuğ'un iş arkadaşlarndan İsmail'in motor yatıyla ve yine iş arkadaşlarından Emre, Cihan ve yine Aytuğ'un oğlu Oktay ile olduk 6 kişi Sabah 7.30 sularında artk denizdeydik. İsmail'lerin daha önce denedikleri meralardan netice alamamıştık. Orta suda gopezleri başta beni ve arkadaşları sıkınca. Harita üzerinden benim uzun yıllardır gidemediğim merama 45 dakikalık mesafede olduğumuzu anladık ve ver elini açıık deniz. Saat 16.30 sıralarında 2nci denemede kerterizin üzerindeydik ve hasılat çok mutlu etti. Bir ara 2'şer 3'er çekmeye başladık ama vakit iyice geç olmaya başlamış ve hepimize yetecek balığı almıştık. Ben fotodaki 11 parçayla ayrılırken hemen her arkadaş bir o kadar balıkla döndü. Tabii her zaman olduğu gibi benim hazırladığım klasıik 3'lü Mercan takımlarıyla.Gulumse Anca fırsat bulup paylaştım ve henüz boğmadım bile76 Daha bolları sizlerin olsun76

MaGulumseşallah Ercan abi afiyete
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Of of offfff Alkis Ercan abi onlar nasıl güzelliklerdir öyle Seerf huzurlu vede keyifli boğmalar dilerim Smile

Abi bu arada başlığı imza yapabilirsin baya uyumlu olmuş Gulumse
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Ortalık kızıla boyanmış, ellerinize sağlık, afiyet olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
vay Ercan abi..baslikta guzel av da guzelAlkis
helal olsun abi..afiyetle..Seerf
simdi ben son zamanda baliga cikamiyorum...Snifsinf
yani senin basliga bakarak..nasil baslik atayim..
gumulcineli faruk...yer tavuk mu diyelimSiyirdimHappy
neyse bunu8 admin gormesin..bayram yapar..HadiordanSiyirdim
daha da bollarina Ercan abi
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ercan abim elinize sağlık mercanları boğmuşsun aytuğ abime ve ekibe selamlar daha bollarına rast gele.AlkisSeerfSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,627 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  Mercan avlarım, kullandığım takımlar, yemler ve uygulamalarım. Torik Orhanbaba 64 15,558 03-12-2012, 09:45
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  16.09.2012 Aliağa-Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi Sargoz35 21 3,995 25-09-2012, 11:22
Son Yorum: cranium
  ALANYADA Lekeli Mercan Avım. rauf 18 3,304 09-04-2012, 19:57
Son Yorum: ALTAYLI
  ANTALYA'da Sırtı ALTAYLI 3-12 ALTAYLI 65 6,655 08-12-2011, 11:03
Son Yorum: yycolak
  27/11/2011 Albatros-gr Bir sepet mercan Albatros-gr 48 7,933 01-12-2011, 22:36
Son Yorum: Albatros-gr
  Lekeli mercan tutalim. rauf 25 5,934 17-05-2011, 21:31
Son Yorum: rauf
  Mercan beni cagiriyooo... Albatros-gr 37 5,390 03-11-2010, 22:51
Son Yorum: ufuktan26
  2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru semihkaptan 17 4,432 11-06-2010, 13:34
Son Yorum: dincobey
  BÜYÜK ALTAYLI ve SALİH REİS b.kral 29 4,344 20-04-2010, 22:31
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi