Yorumları: 54
Konuları: 2
Merhaba arkadaslar, karides projesi hizla devam ediyor bu hafta sonu bitirdigim model artik bundan sonra sadece kalibini almak kaliyor
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ümit öncelikle tebrikler

Bu çalışmanın sonucunu ilgiyle bekliyeceğiz.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Ümitcim senin kırmızı hortumlarla güzel balık alıyordun, şimde yeni yöntemlere soyunmuşsun
Bakalım bununla ne paşalar yakalayacakın
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Merhaba Salih abi

kaucuk borular gunduz iyi calisiyor ama gece avlanmasi biraz zahmetli o yuzden silikonlarla avlaniyorum geceleri
Karides projesinde biraz ilerleme oldu bu hafta ama kesin bir sonuc alamadim cunki eczaneden kalibin icine enjekte etmek icin aldigim plastik siringa sicak silikonu icine cekince eridi

Aliminyum bir siringa bulmam gerekiyor o yuzden biraz duraksama olicak. Fotograflari sizinle paylasiyorum.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Forum sakinleri merhaba bugun ilk karidesimi yaptigim kaliptan cikarttim fakat kuyruk ve goz kisimlarina silikon tam olarak islemiyor o yuzden kalibi birazcik modifiye yapicam, buyuk gun yarin yuzus testinide gecerse balikavi cantamda yerini alicak umarim sizlerde begenirsiniz hoscakalin.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Ümit,
Yüzüşlerini bilmiyorum ama görüntü on numara.
Harika kalıplar yapmışsın anlaşılan. Yüzüşü ile ilgili video çekersen bizimle paylaş lütfen.
Artık e bay'dan değil senden sipariş geçeceğiz belli oldu.

Tebrikler, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bu uğraşı ve emekler alkışlanır.

umarım,bu emeklerinin karşılığını bu sahteyle levrek alarak karşılarsın.
ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Bahadir ve Tahsin abi begendiginize sevindim kuvetin icinde denedim yuzusu videodaki gibi fakat ya yeni bir kalip yapicam yada mevcut kalibi modofiye yapicam cunki bazi yerlerine silikon tam olarak girmiyor